234 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV erősítő termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV erősítő termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV erősítő termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV erősítő termékről

Kiváló, nagy felbontású minőség a DSD natív lejátszással

7.2 csatornás házimozi AV-erősítő

Tapasztalja meg a realisztikusabb, magával ragadóbb házimozizás élményét az STR-DN1070 eszköz használatával. Támogatja a DSD natív lejátszást a veszteségmentes minőség érdekében, valamint a HDR technológiát a képek dinamikatartományának növeléséért. A 4K figyelemreméltó képtisztaságot biztosít, a HDCP 2.2 pedig lehetővé teszi, hogy a prémium 4K-tartalmakat műholdas adásokon és UHD Blu-ray lemezeken keresztül is élvezhesse. Sőt, az erősítő a nagy felbontású hangot is támogatja, így kiváló hangminőség mellett fokozhatja a többhelyiséges, vezeték nélküli zenehallgatási élményt.

Ahogy azt az előadó valójában megálmodta

A továbbfejlesztett digitális technológia újraalkotja az analóg valóságot

A nagy felbontású hang logója

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk minden alkotórészben az audiojeltől a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

Eredeti DSD lejátszás

Akár 5.1 csatorna támogatása

A legkiválóbb minőségű surround hangzás. Az STR-DN1070 támogatja a DSD (Direct Stream Digital) natív lejátszást – nincs szükség átalakításra, így a DSD-tartalom eredeti tisztaságában élvezhető. Többcsatornás 5.1 surround hangzás 5,6 MHz-es DSD-lejátszás mellett is. 

Nagy felbontású hangfájlformátumok

Az STR-DN1070 nagy felbontású hangformátumokat támogat (DSD/lineáris PCM...). Sőt, a lejátszás USB és DLNA csatlakozáson keresztül is történhet, a többcsatornás kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy a kiváló hangminőséget egy magával ragadó surround rendszeren szólaltassa meg.

fájlformátumok
DSEE HX logó

Gazdagabb zenék

A DSEE HX™ feljavítja a már meglévő hangforrást, így Ön közel nagy felbontású hangminőséget élvezhet, és úgy érezheti, mintha csak a hangstúdióban vagy a koncert nézőterén lenne.

A mozi nyújtotta surround hangzás otthonában

Tegye feledhetetlenné a filmnézős estéket a valódi surround hangzással

Állítson be minden hangot

Keltse életre a világhírű koncerttermek hangzását otthonában.

A Sony hangtér technológiáival életre keltheti a Sony Pictures legendás hollywoodi stúdiója, a Cary Grant Theatre, illetve három világhírű koncertterem sajátos akusztikáját.

7.2 csatorna a surround hangzásért

A 7.2 csatornás AV-erősítő lehetővé teszi az igazán dinamikus surround hangzást, a Sony digitális automatikus házimozi-kalibrációs (DCAC) technológiája pedig optimalizálja azt a tökéletes audioteljesítmény érdekében.

Az 7.2 csatorna képe

Hozza ki a legtöbbet a HD-zenét tartalmazó Blu-ray Disc™ lemezekből

A Blu-ray Disc™ lemezek tízszer több adatot képesek tárolni, mint a DVD-lemezek, így több audioinformációt is. A beépített Dolby® True HD és DTS®-HD Master Audio dekóderek révén erőteljes és magával ragadó HD surround hangzásban lehet része a legújabb Blu-ray Disc™ lemezek hallgatásakor.

Dolby® True HD logó

Továbbfejlesztett mozihangzás

Tapasztalja meg a Dolby® True HD technológia által biztosított gazdag, többcsatornás audioélményt – 100 százalékban veszteségmentes hang minden film és zene esetében

DTS-HD Master Audio™ logó

Úgy érezheti, hogy az események közepébe csöppen

A kiterjedt surround házimozi-hangzás érdekében a DTS®-HD Master Audio közel stúdióminőségű, veszteségmentes hangot biztosít

Teremtse meg a tökéletes helyszínt a rugalmas hangsugárzó-megoldások segítségével

Akár egy egyszerű kétcsatornás vagy egy teljes arzenált felvonultató 7.2-es rendszerre vágyik – legyen az vezetékes vagy vezeték nélküli –, az STR-DN1070 képes mindezt biztosítani, és körülöleli Önt a nagyszerű hangzással.

 • Front Surround
 • Vezeték nélküli surround
 • Komplett házimozi

A legkiválóbb vizuális élmény 4K-ban

Élvezze a legszebb 4K-tartalmakat, az új nagy dinamikatartományú (HDR) videoformátum támogatásával

4K HDR logó

Prémium 4K-tartalmak – HDCP2.2

Élvezze a prémium 4K-tartalmakat – HDMI 2.0a – az 5 bemenetes/2 kimenetes HDMI teljes sebességű HDMI 2.0a, támogatja a 4K-videót akár 60p értékig, tiszta 4:4:4 szín-mintavételezés mellett. A legújabb nagy dinamikatartományú (HDR) jeleket is támogatja, a HDCP2.2 tartalomvédelem.

Nagy dinamikatartományú kép (HDR)

Támogatott High Dynamic Range (HDR) nagy dinamikatartományú jelátvitel – hihetetlen mértékben megnövekedett kontraszt és fényerő. A további árnyékok és világos részek pedig még részletgazdagabbá teszik a képet, és életre keltik a színeket.

Kép a HDR-ről
NAGY DINAMIKATARTOMÁNYÚ KÉP
Kép egy hagyományos készülékről
HAGYOMÁNYOS
Összehasonlító kép a 4:4:4-ről és 4:2:0-ról

A teljes mértékben 4K-képek támogatása

A 4K szórakoztatást a legjobb minőségű képformátumok, köztük a 4K/60p/4:4:4/24bit, 4K/60p/4:2:0/30bit és 4K/60p/4:2:2/36bit támogatása biztosítja. A 60 képkocka/mp sebességgel áramló képek az egyenletes megjelenítésű színátmenetekkel ötvözve az eredeti minőséget idéző végeredményt nyújtanak. A 4K tartalom képminőségének maximális élvezetéhez egyszerűen csatlakoztasson egy 4K/60p bemenettel kompatibilis tévét.

A 4K-felbontásnövelés részletgazdagsága

Videofelbontás-növelő technológia – még jobb minőségű és még nagyobb részletességű 2K-felbontás. 

4K-felbontásnövelés logója

Kedvenc zenéi, kábelek nélkül

Vezeték nélküli technológiák a közel nagy felbontású hangminőség és az egyszerű zenehallgatás érdekében

Az LDAC képe

LDAC™: nagy felbontású hang továbbításához

Az LDAC technológia kb. háromszoros adatmennyiség átviteléről gondoskodik (a maximális átviteli sebesség: 990 kbps) a hagyományos Bluetooth® hangátvitelhez képest, lehetővé téve a nagy felbontású hangtartalmak kivételes minőségét.

Érintés, csatlakoztatás és lejátszás

Élvezze az egyszerű vezeték nélküli zenehallgatást és okostelefonja képernyőtükrözését az NFC egyérintéses technológiával. Csak érintse kompatibilis okostelefonját a vevőegységhez a Bluetooth®-os zenehallgatáshoz vagy a Miracast képernyőtükrözéshez.

NFC és Bluetooth® logók
AirPlay logó

AirPlay audioszolgáltatás

Élvezze zenéit AirPlay-funkcióval rendelkező eszközeiről.

Wi-Fi® logó

Wi-Fi® kapcsolat

Zenelejátszás otthoni számítógépről és kiszolgálóról

Hallgasson zenét egy másik helyiségben

Vezeték nélküli többhelyiséges zenehallgatás

Ugyanaz a zeneszám követheti otthonában – többhelyiséges SongPal-os zenehallgatás. A SongPal Link segítségével gondoskodjon a kiválasztott Sony hangprojektorok és hangsugárzók csoportosításáról, majd streameljen zenét a legkülönbözőbb forrásokból, több helyiségben is, szerte otthonában.

Kép a vezeték nélküli többhelyiséges rendszerről

Könnyed hozzáférés zenéihez

Élvezze a zenék gazdag tárházát és sok egyebet a Chromecast built-in technológiával (korábban: Google Cast™) és a Spotify Connect funkcióval.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Streameljen zenéket, online rádióállomásokat és podcast műsorokat okostelefonjáról, tabletjéről vagy laptopjáról audioeszközére a Cast gomb egyetlen érintésével.

Spotify

Spotify Connect

Játsszon le Spotify hanganyagokat audioeszközén, a Spotify alkalmazást használva távvezérlőként.

Streameljen a Chromecast built-in funkcióval

Játsszon át zenéket, podcastokat és rádióállomásokat a Google Play™ Zene és több mint 100 másik audioalkalmazásból.

Media Object


Nézze meg működés közben

 • Streaming szolgáltatások
 • Hangminőség
 • Okostelefon-akkumulátor
 • Rugalmas zenehallgatás

A csatlakoztatás fontossága

A sokoldalú csatlakoztatási lehetőségekkel a legtöbbet hozhatja ki rendszeréből

Csatlakoztatás. Zenék kiváló hangminőségben.

Valóban dinamikus otthoni szórakoztatórendszer-beállítást támogató kialakítás: 6 HDMI-bemenet és 2 kimenet, egy első USB-port, illetve optikai digitális és analóg AV-csatlakozások. Így gyorsan és könnyedén csatlakoztathatja többek között televízióját, Blu-ray Disc™ lejátszóját, okostelefonját és sok egyéb mást is.

 • Hátsó
 • Elölnézet
HDMI logó

6 HDMI bemenet és 2 kimenet

A 6 HDMI bemenet 2 HDMI kimenet – többek között 1 kijelölt második zónás HDMI kimenet - által elegendő tér áll rendelkezésre meglévő berendezése számára és további bővítésre egyaránt.

USB logó

DSD natív lejátszás DLNA vagy USB segítségével

Játsszon le DSD-formátumú tartalmat a DLNA hálózathoz csatlakoztatott eszközökről vagy USB-csatlakozáson keresztül 24 bit/192 kHz-es kiemelkedő bitsebességgel a nagy felbontású audiolejátszás érdekében.

Háromzónás élvezet 

Zónás zenehallgatás – minden helyiségben a megfelelő dallamok

Háromzónás zenehallgatás – három hangsugárzókészletet csatlakoztathat az STR-DN1070 készülékéhez, és ugyanazt az audiokimenetet hallgathatja egyszerre három helyiségben. A vevőegység arra is képes, hogy két külön bemeneti forrást vezéreljen egyszerre. Válassza ki, hogy melyik jelet melyik zenehallgatási zónába küldje a rendszer, így nappalijában DVD-filmet nézhet 5.2 csatornán, míg a többiek CD-t hallgathatnak 2 csatorna használatával a dolgozószobában.

 • Kétzónás rendszer
 • Háromzónás rendszer

A belülről áradó minőséget szolgáló kialakítás

Minden alkatrész fontos szerepet játszik a kimagasló hangzás elérésében

Műszaki adatok és funkciók
Emelje új szintre az otthoni szórakoztatást az STR-DN1070 egységgel. A 4K és HDR-kompatibilis HDMI minőség támogatja a legújabb videoszabványokat, többek között a HDCP 2.2 tartalomvédelmet a 4K-műsorsugárzásból, az internetről vagy UHD Blu-ray Disc™ lemezekről származó tartalmak számára. A nagy felbontású hangtechnológia magával ragadó hangzást eredményez. Vezeték nélküli többhelyiséges rendszer, illetve első térhangzás opció a megfelelő hangkörnyezet kialakításához.
 • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

 • Veszteségmentes minőségű térhangzást biztosító DTS®-HD és Dolby® TrueHD technológiák

 • 6 bemenet/2 kimenet HDMI-csatlakoztatási lehetőség 4K/60p (4:4:4) jelátvitellel, valamint HDCP 2.2 támogatással és HDR-támogatással

 • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

 • Wi-Fi, AirPlay és Chromecast built-in zenelejátszáshoz

Erősített csatornák száma csatornák száma
7 csat.
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
HDMI video be/ki (6/2), HDCP2.2 be/ki (6/2), kompozit monitorkimenet (1), HDMI audiobemenet (2), koaxiális audiobemenet (1), analóg audiobemenet (4), audiobemeneti opció (1), fejhallgató-kimenet (1), előerősített mélynyomó-kimenet (2), USB (1 elöl), Ethernet port (1)
Tömeg (kg)
10,5 kg
Chromecast built-in
Igen
Spotify Connect
IGEN
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye