HÁZIMOZI ÉS HANGSUGÁRZÓ

7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DH750

STR-DH750

Kép a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DH750 termékről

129 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DH750 termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DH750 termékről
Képek a(z) 7.2 csatornás házimozi AV-erősítő | STR-DH750 termékről

Jellemzők

Vezeték nélküli átvitel Bluetooth segítségével

Audiotartalmak vezeték nélküli streamelése kedvenc zeneszámaiból és alkalmazásaiból Bluetooth® technológiával. A szinte bármilyen okostelefonnal vagy tablettel való párosítást követően azonnal meghallgathatja zenéit, és a készülékről akár közvetlenül is szabályozhatja lejátszási listáit és a hangerőt.

NFC egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatási lehetőséghez

A Near Field Communication (NFC, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiával a bonyolult beállítási műveletek kora már a múlté. A gyors, folyamatos csatlakoztatáshoz egyszerűen csak érintse hozzá az NFC-kompatibilis eszközt a ház N-jeléhez, ezután indítsa el a tartalom Bluetooth®-os átvitelét. Nincs NFC-funkció? Nem gond! A Bluetooth® funkcióhoz a készülék beállítási menüjén keresztül manuálisan is csatlakozhat.

7.2 csatornás vevőegység a magával ragadó surround hangzásért

Adja át magát a szórakozásnak a 7.2 csatornás, egész helyiséget megtöltő surround hangzással. Egy speciális csatorna két aktív mélysugárzó csatlakoztatását támogatja, lehetővé téve, hogy a mély hangok egyenletesen kitöltsék a szobát. Így Ön, függetlenül attól, hogy filmeket néz, játszik vagy éppen kedvenc zenéit hallgatja, garantáltan új élményben lesz része.

Egyesítse zenéit a SongPal alkalmazással

Az okostelefonra vagy tabletre letölthető SongPal alkalmazással egyszerűen kezelheti zenei gyűjteményét. Bluetooth® vagy Wi-Fi® kapcsolaton keresztül egyszerűen és zökkenőmentesen férhet hozzá a számítógépén, szerveren vagy online zenei szolgáltatóknál tárolt kedvenc zenéihez. Az alkalmazás segítségével testre szabhatja a hangbeállításokat, így remek, kiegyensúlyozott hangélményben lehet része.

DTS-HD™ a stúdiominőségű precizitásért

Élje át a precíz és részletgazdag otthoni hangrendszer élményét. A DTS-HD™ Master Audio segítségével kedvenc Blu-Ray Disc™ lemezeinek és streamelt filmjeinek zenéit eredeti, tömörítetlen formátumban hallgathatja – ahogyan a rendező megálmodta. A nagy felbontású DTS-HD™ hang ezen kívül rendkívüli részletgazdagsággal adja vissza a zenei előadások hangzását, így minden hangjegy szinte stúdiominőségben hallatszik.

Dolby® TrueHD a rendező által elképzelt hangzásért

Élvezze a Dolby® TrueHD rendszer nyújtotta páratlan hangminőséget, amely veszteségmentes hangzást biztosít filmek és zenék esetében egyaránt. Azáltal, hogy reprodukálja a stúdióban rögzített mesterszalagokon hallható minőséget, Blu-ray Disc™ lemezekhez, DVD-khez és letöltött tartalmakhoz is páratlanul valósághű hangvisszaadást biztosít.

MHL-kábeles vezetékes tükrözés

Méretezze át extra méretűvé okostelefonos tartalmait az MHL-kábeles tükrözés használatával. Egyszerű: csatlakoztassa okostelefonját tévéjéhez az MHL-képes HDMI-porton keresztül, majd tekintse meg mobiltelefonja képernyőjét a televízión. Telefonját kézbe véve gesztusokkal vezérelhet, amely nagyszerű megoldás a nagyításhoz, áthelyezéshez és tartalmak kiválasztásához, hogy a nagy képernyőn mindenki élvezhesse azokat. A csatlakozás által okostelefonja töltéséről is gondoskodik egyben, így garantáltan nem merül le készüléke.

4K jelátvitel 4K tartalmak számára

4K minőség megtartása a forrástól a képernyőig. A 4K jelátvitel funkció a képminőség romlása nélkül lehetővé teszi a 4K adatok „átvitelét” és megjelenítését egy 4K televízión vagy kivetítőn. Ennek köszönhetően az AV vevőegység tökéletes társ a 4K-képes televíziók és lejátszók mellett, amely a Full HD minőséghez képest négyszer nagyobb részletgazdagságot biztosít.

A DCAC (digitális automatikus mozibeállítás) technológia optimalizálja a hangzást

Hogy a legjobbat hozhassa ki házimozi-rendszeréből, DCAC (digitális automatikus mozibeállítás) technológia automatikusan optimalizálja a hangzást az Ön, hangsugárzókhoz viszonyított aktuális elhelyezkedése alapján. Egyszerűen használja a mellékelt mikrofont az adott hangsugárzó-elrendezéssel kapcsolatos akusztikai mérések elvégzéséhez, majd hagyja, hogy a rendszer gondoskodjon a hangzás beállításáról és finomhangolásáról.

A HD Digital Cinema Sound® nagy képernyős hangzást jelent

Egy ikonikus előadóterem akusztikája otthonában. A Sony Pictures Entertainment által kifejlesztett HD Digital Cinema Sound® technológia kifejlesztése során a hollywoodi filmek hangjának szinkronizálásához használt, legendás Cary Grant Theatre stúdióban végzett pszichoakusztikai méréseket vették alapul. A mozik akusztikáját, illetve a különböző hangszóró-elhelyezéseket szimulálva, hollywoodi technológiát adhat minden filmnek, amelyet csak megnéz.

A portok széles köre kiterjedt csatlakoztathatóságot biztosít

Egy tökéletes audio-videoközpontként működő vevőegység 4 db, 3D és 4K jelátvitelt biztosító HDMI-bemenettel és 1 db HDMI-kimenettel rendelkezik az USB, az optikai és koaxális SPDIF digitális, illetve általános analóg AV-csatlakoztathatóság mellett –, így nincs hiány csatlakozásokban a Blu-ray Disc™- és DVD-lejátszók, televíziók, játékkonzolok, CD-lejátszók és egyéb eszközök csatlakoztathatóságát illetően.

Műszaki adatok
  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

  • SongPal: Töltse le adatfolyamként és vezérelje a lejátszást közvetlenül okostelefonjáról

  • Gazdag surround hangzás a DTS®-HD és Dolby® TrueHD audiorendszer révén

  • Az okostelefon megtekintése és töltése MHL segítségével

  • USB-csatlakozás zenelejátszáshoz

Erősített csatornák száma csatornák száma
7 csat.
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
HDMI® videó be- és kimenet (4/1); kompozit videobemenet (2); kompozit monitorkimenet (1);optikai hangbemenet (2); koaxiális Hangbemenet (1); analóg audiobemenet (4); fejhallgató-kimenet; USB (1 Elülső:iPhone/WM); MHL (1 hátsó)
Tömeg (kg)
8,1 kg
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye