Képek a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó termékről
Képek a(z) Blu-ray Disc™ lejátszó termékről
A nagy felbontás minősége

Watch your favourite movies in Full HD with the BDP-S1700. Images are detailed and clear, and colours take on a rich new intensity thanks to TRILUMINOS™ colour.

1080p
Nézze tartalmait 1080p minőségben

Élvezze filmjeit a nagy felbontás kristálytiszta képeivel.

Hangminőség
Első osztályú hangminőség

Élvezze az eredeti felvétel legapróbb részleteit is kristálytiszta, élethű surround hangzással a Dolby TrueHD és DTS-HD technológia révén.

Full HD, blu ray lejátszó, blu ray, blu ray és dvd lejátszó
Tekintsen meg mindent Full HD-ben

Kiváló minőségű és részletgazdagságú DVD-k, Blu-ray Disc™ lemezek és streamelt tartalmak. A BDP-S1700 közel HD-minőségűre alakítja át a hagyományos felbontású DVD-filmeket, gyönyörű és lenyűgözően részletgazdag filmeket eredményezve az Ön számára.

Életre kelnek a színek

Keltse életre a tévézés élményét a TRILUMINOS™ színek széles és élénk skálájával. Ez kizárólag a Sony-ra jellemző, és a hozzá tartozó TRILUMINOS™ tv-készülékekhez optimalizáltuk, ezáltal biztosítva, hogy a nehezen utánozható élénkvörös, tengerkék és smaragdzöld színek mind ragyogóan jelennek meg, így a tájképek és a tenger is sokkal élethűbbnek látszanak.

Lapos és egyszerű

A minimalista kialakítású BDP-S1700 lejátszó kompakt, 23 cm (9,1 hüvelyk) x 3,9 cm (1,5 hüvelyk) méretének köszönhetően bármely nappaliban elegánsan hat.

kisméretű, egyszerű kialakítású, kisméretű blu ray lejátszó
A web legjava a televízión

Lépjen fel az internetre, és fedezze fel az ott rejlő tartalmakat. Éljen a legújabb filmekhez, zenékhez, catch-up tv-s szolgáltatásokhoz, és további tartalmakhoz biztosított azonnali hozzáférés lehetőségével. Pörgesse végig a kiválasztott online csatornákat, vagy töltse fel legújabb YouTube™ videóit.

USB plug and play
USB plug and play

Csak csatlakoztatnia kell az USB-meghajtót a porthoz, és máris megoszthat dalokat, képeket, valamint multimédiás tartalmakat a televízióval.

Műszaki adatok és funkciók

Tekintse meg kedvenc filmjeit Full HD minőségben a BDP-S1700 lejátszó használatával. A képek részletgazdagok és tiszták, a színek pedig még intenzívebben ragyognak a TRILUMINOS™ színtechnológiának köszönhetően.
  • Tartalom átvitele többféle online szórakoztató oldalról

  • Élvezze filmjeit Full HD minőségben

  • Élénk színélmény TRILUMINOS™ színekkel

  • Az új, felhasználóbarát kezelőfelülettel egyszerűbbé válnak a dolgok

Lejátszás
ELŐZŐ / KÖVETKEZŐ, Lassú lejátszás (FWD/REV), Lejátszás / Megállítás / Szüneteltetés, Lejátszás közbeni léptetés (ELŐRETEKERÉS / VISSZATEKERÉS), VISSZATEKERÉS / ELŐRETEKERÉS, Véletlen sorrendű
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
HDMI kimenet (1 hátsú), koaxális digitális hangkimenet (1 hátsó) , USB-bemenet (1 elülső), Ethernet-csatlakozás (1 hátsó)

A doboz tartalma

Használati útmutató, Távvezérlő (RMT-B127P), Elemek (két db AAA), Vásárlói regisztrációs kártya, Garancialevél

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye