HÁZIMOZI ÉS HANGSUGÁRZÓ

7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN1070

STR-DN1070

Kép a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN1070 termékről

234 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN1070 termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN1070 termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN1070 termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DN1070 termékről

Kiváló, nagy felbontású minőség a DSD natív lejátszással

7.2 csatornás házimozi AV-erősítő

Tapasztalja meg a realisztikusabb, magával ragadóbb házimozizás élményét az STR-DN1070 eszköz használatával. Támogatja a DSD natív lejátszást a veszteségmentes minőség érdekében, valamint a HDR technológiát a képek dinamikatartományának növeléséért. A 4K figyelemreméltó képtisztaságot biztosít, a HDCP 2.2 pedig lehetővé teszi, hogy a prémium 4K-tartalmakat műholdas adásokon és UHD Blu-ray lemezeken keresztül is élvezhesse. Sőt, az erősítő a nagy felbontású hangot is támogatja, így kiváló hangminőség mellett fokozhatja a többhelyiséges, vezeték nélküli zenehallgatási élményt.

Ahogy azt az előadó valójában megálmodta

A továbbfejlesztett digitális technológia újraalkotja az analóg valóságot

A nagy felbontású hang logója

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk minden alkotórészben az audiojeltől a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

Eredeti DSD lejátszás

Akár 5.1 csatorna támogatása

A legkiválóbb minőségű surround hangzás. Az STR-DN1070 támogatja a DSD (Direct Stream Digital) natív lejátszást – nincs szükség átalakításra, így a DSD-tartalom eredeti tisztaságában élvezhető. Többcsatornás 5.1 surround hangzás 5,6 MHz-es DSD-lejátszás mellett is. 

Nagy felbontású hangfájlformátumok

Az STR-DN1070 nagy felbontású hangformátumokat támogat (DSD/lineáris PCM...). Sőt, a lejátszás USB és DLNA csatlakozáson keresztül is történhet, a többcsatornás kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy a kiváló hangminőséget egy magával ragadó surround rendszeren szólaltassa meg.

fájlformátumok
DSEE HX logó

Gazdagabb zenék

A DSEE HX™ feljavítja a már meglévő hangforrást, így Ön közel nagy felbontású hangminőséget élvezhet, és úgy érezheti, mintha csak a hangstúdióban vagy a koncert nézőterén lenne.

A mozi nyújtotta surround hangzás otthonában

Tegye feledhetetlenné a filmnézős estéket a valódi surround hangzással

Állítson be minden hangot

Keltse életre a világhírű koncerttermek hangzását otthonában.

A Sony hangtér technológiáival életre keltheti a Sony Pictures legendás hollywoodi stúdiója, a Cary Grant Theatre, illetve három világhírű koncertterem sajátos akusztikáját.

7.2 csatorna a surround hangzásért

A 7.2 csatornás AV-erősítő lehetővé teszi az igazán dinamikus surround hangzást, a Sony digitális automatikus házimozi-kalibrációs (DCAC) technológiája pedig optimalizálja azt a tökéletes audioteljesítmény érdekében.

Az 7.2 csatorna képe

Hozza ki a legtöbbet a HD-zenét tartalmazó Blu-ray Disc™ lemezekből

A Blu-ray Disc™ lemezek tízszer több adatot képesek tárolni, mint a DVD-lemezek, így több audioinformációt is. A beépített Dolby® True HD és DTS®-HD Master Audio dekóderek révén erőteljes és magával ragadó HD surround hangzásban lehet része a legújabb Blu-ray Disc™ lemezek hallgatásakor.

Dolby® True HD logó

Továbbfejlesztett mozihangzás

Tapasztalja meg a Dolby® True HD technológia által biztosított gazdag, többcsatornás audioélményt – 100 százalékban veszteségmentes hang minden film és zene esetében

DTS-HD Master Audio™ logó

Úgy érezheti, hogy az események közepébe csöppen

A kiterjedt surround házimozi-hangzás érdekében a DTS®-HD Master Audio közel stúdióminőségű, veszteségmentes hangot biztosít

Teremtse meg a tökéletes helyszínt a rugalmas hangsugárzó-megoldások segítségével

Akár egy egyszerű kétcsatornás vagy egy teljes arzenált felvonultató 7.2-es rendszerre vágyik – legyen az vezetékes vagy vezeték nélküli –, az STR-DN1070 képes mindezt biztosítani, és körülöleli Önt a nagyszerű hangzással.

 • Front Surround
 • Vezeték nélküli surround
 • Komplett házimozi

A legkiválóbb vizuális élmény 4K-ban

Élvezze a legszebb 4K-tartalmakat, az új nagy dinamikatartományú (HDR) videoformátum támogatásával

4K HDR logó

Prémium 4K-tartalmak – HDCP2.2

Élvezze a prémium 4K-tartalmakat – HDMI 2.0a – az 5 bemenetes/2 kimenetes HDMI teljes sebességű HDMI 2.0a, támogatja a 4K-videót akár 60p értékig, tiszta 4:4:4 szín-mintavételezés mellett. A legújabb nagy dinamikatartományú (HDR) jeleket is támogatja, a HDCP2.2 tartalomvédelem.

Nagy dinamikatartományú kép (HDR)

Támogatott High Dynamic Range (HDR) nagy dinamikatartományú jelátvitel – hihetetlen mértékben megnövekedett kontraszt és fényerő. A további árnyékok és világos részek pedig még részletgazdagabbá teszik a képet, és életre keltik a színeket.

Kép a HDR-ről
NAGY DINAMIKATARTOMÁNYÚ KÉP
Kép egy hagyományos készülékről
HAGYOMÁNYOS
Összehasonlító kép a 4:4:4-ről és 4:2:0-ról

A teljes mértékben 4K-képek támogatása

A 4K szórakoztatást a legjobb minőségű képformátumok, köztük a 4K/60p/4:4:4/24bit, 4K/60p/4:2:0/30bit és 4K/60p/4:2:2/36bit támogatása biztosítja. A 60 képkocka/mp sebességgel áramló képek az egyenletes megjelenítésű színátmenetekkel ötvözve az eredeti minőséget idéző végeredményt nyújtanak. A 4K tartalom képminőségének maximális élvezetéhez egyszerűen csatlakoztasson egy 4K/60p bemenettel kompatibilis tévét.

A 4K-felbontásnövelés részletgazdagsága

Videofelbontás-növelő technológia – még jobb minőségű és még nagyobb részletességű 2K-felbontás. 

4K-felbontásnövelés logója

Kedvenc zenéi, kábelek nélkül

Vezeték nélküli technológiák a közel nagy felbontású hangminőség és az egyszerű zenehallgatás érdekében

Az LDAC képe

LDAC™: nagy felbontású hang továbbításához

Az LDAC technológia kb. háromszoros adatmennyiség átviteléről gondoskodik (a maximális átviteli sebesség: 990 kbps) a hagyományos Bluetooth® hangátvitelhez képest, lehetővé téve a nagy felbontású hangtartalmak kivételes minőségét.

Érintés, csatlakoztatás és lejátszás

Élvezze az egyszerű vezeték nélküli zenehallgatást és okostelefonja képernyőtükrözését az NFC egyérintéses technológiával. Csak érintse kompatibilis okostelefonját a vevőegységhez a Bluetooth®-os zenehallgatáshoz vagy a Miracast képernyőtükrözéshez.

NFC és Bluetooth® logók
AirPlay logó

AirPlay audioszolgáltatás

Élvezze zenéit AirPlay-funkcióval rendelkező eszközeiről.

Wi-Fi® logó

Wi-Fi® kapcsolat

Zenelejátszás otthoni számítógépről és kiszolgálóról

Hallgasson zenét egy másik helyiségben

Vezeték nélküli többhelyiséges zenehallgatás

Ugyanaz a zeneszám követheti otthonában – többhelyiséges SongPal-os zenehallgatás. A SongPal Link segítségével gondoskodjon a kiválasztott Sony hangprojektorok és hangsugárzók csoportosításáról, majd streameljen zenét a legkülönbözőbb forrásokból, több helyiségben is, szerte otthonában.

Kép a vezeték nélküli többhelyiséges rendszerről

Könnyed hozzáférés zenéihez

Élvezze a zenék gazdag tárházát és sok egyebet a Chromecast built-in technológiával (korábban: Google Cast™) és a Spotify Connect funkcióval.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Streameljen zenéket, online rádióállomásokat és podcast műsorokat okostelefonjáról, tabletjéről vagy laptopjáról audioeszközére a Cast gomb egyetlen érintésével.

Spotify

Spotify Connect

Játsszon le Spotify hanganyagokat audioeszközén, a Spotify alkalmazást használva távvezérlőként.

Streameljen a Chromecast built-in funkcióval

Játsszon át zenéket, podcastokat és rádióállomásokat a Google Play™ Zene és több mint 100 másik audioalkalmazásból.

Media Object


Nézze meg működés közben

 • Streaming szolgáltatások
 • Hangminőség
 • Okostelefon-akkumulátor
 • Rugalmas zenehallgatás

A csatlakoztatás fontossága

A sokoldalú csatlakoztatási lehetőségekkel a legtöbbet hozhatja ki rendszeréből

Csatlakoztatás. Zenék kiváló hangminőségben.

Valóban dinamikus otthoni szórakoztatórendszer-beállítást támogató kialakítás: 6 HDMI-bemenet és 2 kimenet, egy első USB-port, illetve optikai digitális és analóg AV-csatlakozások. Így gyorsan és könnyedén csatlakoztathatja többek között televízióját, Blu-ray Disc™ lejátszóját, okostelefonját és sok egyéb mást is.

 • Hátsó
 • Elölnézet
HDMI logó

6 HDMI bemenet és 2 kimenet

A 6 HDMI bemenet 2 HDMI kimenet – többek között 1 kijelölt második zónás HDMI kimenet - által elegendő tér áll rendelkezésre meglévő berendezése számára és további bővítésre egyaránt.

USB logó

DSD natív lejátszás DLNA vagy USB segítségével

Játsszon le DSD-formátumú tartalmat a DLNA hálózathoz csatlakoztatott eszközökről vagy USB-csatlakozáson keresztül 24 bit/192 kHz-es kiemelkedő bitsebességgel a nagy felbontású audiolejátszás érdekében.

Háromzónás élvezet 

Zónás zenehallgatás – minden helyiségben a megfelelő dallamok

Háromzónás zenehallgatás – három hangsugárzókészletet csatlakoztathat az STR-DN1070 készülékéhez, és ugyanazt az audiokimenetet hallgathatja egyszerre három helyiségben. A vevőegység arra is képes, hogy két külön bemeneti forrást vezéreljen egyszerre. Válassza ki, hogy melyik jelet melyik zenehallgatási zónába küldje a rendszer, így nappalijában DVD-filmet nézhet 5.2 csatornán, míg a többiek CD-t hallgathatnak 2 csatorna használatával a dolgozószobában.

 • Kétzónás rendszer
 • Háromzónás rendszer

A belülről áradó minőséget szolgáló kialakítás

Minden alkatrész fontos szerepet játszik a kimagasló hangzás elérésében

Műszaki adatok és funkciók
Emelje új szintre az otthoni szórakoztatást az STR-DN1070 egységgel. A 4K és HDR-kompatibilis HDMI minőség támogatja a legújabb videoszabványokat, többek között a HDCP 2.2 tartalomvédelmet a 4K-műsorsugárzásból, az internetről vagy UHD Blu-ray Disc™ lemezekről származó tartalmak számára. A nagy felbontású hangtechnológia magával ragadó hangzást eredményez. Vezeték nélküli többhelyiséges rendszer, illetve első térhangzás opció a megfelelő hangkörnyezet kialakításához.
 • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

 • Veszteségmentes minőségű térhangzást biztosító DTS®-HD és Dolby® TrueHD technológiák

 • 6 bemenet/2 kimenet HDMI-csatlakoztatási lehetőség 4K/60p (4:4:4) jelátvitellel, valamint HDCP 2.2 támogatással és HDR-támogatással

 • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

 • Wi-Fi, AirPlay és Chromecast built-in zenelejátszáshoz

Erősített csatornák száma csatornák száma
7 csat.
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
HDMI video be/ki (6/2), HDCP2.2 be/ki (6/2), kompozit monitorkimenet (1), HDMI audiobemenet (2), koaxiális audiobemenet (1), analóg audiobemenet (4), audiobemeneti opció (1), fejhallgató-kimenet (1), előerősített mélynyomó-kimenet (2), USB (1 elöl), Ethernet port (1)
Tömeg (kg)
10,5 kg
Chromecast built-in
Igen
Spotify Connect
IGEN
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye