Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással

Összes műszaki adat és funkció

BDP-S6700

44 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Méret és tömeg

Méretek (Sz x Ma x Mé)
255 x 39 x 192 mm
Tömeg
0,9 kg

Lejátszás

Lejátszás
ELŐZŐ / KÖVETKEZŐ, Lassú lejátszás (FWD/REV), Lejátszás / Megállítás / Szüneteltetés, Lejátszás közbeni léptetés (ELŐRETEKERÉS / VISSZATEKERÉS), VISSZATEKERÉS / ELŐRETEKERÉS, Véletlen sorrendű

Kép és hang funkciók

2D›3D átalakítás
Igen
Super Scaler (felskálázás precíziós CinemaHD felbontásra)
Igen
Deep Color
Igen (16 bit)
24p True Cinema™
Igen
DVD 24p kimenet
Igen
HDMI
Igen
Koaxiális, optikai
Igen, nem

Hálózat

Beépített Wi-Fi®
Igen (2,4 GHz, 5 GHz) MIMO technológiával

Funkciók

Képernyővédő / Egyszerű telepítés / PhotoTV HD
Nem / Igen / Nem
Gyermekzár
Igen
Gyerekzár
Igen
USB-bill. (csak 101) / Aut. készenlét
Igen (csak 101) / Igen
Diavetítés zenével
Igen (CD, USB)
Live Streaming / Felirat / Ajánlás
Igen/igen/igen
BRAVIA® Sync
Igen
Firmware-frissítés
Igen (hálózat, USB)

Interfész

Bemeneti és kimeneti csatlakozók
HDMI®-kimenet (1 hátsó), koaxiális audiokimenet (1 hátsó), USB-bemenet (1 elülső), Ethernet csatlakozás (1 hátsó)

Részletek

Teljesítményfelvétel
12 W

Környezetbarát és energiatakarékos

Teljesítményfelvétel (kikapcsolt állapot)
nem áll rendelkezésre
Teljesítményfelvétel (készenléti mód)
0,5 W
Teljesítményfelvétel (hálózati készenléti mód) – csatlakozók
2,2 W (Ethernet, HDMI-CEC) / 2,1 W (Wi-Fi) / 3,0 W (minden csatlakozó és hálózat csatlakoztatva)
Bekapcsolt készenléti mód
20 perc után
Bekapcsolt hálózati készenléti mód – csatlakozók
20 perc után (Ethernet / HDMI-CEC / Wi-Fi)
Vezeték nélküli hálózat(ok) be-/kikapcsológomb
Az engedélyezéshez/tiltáshoz állítsa be az „Internet Settings” (Internetbeállítások) elemet a „Network Settings” (Hálózati beállítások) menüben a „Wireless Setup (built-in) / Wired Setup” (Vezeték nélküli beállítás (beépített) / Vezetékes beállítás) értékre.

A doboz tartalma

  • Igen (egyszerű használati utasítás / webes használati utasítás)
Placeholder

Jellemzők

Kép a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással termékről

4K felskálázás az élethűen tiszta képért

Próbálja ki kedvenc filmjeit a Full HD felbontás akár négyszeresét nyújtó 4K felskálázással. Kompatibilis tv-hez csatlakoztatva egy fejlett videoprocesszor a normális videókat olyan jellé alakítja, amely közelebb áll a 4K felbontáshoz (3840 x 2160). Nyolcmillió pixeles képeivel a felvételei élesebbé és részletgazdagabbá válnak, és a magasabb képminőség révén közelebbről is nézheti a képernyőt, így még moziszerűbb élményt átélve. 

Kép a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással termékről

Dolby® TrueHD a rendező által elképzelt hangzásért

Élvezze a Dolby® TrueHD rendszer nyújtotta páratlan hangminőséget, amely veszteségmentes hangzást biztosít filmek és zenék esetében egyaránt. Azáltal, hogy reprodukálja a stúdióban rögzített mesterszalagokon hallható minőséget, Blu-ray Disc™ lemezekhez, DVD-khez és letöltött tartalmakhoz is páratlanul valósághű hangvisszaadást biztosít.

Kép a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással termékről

DTS-HD™ a stúdiominőségű precizitásért

Élje át a precíz és részletgazdag otthoni hangrendszer élményét. A DTS-HD™ Master Audio segítségével kedvenc Blu-Ray Disc™ lemezeinek és streamelt filmjeinek zenéit eredeti, tömörítetlen formátumban hallgathatja – ahogyan a rendező megálmodta. A nagy felbontású DTS-HD™ hang ezen kívül rendkívüli részletgazdagsággal adja vissza a zenei előadások hangzását, így minden hangjegy szinte stúdiominőségben hallatszik.

Kép a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással termékről

A TRILUMINOS™ életre kelti a színeket

Fedezze fel a valósághű színeket és tónusokat. A TRILUMINOS színek szélesebb látható színspektrumának köszönhetően élethűbbé válnak az árnyalatok és textúrák. A nehezen utánozható élénkvörös, tengerkék és smaragdzöld színek ragyogóan jelennek meg, így a tájképek és a tenger is sokkal élethűbbnek látszanak. Az arcok a hűen reprodukált bőrtónusoknak köszönhetően sokkal szebben jelennek meg.

Kép a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással termékről

Merüljön el a Full HD 3D világában 

Tekintse meg a 3D Blu-ray Disc™ filmeket Full HD minőségben – ehhez egyszerűen csak csatlakoztatnia kell a lejátszót egy 3D-kompatibilis HD tv-hez HDMI-kábel segítségével. Amellett, hogy az összes 3D Blu-ray lemez tartalma még élethűbben és tisztábban jelenik meg, a Blu-ray Disc™ lejátszó a 3D-szimuláció segítségével 2D-s filmjeinek is nagyobb mélységet biztosít.

Kép a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással termékről

Csatlakozzon otthoni hálózatához a DLNA segítségével  

A DLNA (Digital Living Network Alliance) az adatok otthoni hálózatokon keresztül történő megosztására vonatkozó iparági szabvány. Ilyen módon egyszerűen átviheti kedvenc számait, filmjeit és képeit a DLNA-t támogató készülékek között, legyen az tévékészülék, számítógép, hordozható kiszolgáló vagy játékkonzol.

Kép a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással termékről

Képernyőtükrözéssel megoszthatja az okostelefonja tartalmát

Jelenítse meg okostelefonja és táblagépe tartalmát extra méretben a Miracast™ segítségével. A képernyő tükrözéséhez egyszerűen társítsa az eszközt a nagy képernyős televíziójához, és máris megjelenítheti a tévén az online filmeket és tévésorozatokat, az eszközön tárolt fényképeket és videókat, valamint kedvenc alkalmazásait. A csatlakoztatás Wi-Fi Direct™ segítségével történik, így Önnek még Wi-Fi® hálózatra sem kell csatlakoznia a kedvenc tartalmai megosztásához.

Kép a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással termékről

Egyenletes videostreaming kétsávos Wi-Fi® kapcsolattal

Élvezze a kétsávos Wi-Fi® nyújtotta egyenletes és gyors böngészést. A Blu-ray Disc™ lejátszó egyedülálló Wi-Fi® modullal rendelkezik, amely optimális elhelyezkedésének köszönhetően maximális jelerősséget biztosít. Az intelligens többantennás kialakítás a hagyományos Wi-Fi® esetében tapasztaltnál megbízhatóbb jelet biztosít, így nagyobb tartományban élvezheti az egyenletes videostreaminget és a gyors böngészést otthonában.

Kép a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással termékről

Az IP Content Noise Reduction PRO funkció élesít és finomít

A különböző képtechnológiákat egyesítő IP Content Noise Reduction PRO segítségével mindent tisztán láthat. A zajcsökkentés javítja az alacsony felbontású webes videók minőségét, míg a HD Reality Enhancer pixelről pixelre kielemzi a képet a még tökéletesebb textúra- és a színminőség érdekében. Élvezze a Pure Picture Control által nyújtott nagyobb kontrasztú, élethűbb képeket, valamint az egyenletes színátmenet a Super Bit Mapping segítségével. 

Kép a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással termékről

Gyors, intuitív grafikus kezelőfelület 

A grafikus felhasználói felülettel egyszerűen megtalálhatja a keresett alkalmazásokat és funkciókat. A könnyen navigálható panelek kiváló böngészést biztosítanak a tévéképernyőn. A speciális tartalommegosztásnak köszönhetően az egyik oldalon a kiemelt alkalmazások, a másikon pedig kedvenc alkalmazásai találhatók. Minden rendezett, és gyorsan elindítható. 

Kép a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással termékről

Kiváló teljesítmény kétmagos processzorral

A nagy teljesítményű kétmagos processzor gyors, akadásmentes működést biztosít. A honlapok gyorsabban betöltődnek, a filmek és a YouTube™-videók hamarabb elindulnak, és a lejátszás érezhetően gördülékenyebben megy. Még a menüben való lépkedés is gyorsabb, így teljes mértékben a szórakozásra koncentrálhat.

Kép a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással termékről

USB plug and play

Életre kelti filmjeit és fényképeit. Csak illessze USB-meghajtóját az előlapon lévő USB-portba, és képeit és videóit máris megjelenítheti a tévén.

Digital Music Enhancer technológia a tisztább, gazdagabb hangzásért

Leheljen új életet a digitális zenéibe a Digitális zenejavító technológia segítségével, amely három Sony audiotechnológia ötvözeteként gondoskodik a részletek helyreállításáról és a hangerőugrások elkerüléséről. Az eredmény magával ragadó hangzás, valamint a párbeszédek, filmek és zenék lenyűgöző hatást kiváltó élménye.

Kép a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással termékről

Vezeték nélküli zenehallgatás Bluetooth® kapcsolaton

Vezeték nélküli élvezheti kedvenc zenéit és filmjeit. Ez a Blu-ray lejátszó Bluetooth kapcsolaton keresztül hangsugárzókra vagy fejhallgatóra továbbítja a hangot, így mélyebben elmerülhet minden dalban és filmzenében.