AUTÓS VEVŐK ÉS LEJÁTSZÓK

Médiavevő BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával

MEX-N5100BT

Kép a(z) Médiavevő BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával termékről

55 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Médiavevő BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával termékről
Képek a(z) Médiavevő BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával termékről
Képek a(z) Médiavevő BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával termékről
Képek a(z) Médiavevő BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával termékről

Teljes körű autós vezérlés

Hozza meg Ön a döntéseket a MEX-N5100BT CD-lejátszós vevőkészülék segítségével. Az új hangvezérlési funkciók széles körének köszönhetően a kormány mögül koncentrálhat az eseményekre és tarthatja kézben az irányítást. Az NFC és a Bluetooth® használatával könnyedén streamelheti zenéit a kijelölt okostelefonokról, miközben a fények a zene ritmusára váltakoznak a műszerfalon.

Media Object

Videó megtekintése

4 x 55 W-os Dynamic Reality Amp 2

Dynamic Reality erősítő

A 4 x 55 W-os Dynamic Reality Amp 2 új szintre emeli a hangélményt, ütős hangzást biztosítva minden dal számára.

NFC

Kapcsolódjon

Létesítsen gyors, egyérintéses kapcsolatot NFC-n keresztül, és a vevőegység használatával máris megkezdheti a zenelejátszást a kiválasztott okostelefonokról.

Mindenre kiterjedő hangvezérlés

A MEX-N5100BT számtalan hangvezérlési technológiájának köszönhetően a szöveges üzenetek megfogalmazásától a zenetár böngészésén keresztül a műholdas navigáció indításáig mindent biztonságosan irányíthat a hangjával.

Tartozék külső mikrofon

Kristálytiszta hívások

Jobb beszédérthetőséget biztosító kiváló minőségű mikrofon. Rögzítse a műszerfalhoz a speciális, továbbfejlesztett hangminőség érdekében. Tisztább beszélgetések még a zajos forgalomban is.

Siri Eyes-Free

Az Ön autós asszisztense

Az iPhone-felhasználók a telefonhívásoktól a szöveges anyagokon és zenéken keresztül a közösségi médiáig mindent elintézhetnek a Siri Eyes Free funkcióval.

SongPal

Egyesítse zenéit.

Vegye kézbe teljes zenetára irányítását. A SongPal alkalmazással a hangját használva kikeresheti a megfelelő zeneszámot vagy böngészhet az alkalmazások között.

Maradjon kapcsolatban

A MEX-N5100BT egységgel felolvastathatja az e-mailjeit, azután pedig szóban megfogalmazhatja a válaszait, így vezetés közben is zavartalanul követheti az eseményeket.

Üzenet felolvasása
GPS hangvezérlés

Úti cél megadása hanggal

Mutassa meg műholdas navigációs rendszerének, hogy ki a főnök. A GPS hangvezérléssel bediktálhatja a célállomást, így nem kell félreállnia, és percekig babrálni a billentyűzettel.

Gyorsabb csatlakozási módok

Többféle módon is létrehozhat gyors csatlakozást vevőegységéhez, a Bluetooth® automata párosítási funkciójával vagy az NFC-n keresztül történő egyérintéses zenehallgatással.

NFC

NFC egyérintéses technológia

A beépített NFC-technológiának köszönhetően egyetlen érintéssel csatlakoztathatja NFC-kompatibilis eszközeit az erősítőhöz.

Bluetooth®-os automatikus párosítás

Bluetooth®-os automatikus párosítás

Párosítsa automatikusan iPod vagy iPhone készülékét Bluetooth®-os kapcsolaton keresztül. Egyszerűen csak csatlakoztassa készülékét az USB-csatlakozóhoz, majd kapcsolja be készüléke Bluetooth® funkcióját, és máris készen áll.

  • Narancssárga világítás
  • Kék világítás
  • Piros világítás
  • Kék világítás

Semmihez nem hasonlítható hangzás

Három dimenziós, egész autót betöltő hangzás

Bármit is hallgat, az Advanced Sound Engine tiszta és erőteljes akusztikai élményt nyújt, így Ön mindent úgy hallhat, ahogy azt megálmodták. A Digital Sound Enhancement Engine (digitális hangzásjavító eszköz) által pedig személyre szabhatja a hangzást, és zeneforrásaiból létrehozhatja a tökéletes autós audioélményt.

Érezze a dübörgő ritmust

Egyetlen kattintással aktiválhatja a Mega Bass funkciót

Egyetlen gomb megérintésével aktiválhatja a Mega Bass funkciót, amely azonnal felturbózza a basszust, a megvilágítás pedig a zene ritmusára kezd el pulzálni. A hagyományos mélyhang-kiemelőkkel ellentétben a Mega Bass minimalizálja a torzítást, és kiegyensúlyozott mély hangokat biztosít minden hangerőnél.

Mega Bass

Egész autót betöltő hangzás mindenkor

A bal oldalon látható képeken végighaladva láthatja, hogyan módosul az egész autóban automatikusan az audiojel a hallgató helyzetének megfelelően. Bárhol is ülnek Ön és utasai, az optimális hangzásélmény garantált.

Kifinomult audió

Részesítse kedvenc zeneszámait Sony-bánásmódban: válogasson számos technológiai megoldásunkból, amelyeket azért fejlesztettünk ki, hogy minden felvételből a lehető legtöbbet hozzuk ki.

Dynamic Reality erősítő 2

Dynamic Reality erősítő 2

4 x 55 W teljesítmény az alacsonyabb torzítású, hangos és természetes hangzás érdekében.

Digitális hangszínszabályzó

10 sávos digitális hangszínszabályzó

Tíz kijelölt programhely áll rendelkezésére, hogy megalkossa a tökéletes audiokimenetet a különféle zenei stílusokhoz. A programokat közvetlenül vezérelheti Bluetooth®-kapcsolatra képes okostelefonjáról.

Aluláteresztő és felüláteresztő szűrők

Aluláteresztő és felüláteresztő szűrők

A hangtartomány különválasztásával ezek a szűrők erőteljes mély hangzást, tiszta közép és makulátlan magas tartományokat biztosítanak a pontos hangvisszaadás érdekében.

Erősítse fel a mély hangokat

A Sony FB sorozatú teljes tartományos hangsugárzók tökéletes társai a MEX erősítőnek. A Mega Bass áramkörrel kialakított hangsugárzók a csillámmal erősített, lépsejtmintás mélysugárzón keresztül minden hangerőnél meleg, pontos és torzításmentes basszushangzást nyújtanak.

A legmegfelelőbb mélysugárzók
Műszaki adatok
A műszerfal az MEX-N5100BT autós médiavevőnek köszönhetően testre szabható. A 2 zónás Dynamic Colour Illuminator jóvoltából 35 000 színvariáció közül választhat a médiavevő megvilágításához. Ezek a zene ritmusához fognak igazodni – a zenét vezeték nélküli Bluetooth®-os átvitellel, gyors NFC egyérintéses csatlakozás segítségével hallgathatja.
  • Közvetlen zeneátvitel bizonyos okostelefonokról NFC™-n és Bluetooth®-on keresztül

  • Biztonságos hangvezérlés Siri Eyes Free funkcióval iPhone-ján

  • A DSEE technológia helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • Műszerfali megvilágítások beállítása 2 zónás Dynamic Colour Illuminator segítségével

  • SongPal: Töltse le adatfolyamként és vezérelje a lejátszást közvetlenül okostelefonjáról

Kimenő teljesítmény (4 ohm, 1 kHz,16 V)
55 W
Előerősített kimenet
x 3
Mélykimenet
Igen
Aux bemenet
Igen (elülső)
USB
Igen (elülső)

A doboz tartalma

ISO csatlakozó, Antennacsatlakozó (JASO), Szegélygyűrű (fekete)

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye