53 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó beépített Wi-Fi®-vel termékről
Képek a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó beépített Wi-Fi®-vel termékről
Gyors HD streaming

Streameljen és böngésszen könnyen a BDP-S3700 Wi-Fi-vel optimalizált Blu-ray Disc™ lejátszóval, ami online műsorokat és médiát játszik le Full HD-ban. Fedezze fel a mobiltartalmat a tévéjén képernyőtükrözéssel.

DLNA
DLNA otthoni megosztás

A DLNA szabvány lehetővé teszi, hogy multimédiás tartalmakat osszon meg otthonában lévő minden támogatott eszköz között.

Hangminőség
Első osztályú hangminőség

Élvezze az eredeti felvétel legapróbb részleteit is kristálytiszta, élethű surround hangzással a Dolby TrueHD és DTS-HD technológia révén.

Super Wi-Fi
Gyors streamelés

Nagy teljesítményű, beépített Wi-Fi® és MIMO technológia a folyamatos böngészésért és videostreamelésért.

Full HD
Tekintsen meg mindent Full HD-ben

Kiváló minőségű és részletgazdagságú DVD-k, Blu-ray Disc™ lemezek és streamelt tartalmak. A BDP-S3700 közel HD-minőségűre alakítja át a hagyományos felbontású DVD-filmeket, gyönyörű és lenyűgözően részletgazdag filmeket eredményezve az Ön számára.

Életre kelnek a színek

Keltse életre a tévézés élményét a TRILUMINOS™ színek széles és élénk skálájával. Ez kizárólag a Sony-ra jellemző, és a hozzá tartozó TRILUMINOS™ tv-készülékekhez optimalizáltuk, ezáltal biztosítva, hogy a nehezen utánozható élénkvörös, tengerkék és smaragdzöld színek mind ragyogóan jelennek meg, így a tájképek és a tenger is sokkal élethűbbnek látszanak.

Beépített Wi-Fi® és MIMO technológia – erősebb jel.

A többantennás kialakítás és az elöl elhelyezett chip modul maximális jelerősséget biztosít, így egyenletes videoátvitelt és gyors böngészést nyújt.

Super Wi-Fi, blu ray lejátszó wi-fi kapcsolattal
Nagy képernyőn láthatja az okostelefont

Tekintse meg és ossza meg az okostelefonján tárolt tartalmakat televízióján. A Miracast™ funkció lehetővé teszi, hogy a fotók, videók és zenék megjelenhessenek a nagy képernyőn.

Képernyőtükrözés
USB plug and play
USB plug and play

Csak csatlakoztatnia kell az USB-meghajtót a porthoz, és máris megoszthat dalokat, képeket, valamint multimédiás tartalmakat a televízióval.

Műszaki adatok és funkciók

Zeneátvitel és böngészés egyszerűen a BDP-S3700 segítségével: Wi-Fi® optimalizált Blu-ray Disc™ lejátszó, amely zökkenőmentesen játszik le online műsorokat és médiatartalmakat Full HD minőségben. Fedezze fel a mobiltartalmait tévéjén a képernyőtükrözéssel, és tudjon meg többet műsorairól a TV SideView segítségével – ezzel az alkalmazással távolról is vezérelheti a lejátszót mobileszközével.
  • Vezeték nélküli átvitel számos online szórakoztató oldalról

  • Gyors, stabil Wi-Fi, még HD-átvitelnél is

  • Okostelefon-tartalom megtekintése képernyőtükrözéssel

  • Gyors rendszerbetöltés kevesebb mint egy másodperc alatt a szupergyors indítással

  • Az új, felhasználóbarát kezelőfelülettel egyszerűbbé válnak a dolgok

Lejátszás
ELŐZŐ / KÖVETKEZŐ, Lassú lejátszás (FWD/REV), Lejátszás / Megállítás / Szüneteltetés, Lejátszás közbeni léptetés (ELŐRETEKERÉS / VISSZATEKERÉS), VISSZATEKERÉS / ELŐRETEKERÉS, Véletlen sorrendű
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
HDMI-kimenet (1 hátsó), koaxiális digitális hangkimenet (1 hátsó), USB-bemenet (1 elülső), Ethernet csatlakozás (1 hátsó)
Beépített Wi-Fi®
(2,4 GHz / MIMO)

A doboz tartalma

Használati útmutató, Távvezérlő (RMT-VB201U), Elemek (két db AAA), Vásárlói regisztrációs kártya, Garancialevél

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések és díjak

A felhasználók véleménye