HÁZIMOZI ÉS HANGSUGÁRZÓ

7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN860

STR-DN860

Kép a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN860 termékről

179 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN860 termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN860 termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN860 termékről

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

Minden részlet, minden apróság túlmutat a hagyományoson

7.2 csatornás házimozi AV-vevő több szobás zenehallgatással/streameléssel

Tegye igazán izgalmassá az otthoni szórakozás élményét az STR-DN860 egységgel. Lenyűgöző látványélmény egyetlen csatlakozónak köszönhetően, amely mind a HDCP 2.2 másolásvédelmi szabványt, mind pedig az MHL 3 szabványt támogatja, így a 4K közvetítések és az okostelefonos tartalmak egyaránt megtekinthetővé válnak. Emellett a HD tartalmakat 4K minőségűre javítja fel, és a nagy felbontású hanggal az élő koncertek hangulatát varázsolhatja nappalijába.

Audiokimenet:

Merüljön el a szobát betöltő hangban a 7 surround csatorna és 2 mélynyomó által biztosított, csatornánként 150 W RMS teljesítményben.

Feljavított videoteljesítmény

A részletgazdag képminőségről a 4K videó felbontásnövelés gondoskodik, míg a video- és audioberendezések csatlakoztathatóságát a 6 HDMI bemenet és a 2 HDMI kimenet biztosítja.

Vezetékes és vezeték nélküli csatlakoztathatóság

Streamelje zenéit és videóit vezeték nélkül vevőegységére egyérintéses NFC, Bluetooth®-os és Wi-Fi® kapcsolaton keresztül, vagy csatlakoztassa USB-eszközét a zenelejátszás érdekében.

Merüljön el a 4K új valóságában

Az STR-DN860 segítségével könnyedén feljavíthatja otthoni szórakoztatását 4K-ra, mivel a rendszer a 4K adatátviteli szolgáltatásokhoz HDCP 2.2 szabvánnyal, míg az okostelefonról származó 4K tartalmak televízión történő megtekintése érdekében MHL 3 szabvánnyal is rendelkezik.

Lenyűgöző, élethű képek a 4K Ultra HD televíziókészüléken

Az STR-DN860 támogatja a 4K Ultra HD videókat, amelyek négyszer annyi részletet tartalmaznak, mint a Full HD. Ha egy 4K tévéhez csatlakozik, a fejlett videofeldolgozó rendszer felskálázza az alacsony felbontású videókat 4K Ultra HD minőségűre.

HDCP 2.2

Mindegy, hogy filmről vagy zenéről van szó, a továbbfejlesztett másolásvédelmet támogató HDCP 2.2 felkészíti a következő generációs 4K prémium tartalomra.

MHL 3 kompatibilitás

MHL 3

Csatlakoztassa Xperia™ vagy egyéb fejlett okostelefonját közvetlenül az előlaphoz és tükrözze le a képernyőt a 4K felbontást támogató csatlakoztatott televízióra a fotók és videók megtekintéséhez. Emellett még telefonját is tölti.

7.2 csatorna a surround hangzásért

A 7.2 csatornás AV-vevő valódi dinamikus surround hangzást tesz lehetővé, miközben a digitális automatikus kalibráció (DCAC) optimális hangteljesítményt biztosít, így Önnek kiegyensúlyozott hangzásélményben lesz része.

44,1 KHZ / 16 BIT [CD]
96 KHZ / 24 BIT [NAGY FELBONTÁSÚ]

A nagy felbontású audio működése

A nagy felbontású hang az analóg jelet a CD-lemezeknél nagyobb frekvenciájú és pontosságú digitális jellé alakítja. A nagy felbontású hang 24 bit/96 Hz sebességnél magasabb adatátviteli rátával visszaadja a zene legapróbb részleteit.

Állítsa helyre tömörített fájljait

A HX digitális hangzásjavító eszköz (DSEE HX) gondoskodik tömörített digitális fájljainak (MP3, ACC, ATRAC és WMA) felskálázásáról, ezáltal közelebb viszi őket a nagy felbontású hang minőségéhez. A DSEE HX részletgazdag és természetes hangzást ad.

Élvezze a Blu-ray Disc™ lemezeket HD minőségű zenékkel

A Blu-ray Disc™ lemezek tízszer több adatot képesek tárolni, mint a DVD-lemezek, így több audioinformációt is. A beépített Dolby® True HD és DTS®-HD Master Audio dekóderek révén erőteljes és magával ragadó HD surround hangzásban lehet része a legújabb Blu-ray Disc™ lemezek hallgatásakor.

Továbbfejlesztett mozihangzás

Tapasztalja meg a Dolby True HD technológia által biztosított gazdag, többcsatornás audioélményt – 100 százalékban veszteségmentes hang minden film és zene esetében.

Úgy érezheti, hogy az események közepébe csöppen

A kiterjedt surround házimozi-hangzás érdekében a DTS®-HD Master Audio stúdióminőségű veszteségmentes hangot biztosít.

Minden egy helyen

Valóban dinamikus otthoni szórakoztatórendszer-beállítást támogató kialakítás: 5 HDMI-bemenet és 1 kimenet, egy első USB-port, egy optikai digitális és analóg AV-csatlakozások. Így gyorsan és könnyedén csatlakoztathatja többek között tévéjét, Blu-ray Disc™ lejátszóját, okostelefonját és sok egyéb mást is.

5 HDMI bemenet és 1 kimenet

Az 5 HDMI bemenet és 1 HDMI kimenet között elegendő tér áll rendelkezésre meglévő berendezése számára és további bővítésre egyaránt.

DSD-lejátszás USB-n keresztül

Az első USB-port támogatja a DSD technológiát és a 24 bit/192 kHz-es magas bitsebességes audiotartalmakat, így USB-eszközét csatlakoztathatva élvezheti a nagy felbontású hanglejátszást.

Prémium szerkezet. Optimális hangzás.

Az STR-DN860 házimozi-vevő a legkiválóbb minőségű összetevőket felhasználva kiváló kialakítással rendelkezik - pl. precíziós kristályoszcillátorok és megerősített vázszerkezetű készülékház - az optimális audiovizuális teljesítmény érdekében.

Új hangerő-előerősítő integrált áramkör

Az hangerő-előerősítő integrált áramkör túl megy az osztályában megszokottakon, független földelést tartalmaz, hogy elkerülje az interferenciát, így még tisztább hangzást ér el kevesebb torzítással.

Erősítő

Az üveg-epoxi áramkörvédelem javítja a szerkezeti stabilitást, és a teljesítményerősítő nagyobb kimenetelét teszi lehetővé.

Lokalizált analóg tápellátás

Minden digitális eszköz rendelkezik saját analóg feszültségszabályozóval, amely megakadályozza, hogy a magas frekvenciájú zajok torzítsák az analóg jelet.

Tiszta audio szintű alkatrészek

A tiszta audio szintű kondenzátorok és ellenállások kevésbé érzékenyek az interferenciára, így kiemelkedő hangalkotásra képesek.

Házkialakítás

A megerősített vázszerkezetű készülékház kialakítása csökkenti a külső hangsugárzó érzékenységét a fókuszált, erőteljes hangzás érdekében.

Nagy kapacitású hálózati transzformátor

A vákuumos bevonatkészítés illetve a rézgyűrű és a zúgásmentes acél burkolat megakadályozza a zajszivárgást és gazdag, részletes basszust eredményez.

Hűtőbordás design

Az új bordakialakítás maximalizálja a levegőbeszívást, amely segíti az erősítő áramkörét, hogy ellenálljon a nem kívánt hangnyomásnak, és hideg maradjon.

Digitális áramköri lap

A tiszta hangzás érdekében egy fémkeret védi az áramköri lapot a hangsugárzó hangnyomásától és távol tartja a digitális zajt az analóg áramköröktől.

Második generációs ES forraszanyag

Egy környezetbarát forraszanyag ötvözet, amelynek nagy tisztaságú ón az alapja, érzékeny és egyenletes hangot szállít.

Állítson be minden hangot

Keltse életre a világhírű koncerttermek hangzását otthonában.

A Sony hangtér technológiájával a Cary Grant Színház, vagy három világhírű koncertterem hangzását keltheti életre.

Kiváló minőségű, vezeték nélküli audioátvitel

Az LDAC a Sony új audiotechnológiája, amely kiváló minőségű, vezeték nélküli hanglejátszást tesz lehetővé Bluetooth®-on keresztül. A háromszoros mennyiségű adatátvitellel az LDAC javítja a vezeték nélküli zenehallgatás élményét minden zene esetében.

Hallgasson zenét egy másik helyiségben

Hagyja, hogy a nagyszerű zeneszám kövesse a házban a több szobában elérhető zenehallgatás szolgáltatásnak köszönhetően, melyet a SongPal alkalmazás (3.0 verzió) vezérel. A SongPal Link segítségével csoportosítsa a kiválasztott Sony hangsugárzó paneleket és hangsugárzókat, majd streameljen zenét különböző zenei szolgáltatásokból, okostelefonról, számítógépről vagy a DLNA hálózatról több helységben is szerte a házban.

Könnyed hozzáférés zenéihez

Élvezze a zenék gazdag tárházát és sok egyebet a Chromecast built-in technológiával (korábban: Google Cast™) és a Spotify Connect funkcióval.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Streameljen zenéket, online rádióállomásokat és podcast műsorokat okostelefonjáról, tabletjéről vagy laptopjáról audioeszközére a Cast gomb egyetlen érintésével.

Spotify

Spotify Connect

Játsszon le Spotify hanganyagokat audioeszközén, a Spotify alkalmazást használva távvezérlőként.

Streameljen a Chromecast built-in funkcióval

Játsszon át zenéket, podcastokat és rádióállomásokat a Google Play™ Zene és több mint 100 másik audioalkalmazásból.

Media Object


Nézze meg működés közben

  • Streaming szolgáltatások
  • Hangminőség
  • Okostelefon-akkumulátor
  • Rugalmas zenehallgatás

Egyesítse zenéit.

Egyszerű átvitelvezérlést biztosító, új SongPal alkalmazás

A SongPal alkalmazás egyszerű és intuitív vezérlésű zenehallgatási élményt nyújt Önnek. A SongPal alkalmazás kiválasztott mobiltelefonokra történő egyszerű telepítését követően egyetlen alkalmazáson keresztül nyílik lehetősége többek között a zenelejátszás vezérlésére, vagy a készülékbeállítások kezelésére.

Érintés, csatlakoztatás és lejátszás

Élvezze az egyszerű vezeték nélküli zenehallgatást és okostelefonja képernyőtükrözését az NFC egyérintéses technológiával. Csak érintse kompatibilis okostelefonját a vevőegységhez a Bluetooth®-os zenehallgatáshoz vagy a Miracast képernyőtükrözéshez.

AirPlay audioszolgáltatás

AirPlay audioszolgáltatás

Élvezze zenéit AirPlay-funkcióval rendelkező eszközeiről.

Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® technológia

Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® technológia

A párosításhoz csak érintse meg kompatibilis, NFC-technológiát használó eszközét. Vezeték nélküli átvitel Bluetooth®-os kapcsolaton keresztül.

Wi-Fi® kapcsolat

Wi-Fi® kapcsolat

Zenelejátszás otthoni számítógépéről és kiszolgálóról.

Műszaki adatok és funkciók
Hozzon ki még többet a házimozizás élményéből az STR-DN860 készülékkel. Akár az aktuális hollywoodi kasszasikerbe feledkezik bele, akár kedvenc zenei előadója ragadja magával újra a nagy felbontású hangminőség révén, mindez hatásosan, ugyanakkor stílusosan jut el Önhöz.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • A DSEE HX™ feljavítja zenéit nagy felbontású minőségűre

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

  • Wi-Fi, AirPlay és Chromecast built-in zenelejátszáshoz

  • SongPal: Tartalmak adatfolyamként történő letöltése és vezérlése okostelefonjáról.

Erősített csatornák száma csatornák száma
7 csat.
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
HDMI video be/ki (5/1), Hátsó HDCP2.2 (1), Kompozit video bemenet 2, Kompozit monitor kimenet (1), Audio bemenet (2), Koaxiális audio bemenet (1), Analóg bemenet (4), Fejhallgató kimenet, Előerősített mélynyomó-kimenet (2), USB (1 elöl), Ethernet port, MHL elöl (1)
Tömeg (kg)
8,3 kg
Chromecast built-in
IGEN
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye