129 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Autós navigációs bővítőmodul termékről
Képek a(z) Autós navigációs bővítőmodul termékről
Képek a(z) Autós navigációs bővítőmodul termékről
Képek a(z) Autós navigációs bővítőmodul termékről
Képek a(z) Autós navigációs bővítőmodul termékről

Jellemzők

Egyszerű beállítás

Változtassa át Sony AV-vevőegységét TomTom rendszerű érintőképernyős navigációs megoldássá. Bővítőmodul-készletünknek köszönhetően okosan utazhat a legmodernebb offline navigációval, a könnyen használható érintőképernyős felület kezelése valódi élmény lesz.

Mindent tartalmaz, amire Önnek szüksége van

A csatlakoztatáshoz szükséges összes kellék megtalálható a megvásárolt dobozban. Ebbe beletartozik a navigációs egység, az SD-kártya (térképadatok), a tápkábel, tépőzáras rögzítők, a GPS-antenna, a vezérlőkábel és az antenna rögzítőlapja. 

Interaktív kialakítás

A TomTom NavApp a készülék vezérlésének vadonatúj módja. Nincs több komplikált menüben való keresgélés, hanem elég rábökni a térképen kívánt célpontra, és már indulhat is. Ha törölni szeretne egy útvonalat, vagy felvenne egy helyet a kedvencei közé, azt is elvégezheti néhány egyszerű érintéssel.

Javítsa a GPS-jelet

Szerelje fel a GPS-antennát a műszerfalra az optimalizált rögzítőlap segítségével, hogy még erősebb legyen a GPS-vétel. 

Hatféle útvonaltípus

Az alapértelmezett útvonaltípus a leggyorsabb útvonal, és hatféle lehetőség közül választhat, például legkisebb üzemanyag-fogyasztás, autópályák elkerülése, legrövidebb út stb. Ezután útvonaltervezéskor az újonnan választott típust használja a rendszer. 

Találja meg célját könnyedén

A cél gyors megkereséséhez nyomja meg hosszan a térképet. Vagy használja a szabadszöveges keresést, ahol a rendszer már három karakter beírása után megkezdi a keresést. Így már írás közben megjelennek az eredményül kapott címek és helyek.

Sebességpanel

Információkat jeleníthet meg, például a pillanatnyi sebességét, valamint az adott helyen érvényes sebességhatárt. Egy oldalpanelen láthatók az aktuális útvonal részletei, köztük a becsült érkezési idő.

Részletes útmutatások előnézete

Válassza a „Show instructions” (Utasítások megjelenítése) lehetőséget a Current Route (Aktuális útvonal) menüben, és ekkor megtekintheti a részletes útmutatások előnézetét. A listán szereplő távolságok az egyes útmutatások közötti távolságokat jelentik.

My Places

A térkép testreszabása a My Places segítségével. Kedvenc helyeit megtekintheti a térképen, és minden alkalommal könnyen kiválaszthatja őket navigációs célpontnak. A My Places menüje segítségével a korábban látogatott helyeket is előhívhatja. 

Színválaszték

A NavApp alapértelmezésben kék színsémával jelenik meg, de ez tetszés szerint módosítható. Csak a térképen megjelenített elemek, például az útvonal, a GPS-mutató és a kedvencek megjelenése változik. A térkép színei változatlanok maradnak.

Hangvezérelt navigáció 

A hangvezérelt navigáció azt jelenti, hogy a szemét le sem kell vennie az útról, miközben hallgatja az útmutatásokat. A beállítások segítségével még azt is kiválaszthatja, hogy az útmutatásoknak mely csoportját szeretné hallani, pl. korai utasítások, útszámok, útjelző táblák, utcanevek stb.

Mozgásvezérelt parancsok a képernyőn

A mozgásvezérelt parancsok megkönnyítik a felület használatát. A műveletek elvégzésére a kettős érintés, húzás, pöckölés, húzás nyomva tartással, érintés és kiválasztás áll rendelkezésre.

Műszaki adatok
Jusson el céljához okosan, ezzel a TomTom rendszerű, könnyen csatlakoztatható, érintőképernyős autós navigációs megoldással. Kompatibilis Sony AV-vevőegységhez csatlakoztatva egyebek mellett offline navigációt, interaktív térképeket, szabadszöveges címkeresést és hangvezérelt navigációt kap.
  • Könnyen üzembe helyezhető, teljes funkcionalitású TomTom navigációs egység

  • A Sony autós hangrendszerekkel kompatibilis interaktív kialakítás

  • Hatféle útvonaltípus közül választhatja ki az utazáshoz legjobban illőt

  • Kedvenc helyek szerepeltetése a My Places használatával

  • Hangvezérelt navigáció és mozgásvezérelt parancsok a képernyőn

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről