AUTÓS VEVŐK ÉS LEJÁTSZÓK

Médiavevő BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával

MEX-N4100BT

Kép a(z) Médiavevő BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával termékről

52 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Médiavevő BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával termékről
Képek a(z) Médiavevő BLUETOOTH® vezeték nélküli technológiával termékről

Egyszerű streaming és hangvezérlés egyben

A MEX-N4100BT CD-vevőkészülék használatakor a SongPal alkalmazáson vagy az iPhone-készülék Siri Eyes Free funkcióján keresztül élvezheti a biztonságos hangvezérlés kényelmét. A Bluetooth® és az NFC használatával könnyedén lejátszhatja kedvenc zenéit a kijelölt okostelefonokról, a 4 x 55 W-os Dynamic Reality Amplifier 2 segítségével pedig felhangosíthatja az autóvezetés közben hallgatott számokat.

Media Object

Videó megtekintése

4 x 55 W-os Dynamic Reality Amp 2

Dynamic Reality erősítő

A 4 x 55 W-os Dynamic Reality Amp 2 új szintre emeli a hangélményt, ütős hangzást biztosítva minden dal számára.

NFC

Kapcsolódjon

Létesítsen gyors, egyérintéses kapcsolatot NFC-n keresztül, és a vevőegység használatával máris megkezdheti a zenelejátszást a kiválasztott okostelefonokról.

Mindenre kiterjedő hangvezérlés

A MEX-N4100BT számtalan hangvezérlési funkciójának köszönhetően a szöveges üzenetek megfogalmazásától a zenetár böngészésén keresztül a műholdas navigáció indításáig mindent biztonságosan irányíthat a hangjával.

Beépített mikrofon

Vezesse a beszélgetést

Biztonságos és egyszerű hívásfogadást biztosító, kiváló minőségű beépített mikrofon.

Siri Eyes-Free

Az Ön autós asszisztense

Az iPhone-felhasználók a telefonhívásoktól a szöveges anyagokon és zenéken keresztül a közösségi médiáig mindent elintézhetnek a Siri Eyes Free funkcióval.

SongPal

Egyesítse zenéit.

Vegye kézbe teljes zenetára irányítását. A SongPal alkalmazással a hangját használva kikeresheti a megfelelő zeneszámot vagy böngészhet az alkalmazások között.

Maradjon kapcsolatban

A MEX-N4100BT-vel felolvastathatja az e-mailjeit, azután pedig szóban megfogalmazhatja a válaszait, így vezetés közben is zavartalanul követheti az eseményeket.

Üzenet felolvasása
GPS hangvezérlés

Úti cél megadása hanggal

Mutassa meg műholdas navigációs rendszerének, hogy ki a főnök! A GPS hangvezérléssel bediktálhatja a célállomást, így nem kell félreállnia, és percekig babrálni a billentyűzettel.

Gyorsabb csatlakozási módok

Többféle módon is létrehozhat gyors csatlakozást vevőegységéhez, a Bluetooth® automata párosítási funkciójával vagy az NFC-n keresztül történő egyérintéses zenehallgatással.

NFC

NFC egyérintéses technológia

A beépített NFC-technológiának köszönhetően egyetlen érintéssel csatlakoztathatja NFC-kompatibilis eszközeit az erősítőhöz.

Bluetooth®-os automatikus párosítás

Bluetooth®-os automatikus párosítás

Párosítsa automatikusan iPod vagy iPhone készülékét Bluetooth®-os kapcsolaton keresztül. Egyszerűen csak csatlakoztassa készülékét az USB-csatlakozóhoz, majd kapcsolja be készüléke Bluetooth® funkcióját, és máris készen áll.

Semmihez nem hasonlítható hangzás

Három dimenziós, egész autót betöltő hangzás

Bármit is hallgat, az Advanced Sound Engine tiszta és erőteljes akusztikai élményt nyújt, így Ön mindent úgy hallhat, ahogy azt megálmodták. A Digital Sound Enhancement Engine (digitális hangzásjavító eszköz) által pedig személyre szabhatja a hangzást, és zeneforrásaiból létrehozhatja a tökéletes autós audioélményt.

Érezze a dübörgő ritmust

Egyetlen kattintással aktiválhatja a Mega Bass funkciót

Egyetlen gomb megérintésével aktiválhatja a Mega Bass funkciót, amely azonnal felturbózza a basszust, a megvilágítás pedig a zene ritmusára kezd el pulzálni. A hagyományos mélyhang-kiemelőkkel ellentétben a Mega Bass minimalizálja a torzítást, és kiegyensúlyozott mély hangokat biztosít minden hangerőnél.

Mega Bass

Egész autót betöltő hangzás mindenkor

A bal oldalon látható képeken végighaladva láthatja, hogyan módosul az egész autóban automatikusan az audiojel a hallgató helyzetének megfelelően. Bárhol is ülnek Ön és utasai, az optimális hangzásélmény garantált.

Kifinomult audió

Részesítse kedvenc zeneszámait Sony-bánásmódban: válogasson számos technológiai megoldásunkból, amelyeket azért fejlesztettünk ki, hogy minden felvételből a lehető legtöbbet hozzuk ki.

Dynamic Reality erősítő 2

Dynamic Reality erősítő 2

4 x 55 W teljesítmény az alacsonyabb torzítású, hangos és természetes hangzás érdekében.

Digitális hangszínszabályzó

10 sávos digitális hangszínszabályzó

Tíz kijelölt programhely áll rendelkezésére, hogy megalkossa a tökéletes audiokimenetet a különféle zenei stílusokhoz. A programokat közvetlenül vezérelheti Bluetooth®-kapcsolatra képes okostelefonjáról.

Aluláteresztő és felüláteresztő szűrők

Aluláteresztő és felüláteresztő szűrők

A hangtartomány különválasztásával ezek a szűrők erőteljes mély hangzást, tiszta közép és makulátlan magas tartományokat biztosítanak a pontos hangvisszaadás érdekében.

  • Piros világítás
  • Kék világítás

Erősítse fel a mély hangokat

A Sony FB sorozatú teljes tartományos hangsugárzók tökéletes társai a MEX erősítőnek. A Mega Bass áramkörrel kialakított hangsugárzók a csillámmal erősített, lépsejtmintás mélysugárzón keresztül minden hangerőnél meleg, pontos és torzításmentes basszushangzást nyújtanak.

A legmegfelelőbb mélysugárzók
Műszaki adatok
Hallgassa kedvenc zeneszámait útközben a MEX-N4100BT autós fejegységgel. Zeneátvitel egyes okostelefonokról Bluetooth® és NFC technológiával; biztonságos hangvezérlés Siri Eyes Free funkcióval iPhone-ján. Zenehallgatás a lehető legjobb minőségben a DSEE és ClearAudio+ technológiával; a MEGA BASS még ütősebbé teszi a basszust.
  • Zeneátvitel és hívásfogadás NFC egyérintéses technológiával és Bluetooth kapcsolattal

  • Biztonságos hangvezérlés Siri Eyes Free funkcióval iPhone-ján

  • A DSEE technológia helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • Nagyszerű zenei hangzás egy lépésben a ClearAudio+ segítségével

  • SongPal: Töltse le adatfolyamként és vezérelje a lejátszást közvetlenül okostelefonjáról

Kimenő teljesítmény (4 ohm, 1 kHz,16 V)
55 W
Előerősített kimenet
Átváltható elülső és hátsó/mély
Mélykimenet
Nem
Aux bemenet
Igen (elülső)
USB
Igen (elülső)

A doboz tartalma

ISO csatlakozó, Szegélygyűrű (fekete), Garancialevél

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye