Ugrás a tartalomra

36 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) 3D Blu-Ray Disc™ lejátszó  termékről
Képek a(z) 3D Blu-Ray Disc™ lejátszó  termékről
Képek a(z) 3D Blu-Ray Disc™ lejátszó  termékről
Képek a(z) 3D Blu-Ray Disc™ lejátszó  termékről
Képek a(z) 3D Blu-Ray Disc™ lejátszó  termékről
Képek a(z) 3D Blu-Ray Disc™ lejátszó  termékről

Merüljön el a 3D akcióban

A 3D Blu-ray Disc™ lemezről valósággal leugranak a képek a képernyőről a BDP-S4500 eszköz használatával. A szimulált 3D új dimenziót ad a HD megtekintéshez, mivel a 2D-s képeket 3D-ssé alakítja. Kedvenc műsorainak átvitele sosem volt egyszerűbb, hála az új, felhasználóbarát kezelőfelületnek. Rövid betöltési idő a szupergyors indítással.

blu ray lejátszó, blu ray házimozi, blu ray lejátszó, blu ray, dvd blu ray lejátszó, blu ray 3d

Blu-ray lejátszás

Tekintse meg kedvenc 2D és 3D Blu-ray Disc™ lemezeit lenyűgöző részletgazdagságban.

Hangminőség

Első osztályú hangminőség

Élvezze az eredeti felvétel legapróbb részleteit is kristálytiszta, élethű surround hangzással a Dolby TrueHD és DTS-HD technológia révén.

DLNA

DLNA otthoni megosztás

A DLNA szabvány lehetővé teszi, hogy multimédiás tartalmakat osszon meg otthonában lévő minden támogatott eszköz között.

Merüljön el a Full HD 3D világában.

Minden 3D Blu-ray filmet Full HD minőségben élvezhet, és ehhez csupán egy 3D-kompatibilis televízióhoz kell csatlakoznia. Amellett, hogy az összes 3D Blu-ray lemez tartalma még élethűbben és tisztábban jelenik meg, a Blu-ray Disc™ lejátszó a 3D-szimuláció segítségével 2D-s filmjeinek is nagyobb mélységet és részletgazdagabb képet biztosít.

Életre kelnek a színek

Keltse életre a tévézés élményét a TRILUMINOS™ színek széles és élénk skálájával. Ez kizárólag a Sony-ra jellemző, és a hozzá tartozó TRILUMINOS™ tv-készülékekhez optimalizáltuk, ezáltal biztosítva, hogy a nehezen utánozható élénkvörös, tengerkék és smaragdzöld színek mind ragyogóan jelennek meg, így a tájképek és a tenger is sokkal élethűbbnek látszanak.

A kezelés intelligens módja

Tabletjét vagy Android, illetve iOS rendszerű okostelefonját is használhatja a Blu-ray lejátszó vezérléséhez, a TV SideView alkalmazás segítségével pedig többet is megtudhat az aktuálisan megtekintett műsorról.

TV SideView

A web legjava a televízión

Lépjen fel az internetre, és fedezze fel az ott rejlő tartalmakat. Éljen a legújabb filmekhez, zenékhez, catch-up tv-s szolgáltatásokhoz, és további tartalmakhoz biztosított azonnali hozzáférés lehetőségével. Pörgesse végig a kiválasztott online csatornákat, vagy töltse fel legújabb YouTube™ videóit.

Szupergyors bekapcsolás, blu ray lejátszó, blu ray házimozi, blu ray lejátszó, blu ray, dvd blu ray lejátszó, blu ray 3d

Szupergyors indítás

A gyors, alig egy másodperces betöltésnek köszönhetően pillanatok alatt elindíthatja kedvenc filmjeit.

USB-lejátszás

USB plug and play

Csak csatlakoztatnia kell az USB-meghajtót a porthoz, és máris megoszthat dalokat, képeket, valamint multimédiás tartalmakat a televízióval.

Műszaki adatok és funkciók
Ha egy 3D Blu-ray Disc™ lemezt néz éppen a BDP-S4500 lejátszóval, tanúja lehet, ahogy a képek valósággal kilépnek a képernyőből. A szimulált 3D új dimenziót ad a HD megtekintéshez, mivel a 2D-s képeket 3D formátumúvá alakítja. Kedvenc műsorainak streamelése sosem volt egyszerűbb, hála az új, felhasználóbarát kezelőfelületnek. Rövid betöltési idő a szupergyors indítással. 
  • Élvezze a magával ragadó megtekintést, 3D funkcióval

  • Vezérlés közvetlenül az okostelefonról a TV SideView segítségével

  • Tartalom átvitele többféle online szórakoztató oldalról

  • Gyors rendszerbetöltés és betöltési idők a szupergyors indítással

  • Média átvitele otthoni hálózatáról DLNA funkcióval

Lejátszás
Igen
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
1 HDMI®-kimenet (hátsó), 1 USB bemenet (elülső), 1 koaxiális audiokimenet (hátsó), 1 Ethernet csatlakozás (hátsó)

A doboz tartalma

Távvezérlő (RMT-B128P), Elemek (2 db AAA típusú), Garancialevél

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye