AUTÓS VEVŐK ÉS LEJÁTSZÓK

CD-lejátszós vevőkészülék BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával

MEX-XB100BT

Kép a(z) CD-lejátszós vevőkészülék BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával termékről

69 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) CD-lejátszós vevőkészülék BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával termékről
Képek a(z) CD-lejátszós vevőkészülék BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával termékről
Képek a(z) CD-lejátszós vevőkészülék BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával termékről
Képek a(z) CD-lejátszós vevőkészülék BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával termékről

4 x 100 W-os utazás közbeni teljesítmény

A MEX-XB100BT autós erősítő elengedő, az egész testet átjáró teljesítménnyel rendelkezik, ami felveszi a versenyt a külső erősítőkkel szemben is, így vezetés közben minden egyes ütemet, basszust érezni fog. A ritmushoz szinkronizált vibráló LED-ek tovább színesítik a zeneszámokat, míg az új hangvezérlés funkció segíti, hogy biztonságosan, az útra fókuszálva tudjon vezetni.

Media Object

Videó megtekintése

4 x 100 W-os digitális erősítő

Négycsatornás digitális erősítő

A 4 x 100 W-os digitális erősítő egy külső erősítővel megegyező szintű teljesítményt biztosít.

SongPal

SongPal

Vezérelje teljes zenekönyvtárát. A SongPal alkalmazás segítségével könnyedén megtalálhatja a megfelelő zeneszámot, kutakodhat az alkalmazások között és beállíthatja a hangerőt, és mindehhez csak a hangját kell használnia.

NFC

Kapcsolódjon

A MEX-XB100BT típussal kedvenc számait is lejátszhatja egyes okostelefonokról. Az egyérintéses NFC zenehallgatással egyszerű a zene azonnali streamelése Bluetooth®-os kapcsolaton keresztül.

Erőteljes és ütős hangzás

Egy rendkívül hatékony „D” osztályú erősítő és az vevőegység egyesítésével a MEX-XB100BT a kompakt kialakítás ellenére egy igen kiemelkedő, 4 x 100 W-os kimeneti teljesítményre képes. Az erősítő minimalizálja az elektromágneses interferenciát, ami a hangerő növelésével egy sistergő hangot generálna.

4 x 100 W-os kimeneti teljesítmény
Optimalizált áramkör

Tökéletességre optimalizálva

A MEX-XB100BT rendszer áramkörének összetevőit úgy válogatták össze, hogy alacsony zajszintű, hatékony elektromos teljesítmény-átvitelre optimalizálják.

A tápellátás elhelyezése a minimális teljesítményveszteség érdekében

Precízen elhelyezett tápellátás

Mivel a tápellátás közel került a bemeneti csatlakozóhoz és a digitális erősítőhöz, minimálisra csökkent a teljesítményveszteség, míg az elektrolitikus ellenállások precíz, érzékeny basszust biztosítanak.

Nagyobb hűtőborda a jobb hőleadás érdekében

Továbbfejlesztett hőleadási hatékonyság

A optimálisan kialakított uszonyszerkezetű, túlméretes hűtőborda – kb. 30%-kal nagyobb, mint a hagyományos modellekben találhatók – hatékony hőleadást biztosít.

Mega Bass

Érezze a dübörgő ritmust

Egyetlen kattintással aktiválhatja a Mega Bass funkciót

Egyetlen gomb megérintésével aktiválhatja a Mega Bass funkciót, amely azonnali extrát biztosít a mély hangok számára, a megvilágítás pedig a zene ritmusára kezd el pulzálni. A Mega Bass automatikusan az optimális szintre állítja a frekvenciát és az erősítést egyaránt.

Gyorsabb csatlakozási módok

Élvezze a többféle gyors csatlakozási lehetőségeket, hála a Bluetooth®-os automatikus párosításnak és az egyérintéses NFC technológiának.

NFC

NFC egyérintéses technológia

A beépített NFC-technológiának köszönhetően egyetlen érintéssel csatlakoztathatja NFC-kompatibilis eszközeit az erősítőhöz.

Bluetooth®-os automatikus párosítás

Bluetooth®-os automatikus párosítás

Párosítsa automatikusan iPod vagy iPhone készülékét Bluetooth®-os kapcsolaton keresztül. Egyszerűen csak csatlakoztassa készülékét az USB-csatlakozóhoz, majd kapcsolja be készüléke Bluetooth® funkcióját, és máris készen áll.

SongPal

Egyesítse zenéit.

A SongPal alkalmazás segítségével hangvezérléssel vezérelheti a teljes zenekönyvtárát és az erősítő alapfunkcióit. Az új, automatikus felolvasás (Auto Read Out) funkciónak köszönhetően az utazás megszakítása nélkül is képben maradhat.

Az Ön autós asszisztense

A Siri Eyes Free funkció segítségével az iPhone felhasználók anélkül intézhetik hívásaikat, üzeneteiket, zenéiket, közösségi értesítéseiket, hogy levennék szemüket az útról. Legyen szó kihangosított híváskezelésről, üzenetírásról vagy zenelejátszásról, az Ön biztonsága az első.

Siri Eyes Free

Semmihez nem hasonlítható hangzás

Három dimenziós, egész autót betöltő hangzás

Bármit is hallgat, az Advanced Sound Engine tiszta és erőteljes akusztikai élményt nyújt, így Ön mindent úgy hallhat, ahogy azt megálmodták. A digitális jelfeldolgozás által személyre szabhatja a hangzást.

A mozgásban lévő zene

Válassza ki pontosan, hol szeretné hallani az ideális hangzást. A hallgató elhelyezkedését beállító funkció automatikusan beállítja, hol legyen a legtökéletesebb a hangzás, a bal vagy a jobb ülésen, mindkét első ülésen vagy az autó egészében.

Digitális hangszínszabályzó

10 sávos digitális hangszínszabályzó

A tíz előbeállítás által egyszerűen megalkothatja a zenei stílusok széles választéka számára tökéletes audiokimenetet.

Aluláteresztő és felüláteresztő szűrők

Aluláteresztő és felüláteresztő szűrők

A hangtartomány különválasztásával ezek a szűrők erőteljes mély hangzást, tiszta közép és makulátlan magas tartományokat biztosítanak a pontos hangvisszaadás érdekében.

Világosítsa fel műszerfalát

Az új kétzónás Dynamic Colour Illuminator jóvoltából tapasztalja meg az akár 35000 különböző színvariációt, ahogy a zene ütemére pulzálnak. Emellett testre szabhatja a kétsoros LED kijelzőt, hogy megteremtse a vezetéshez leginkább illő hangulatot.

USB-lejátszás

Még több zene miközben úton van

Csatlakoztasson egy MP3-lejátszót vagy egyéb USB-eszközt és élvezze kedvenc számait mialatt úton van.

Erősítse fel a mély hangokat

A Sony XB sorozatú teljes tartományos, extra-basszus hangsugárzók a tökéletes társai a MEX erősítőnek. Az összes háromutas, koaxiális hangsugárzó a többrétegű MRC mélynyomón keresztül meleg, pontos basszust biztosít, és bármilyen hangerőn torzításmentes marad.

A legmegfelelőbb mélysugárzók
Műszaki adatok és funkciók
A velőtrázó 4 x 100 W-os kimenettel – amely megfelel egy külső erősítőnek – menet közben is érezni fog minden taktust. Az ütemhez szinkronizált vibráló színek életre keltenek minden számot, az új hangvezérlés funkcióknak köszönhetően pedig biztonságosan az útra figyelhet.
  • Élvezze a gazdag, egész autót betöltő hangzást 4 x 100 W-os kimenő teljesítmény mellett

  • Vegye át az irányítást hangja segítségével a SongPal és Siri Eyes Free alkalmazással

  • Artboard 1

    Streameljen zenét és bonyolítson vezeték nélküli hívásokat Bluetooth®-on keresztül

  • Élvezze a továbbfejlesztett hangzást az Advanced Sound Engine-nel

  • Csatlakoztasson egy MP3-készüléket az USB-porthoz

Kimenő teljesítmény (4 ohm, 1 kHz,16 V)
100 W
Előerősített kimenet
x 3
Mélykimenet
Igen
Aux bemenet
Igen (elülső)
USB
Igen (elülső)

A doboz tartalma

ISO csatlakozó, Szegélygyűrű (fekete)

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről