AUTÓS VEVŐK ÉS LEJÁTSZÓK

16,3 cm-es (6,4”) médiavevő Bluetooth® funkcióval

XAV-AX100C2

Kép a(z) 16,3 cm-es (6,4”) médiavevő Bluetooth® funkcióval termékről

164 465 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) 16,3 cm-es (6,4”) médiavevő Bluetooth® funkcióval termékről
Képek a(z) 16,3 cm-es (6,4”) médiavevő Bluetooth® funkcióval termékről
Képek a(z) 16,3 cm-es (6,4”) médiavevő Bluetooth® funkcióval termékről

Jellemzők

Vezéreljen és tekintsen meg mindent a 16,3 cm-es érintőképernyőn

Lásson mindent tisztán a 16,3 cm-es (6,4") képernyőn. Az érzékeny érintésvezérelt gomboknak köszönhetően előhívhat térképeket, böngészhet lejátszási listákban és intézhet telefonhívásokat – egyetlen gyors koppintással.

A 10 frekvenciasávos hangszínszabályzó révén egyénivé teheti a hangzást

Hallgassa a zenét saját ízlésének megfelelően a beépített grafikus hangszínszabályozó segítségével. Szűrjön ki vagy erősítsen fel tíz frekvenciasáv közül bármennyit a korlátlan hangszínszabályozási lehetőségek jegyében.

4 × 55 W-os erősítés a tiszta, erőteljes hangzásért

A Dynamic Reality Amp 2 erősítő 4 x 55 W hangerőt biztosít Önnek, így olyan hangosan vagy halkan hallgathatja zenéjét, ahogy csak szeretné. Az erősítő 47%-kal kisebb belső ellenállással rendelkezik, mint a hagyományos egységek, így tisztább, természetesebb hangzást biztosít minden hangerőfokozaton.

A három előerősítő kimenet révén bővíthető a hangrendszer

Szeretné kiépíteni saját autós hangrendszerét? A három előerősítő kimenet számtalan lehetőséget kínál a rendszer bővítéséhez. Csatlakoztassa a kívánt erősítőket és mélysugárzókat, hogy kialakítsa saját hangzását.

A Dynamic Stage Organiser virtuális hangsugárzókat hoz létre a műszerfalon

Élvezze a zene élethű hangzását bármilyen beállítás mellett a Dynamic Stage Organiser (DSO) segítségével. Ha hangsugárzói az ajtókban kapnak helyet, az hatással lehet az általuk létrehozott hangra is. A DSO újrakalibrálja a frekvencia-kimenetet, és olyan hangzást hoz létre, mintha hangsugárzói a műszerfalból szólnának.

Forgótárcsa, hogy a vezérlés ne vonja el a figyelmet

Az ergonomikus forgótárcsa út közben is könnyen elérhetővé teszi a hasznos funkciókat. Forgassa el a hangerő szabályozásához, a beépített gomb megnyomásával pedig elérheti a hangvezérlő menüket. Másik megoldásként tartsa nyomva a gombot a hangutasítások használatához.

A hátsó kamera használatára készen az egyszerű tolatáshoz.

Ha az autóban telepítve van hátsó kamera, akkor a segítségével könnyebben parkolhat. Amikor megérinti a hátsó kamera ikont vagy hátramenetbe váltja az autót, azonnal megjelenik a képernyőn a videojel. Személyre szabható vezetővonalak segítik a sima és biztonságos parkolásban.

Műszaki adatok
  • Csatlakoztassa okostelefonjához Bluetooth®-on keresztül

  • Erőteljes hangzás a 4 x 55 W-os Dynamic Reality Amp 2 erősítőből

  • Hozzon létre virtuális hangsugárzót a műszerfalon a Dynamic Stage Organiser segítségével.

  • Ergonomikus forgótárcsa, hogy a vezérlés ne vonja el a figyelmet

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről