70 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással termékről
Képek a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó 4K-felskálázással termékről
BDP-S6700, What Hi-Fi? – 5 csillag díj

„A BDP-S6700 modellel a Sony ismét bebizonyította, hogy tudja, mit igényel az árérzékeny piac, és hogyan kell kiemelkedő teljesítményt nyújtani versenyképes áron.” (What Hi-Fi?, 2016. július)

BDP-S6700
Vezeték nélküli streamelés

Tapasztalja meg a továbbfejlesztett képjavítás és a vezeték nélküli streaming előnyeit a BDP-S6700 Blu-ray lejátszóval. Élvezze kedvenc filmjeit közel 4K-minőségűre feljavított felbontásban, és csatlakozzon vezeték nélkül a Sony fejhallgatókhoz, hangprojektorokhoz, hangsugárzókhoz és további eszközökhöz. Többhelyiséges zenehallgatás funkció.

4K-minőségjavítás
Egyéni 4K-minőségjavítás

A 4K-minőségjavítást végző chipünk nemcsak a Blu-ray lemezek legfinomabb részleteinek visszaadására képes, hanem a nagymértékben tömörített internetes tartalmak minőségét is feljavítja a páratlan látvány érdekében.

Veszteségmentes audiotartalmak
Valódi mozihangzás

Élvezze az eredeti felvétel legapróbb részleteit is kristálytiszta, élethű surround hangzással a Dolby® TrueHD és DTS®-HD technológia révén.

DLNA otthoni megosztás
DLNA otthoni megosztás

A DLNA szabvány lehetővé teszi, hogy multimédiás tartalmakat osszon meg otthonában lévő minden támogatott eszköz között.

Hozzon minden képet közelebb a 4K-minőséghez

Élethűen tiszta kép 4K-minőségjavítással

Lépjen a házimozi új világába. A 4K-minőségjavítást végző chip tervezéséből adódóan képes egyaránt feljavítani a Blu-ray és online tartalmak minőségét, minden jelenetet közelebb hozva a 4K-minőség természetes részletgazdagságához.

4K-minőségjavítás
EREDETI VIDEÓ
4K-minőségjavítás
4K-MINŐSÉGJAVÍTÁS
Full HD 3D
Adja át magát teljesen az élménynek

Merüljön el a Full HD 3D világában.

Csupán egy szinte bármilyen, 3D-kompatibilis tv-hez kell csatlakoznia, és minden 3D Blu-ray filmet Full HD minőségben élvezhet. A Blu-ray Disc™ lejátszó a 3D-szimuláció segítségével 2D-s filmjeinek is nagyobb mélységet biztosít.

Életre kelnek a színek

Keltse életre a tévézés élményét a kizárólag a Sony-ra jellemző TRILUMINOS™ színek széles és élénk skálájával. A hozzá tartozó TRILUMINOS™ tv-készülékekhez optimalizáltuk; a nehezen utánozható élénkvörös, tengerkék és smaragdzöld színek mind ragyogóan jelennek meg, így a tájképek és a tenger is sokkal élethűbbnek látszanak.

IP zajcsökkentés PRO
Tisztább képminőség

Élvezze a feljavított képminőséget kedvenc online tartalmainak streamelése során. A képtechnológiák általunk történő egyesítése jobb kontrasztot, textúrákat és színfelbontást biztosít az igazán kifinomult képek érdekében.

Több zene, nagyobb részletgazdagság

A BDP-S6700 zenei fájlok széles választékát képes lejátszani és vezeték nélkül streamelni kiváló minőségben.

A vezeték nélküli zenehallgatás bensőséges élménye

Streamelje zenéit és filmjeit Blu-ray lejátszójáról egy Bluetooth® vezeték nélküli eszközre. LDAC technológia: nem kell kompromisszumokat kötnie a minőség terén, a Bluetooth® sávszélesség akár 3-szorosával streamelheti tartalmait.

Streameljen és játsszon le bármilyen tartalmat

Játssza le a legkülönfélébb forrásokból származó zenéit és videóit USB és Wi-Fi® kapcsolaton keresztül. A Blu-ray lejátszó minden, alább felsorolt fájltípust támogat, így bármikor megtekintheti kedvenc filmjeit és meghallgathatja kedvenc zenéit.

Lemezformátumok lejátszása
A tökéletes CD-meghajtó

Szeretne egy jót táncolni a Super Audio CD gyűjteményében található zenékre? Semmi akadálya. Ha CD-lemezről van szó, az BDP-S6700 szinte biztos, hogy lejátssza azt.

Hangformátumok lejátszása
Közel határtalan hangélmény

Az BDP-S6700 az egyéb formátumokon kívül számos kiváló minőségű 24 bites hangformátumot támogat az AAC-től a WAV-ig.

Videoformátumok lejátszása
Bármit megnézhet

Bármelyik fenti videofájltípust streamelheti, így mindig lesz mit nézni.

Kétsávos Wi-Fi®
Nagyobb jelerősséget biztosító kétsávos Wi-Fi®

A többantennás kialakítás és az elöl elhelyezett chip modul maximális jelerősséget biztosít, egyenletes videostreamelést és gyors böngészést tesz lehetővé.

Képernyőtükrözés
Nagy képernyőn láthatja az okostelefont

A Miracast™ segítségével megoszthatja teljes okostelefon-kijelzőjét – kedvenc alkalmazásait, játékait, fotóit, videóit és zenéit – tévékészülékén.

Kevesebb várakozás, hosszabb lejátszási idő

Az alkalmazásokat és funkciókat tartalmazó intelligens menüképernyő teljes körű vezérlést biztosít Önnek okostelefonjáról TV SideView alkalmazásunk használatával.

Zökkenőmentes működés

Intuitív menünknek és interfészünknek köszönhetően az alkalmazások és funkciók szervezése egyszerű és intelligens, így Ön mindig megtalálhatja, amit keres.

Kétmagos processzor
Kétmagos processzor

Élvezze a gyorsabb streamelést és betöltést, illetve az egyenletesebb lejátszást a kétmagos processzornak köszönhetően.

USB plug and play
USB plug and play

Egyszerűen illessze pendrive-ját az előlapi USB-portba, és máris megtekintheti képeit és videóit, valamint lejátszhatja zenéit a tévén.

Műszaki adatok és funkciók

Tapasztalja meg a továbbfejlesztett képjavítás és a vezeték nélküli streamelés nyújtotta előnyöket a BDP-S6700 készülékkel. Tárja szélesre a szórakoztatási lehetőségek kapuját, és csatlakoztassa vezeték nélkül Sony fejhallgatóját, hangprojektorát, vezeték nélküli hangsugárzóit és egyéb eszközeit. A többhelyiséges funkcióval vezeték nélkül csatlakozhat bárhol otthonában.
  • Lenyűgöző képminőség 4K-minőségjavítással (24p)

  • Élvezze a gyors, stabil streaminget internetes videoszolgáltatók széles választékából

  • Hallgassa vezeték nélküli hangsugárzón vagy fejhallgatón keresztül Bluetooth® technológiával LDAC minőségben

  • Streameljen zenét vezeték nélkül szerte otthonában a SongPal Link használatával

  • Beépített kétsávos Wi-Fi® az erős, vezeték nélküli jelekért

Lejátszás
ELŐZŐ / KÖVETKEZŐ, Lassú lejátszás (FWD/REV), Lejátszás / Megállítás / Szüneteltetés, Lejátszás közbeni léptetés (ELŐRETEKERÉS / VISSZATEKERÉS), VISSZATEKERÉS / ELŐRETEKERÉS, Véletlen sorrendű
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
HDMI®-kimenet (1 hátsó), koaxiális audiokimenet (1 hátsó), USB-bemenet (1 elülső), Ethernet csatlakozás (1 hátsó)
Beépített Wi-Fi®
Igen (2,4 GHz, 5 GHz) MIMO technológiával

A doboz tartalma

Igen (egyszerű használati utasítás / webes használati utasítás)

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye