179 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV erősítő termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV erősítő termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV erősítő termékről

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

Minden részlet, minden apróság túlmutat a hagyományoson

7.2 csatornás házimozi AV-vevő több szobás zenehallgatással/streameléssel

Tegye igazán izgalmassá az otthoni szórakozás élményét az STR-DN860 egységgel. Lenyűgöző látványélmény egyetlen csatlakozónak köszönhetően, amely mind a HDCP 2.2 másolásvédelmi szabványt, mind pedig az MHL 3 szabványt támogatja, így a 4K közvetítések és az okostelefonos tartalmak egyaránt megtekinthetővé válnak. Emellett a HD tartalmakat 4K minőségűre javítja fel, és a nagy felbontású hanggal az élő koncertek hangulatát varázsolhatja nappalijába.

Audiokimenet:

Merüljön el a szobát betöltő hangban a 7 surround csatorna és 2 mélynyomó által biztosított, csatornánként 150 W RMS teljesítményben.

Feljavított videoteljesítmény

A részletgazdag képminőségről a 4K videó felbontásnövelés gondoskodik, míg a video- és audioberendezések csatlakoztathatóságát a 6 HDMI bemenet és a 2 HDMI kimenet biztosítja.

Vezetékes és vezeték nélküli csatlakoztathatóság

Streamelje zenéit és videóit vezeték nélkül vevőegységére egyérintéses NFC, Bluetooth®-os és Wi-Fi® kapcsolaton keresztül, vagy csatlakoztassa USB-eszközét a zenelejátszás érdekében.

Merüljön el a 4K új valóságában

Az STR-DN860 segítségével könnyedén feljavíthatja otthoni szórakoztatását 4K-ra, mivel a rendszer a 4K adatátviteli szolgáltatásokhoz HDCP 2.2 szabvánnyal, míg az okostelefonról származó 4K tartalmak televízión történő megtekintése érdekében MHL 3 szabvánnyal is rendelkezik.

Lenyűgöző, élethű képek a 4K Ultra HD televíziókészüléken

Az STR-DN860 támogatja a 4K Ultra HD videókat, amelyek négyszer annyi részletet tartalmaznak, mint a Full HD. Ha egy 4K tévéhez csatlakozik, a fejlett videofeldolgozó rendszer felskálázza az alacsony felbontású videókat 4K Ultra HD minőségűre.

HDCP 2.2

Mindegy, hogy filmről vagy zenéről van szó, a továbbfejlesztett másolásvédelmet támogató HDCP 2.2 felkészíti a következő generációs 4K prémium tartalomra.

MHL 3 kompatibilitás

MHL 3

Csatlakoztassa Xperia™ vagy egyéb fejlett okostelefonját közvetlenül az előlaphoz és tükrözze le a képernyőt a 4K felbontást támogató csatlakoztatott televízióra a fotók és videók megtekintéséhez. Emellett még telefonját is tölti.

7.2 csatorna a surround hangzásért

A 7.2 csatornás AV-vevő valódi dinamikus surround hangzást tesz lehetővé, miközben a digitális automatikus kalibráció (DCAC) optimális hangteljesítményt biztosít, így Önnek kiegyensúlyozott hangzásélményben lesz része.

44,1 KHZ / 16 BIT [CD]
96 KHZ / 24 BIT [NAGY FELBONTÁSÚ]

A nagy felbontású audio működése

A nagy felbontású hang az analóg jelet a CD-lemezeknél nagyobb frekvenciájú és pontosságú digitális jellé alakítja. A nagy felbontású hang 24 bit/96 Hz sebességnél magasabb adatátviteli rátával visszaadja a zene legapróbb részleteit.

Állítsa helyre tömörített fájljait

A HX digitális hangzásjavító eszköz (DSEE HX) gondoskodik tömörített digitális fájljainak (MP3, ACC, ATRAC és WMA) felskálázásáról, ezáltal közelebb viszi őket a nagy felbontású hang minőségéhez. A DSEE HX részletgazdag és természetes hangzást ad.

Élvezze a Blu-ray Disc™ lemezeket HD minőségű zenékkel

A Blu-ray Disc™ lemezek tízszer több adatot képesek tárolni, mint a DVD-lemezek, így több audioinformációt is. A beépített Dolby® True HD és DTS®-HD Master Audio dekóderek révén erőteljes és magával ragadó HD surround hangzásban lehet része a legújabb Blu-ray Disc™ lemezek hallgatásakor.

Továbbfejlesztett mozihangzás

Tapasztalja meg a Dolby True HD technológia által biztosított gazdag, többcsatornás audioélményt – 100 százalékban veszteségmentes hang minden film és zene esetében.

Úgy érezheti, hogy az események közepébe csöppen

A kiterjedt surround házimozi-hangzás érdekében a DTS®-HD Master Audio stúdióminőségű veszteségmentes hangot biztosít.

Minden egy helyen

Valóban dinamikus otthoni szórakoztatórendszer-beállítást támogató kialakítás: 5 HDMI-bemenet és 1 kimenet, egy első USB-port, egy optikai digitális és analóg AV-csatlakozások. Így gyorsan és könnyedén csatlakoztathatja többek között tévéjét, Blu-ray Disc™ lejátszóját, okostelefonját és sok egyéb mást is.

5 HDMI bemenet és 1 kimenet

Az 5 HDMI bemenet és 1 HDMI kimenet között elegendő tér áll rendelkezésre meglévő berendezése számára és további bővítésre egyaránt.

DSD-lejátszás USB-n keresztül

Az első USB-port támogatja a DSD technológiát és a 24 bit/192 kHz-es magas bitsebességes audiotartalmakat, így USB-eszközét csatlakoztathatva élvezheti a nagy felbontású hanglejátszást.

Prémium szerkezet. Optimális hangzás.

Az STR-DN860 házimozi-vevő a legkiválóbb minőségű összetevőket felhasználva kiváló kialakítással rendelkezik - pl. precíziós kristályoszcillátorok és megerősített vázszerkezetű készülékház - az optimális audiovizuális teljesítmény érdekében.

Új hangerő-előerősítő integrált áramkör

Az hangerő-előerősítő integrált áramkör túl megy az osztályában megszokottakon, független földelést tartalmaz, hogy elkerülje az interferenciát, így még tisztább hangzást ér el kevesebb torzítással.

Erősítő

Az üveg-epoxi áramkörvédelem javítja a szerkezeti stabilitást, és a teljesítményerősítő nagyobb kimenetelét teszi lehetővé.

Lokalizált analóg tápellátás

Minden digitális eszköz rendelkezik saját analóg feszültségszabályozóval, amely megakadályozza, hogy a magas frekvenciájú zajok torzítsák az analóg jelet.

Tiszta audio szintű alkatrészek

A tiszta audio szintű kondenzátorok és ellenállások kevésbé érzékenyek az interferenciára, így kiemelkedő hangalkotásra képesek.

Házkialakítás

A megerősített vázszerkezetű készülékház kialakítása csökkenti a külső hangsugárzó érzékenységét a fókuszált, erőteljes hangzás érdekében.

Nagy kapacitású hálózati transzformátor

A vákuumos bevonatkészítés illetve a rézgyűrű és a zúgásmentes acél burkolat megakadályozza a zajszivárgást és gazdag, részletes basszust eredményez.

Hűtőbordás design

Az új bordakialakítás maximalizálja a levegőbeszívást, amely segíti az erősítő áramkörét, hogy ellenálljon a nem kívánt hangnyomásnak, és hideg maradjon.

Digitális áramköri lap

A tiszta hangzás érdekében egy fémkeret védi az áramköri lapot a hangsugárzó hangnyomásától és távol tartja a digitális zajt az analóg áramköröktől.

Második generációs ES forraszanyag

Egy környezetbarát forraszanyag ötvözet, amelynek nagy tisztaságú ón az alapja, érzékeny és egyenletes hangot szállít.

Állítson be minden hangot

Keltse életre a világhírű koncerttermek hangzását otthonában.

A Sony hangtér technológiájával a Cary Grant Színház, vagy három világhírű koncertterem hangzását keltheti életre.

Kiváló minőségű, vezeték nélküli audioátvitel

Az LDAC a Sony új audiotechnológiája, amely kiváló minőségű, vezeték nélküli hanglejátszást tesz lehetővé Bluetooth®-on keresztül. A háromszoros mennyiségű adatátvitellel az LDAC javítja a vezeték nélküli zenehallgatás élményét minden zene esetében.

Hallgasson zenét egy másik helyiségben

Hagyja, hogy a nagyszerű zeneszám kövesse a házban a több szobában elérhető zenehallgatás szolgáltatásnak köszönhetően, melyet a SongPal alkalmazás (3.0 verzió) vezérel. A SongPal Link segítségével csoportosítsa a kiválasztott Sony hangsugárzó paneleket és hangsugárzókat, majd streameljen zenét különböző zenei szolgáltatásokból, okostelefonról, számítógépről vagy a DLNA hálózatról több helységben is szerte a házban.

Könnyed hozzáférés zenéihez

Élvezze a zenék gazdag tárházát és sok egyebet a Chromecast built-in technológiával (korábban: Google Cast™) és a Spotify Connect funkcióval.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Streameljen zenéket, online rádióállomásokat és podcast műsorokat okostelefonjáról, tabletjéről vagy laptopjáról audioeszközére a Cast gomb egyetlen érintésével.

Spotify

Spotify Connect

Játsszon le Spotify hanganyagokat audioeszközén, a Spotify alkalmazást használva távvezérlőként.

Streameljen a Chromecast built-in funkcióval

Játsszon át zenéket, podcastokat és rádióállomásokat a Google Play™ Zene és több mint 100 másik audioalkalmazásból.

Media Object


Nézze meg működés közben

  • Streaming szolgáltatások
  • Hangminőség
  • Okostelefon-akkumulátor
  • Rugalmas zenehallgatás

Egyesítse zenéit.

Egyszerű átvitelvezérlést biztosító, új SongPal alkalmazás

A SongPal alkalmazás egyszerű és intuitív vezérlésű zenehallgatási élményt nyújt Önnek. A SongPal alkalmazás kiválasztott mobiltelefonokra történő egyszerű telepítését követően egyetlen alkalmazáson keresztül nyílik lehetősége többek között a zenelejátszás vezérlésére, vagy a készülékbeállítások kezelésére.

Érintés, csatlakoztatás és lejátszás

Élvezze az egyszerű vezeték nélküli zenehallgatást és okostelefonja képernyőtükrözését az NFC egyérintéses technológiával. Csak érintse kompatibilis okostelefonját a vevőegységhez a Bluetooth®-os zenehallgatáshoz vagy a Miracast képernyőtükrözéshez.

AirPlay audioszolgáltatás

AirPlay audioszolgáltatás

Élvezze zenéit AirPlay-funkcióval rendelkező eszközeiről.

Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® technológia

Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® technológia

A párosításhoz csak érintse meg kompatibilis, NFC-technológiát használó eszközét. Vezeték nélküli átvitel Bluetooth®-os kapcsolaton keresztül.

Wi-Fi® kapcsolat

Wi-Fi® kapcsolat

Zenelejátszás otthoni számítógépéről és kiszolgálóról.

Műszaki adatok és funkciók
Hozzon ki még többet a házimozizás élményéből az STR-DN860 készülékkel. Akár az aktuális hollywoodi kasszasikerbe feledkezik bele, akár kedvenc zenei előadója ragadja magával újra a nagy felbontású hangminőség révén, mindez hatásosan, ugyanakkor stílusosan jut el Önhöz.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • A DSEE HX™ feljavítja zenéit nagy felbontású minőségűre

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

  • Wi-Fi, AirPlay és Chromecast built-in zenelejátszáshoz

  • SongPal: Tartalmak adatfolyamként történő letöltése és vezérlése okostelefonjáról.

Erősített csatornák száma csatornák száma
7 csat.
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
HDMI video be/ki (5/1), Hátsó HDCP2.2 (1), Kompozit video bemenet 2, Kompozit monitor kimenet (1), Audio bemenet (2), Koaxiális audio bemenet (1), Analóg bemenet (4), Fejhallgató kimenet, Előerősített mélynyomó-kimenet (2), USB (1 elöl), Ethernet port, MHL elöl (1)
Tömeg (kg)
8,3 kg
Chromecast built-in
IGEN
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye