XS-680ES

Fokozd a hangzást

A tiszta hangzás és a teljesítmény egymásra talál az XS-680ES kétutas hangsugárzóban. Prémium Mobile ES élmény és könnyű beépíthetőség a kompakt, koaxiális kialakításnak köszönhetően.

HANGSZÓRÓK ÉS MÉLYNYOMÓK

XS-680ES | 6×8" (16×20 cm) méretű Mobile ES™ kétutas koaxiális hangsugárzó

XS-680ES
XS-680ES

75 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
mobile ES
Szenvedély és kompromisszummentes technológia.
MRC aramidszálas mátrix mélysugárzó

Az XS-680ES fő hangsugárzómembránja a Sony egyedülálló MRC (méhsejtmintás) anyagából készül. Ez a merev, mégis kis tömegű hangszóróegység válaszkarakterisztikája sokkal pontosabb a hagyományos anyagból készültekénél, így a hangzása simább és természetesebb.

XS-680ES
Optimális összeállítás

Az egyedülálló aramidszálas mátrixba ágyazott MRC csillapítja a membrán rezonanciáját és minimálisra szorítja annak torzítását – nem csupán a mély, hanem a közepes és a magas tartományban is. Az eredmény olyan hangzás, amely minden frekvencián erőteljes és szokatlanul tiszta – nagy hangerő mellett is.

Külön rovátkolt külső perem

A mélysugárzó pereme újabb szabadalmaztatott Sony-technológiát rejt; jellegzetes, ívelt rovátkák javítják a függőleges amplitúdószimmetriát, amellyel jelentősen csökken a torzítás és javul a hangzás tisztasága.

Ötmerevítős keret és dinamikus levegődiffúzor

Az ötmerevítős kialakítás csillapítja a rezonanciát, az integrált dinamikus levegődiffúzor pedig hatékony levegőkeringést biztosít a sima tölcsérmozgás és a hangtekercs hűtése érdekében.

Progresszív magasságarányú pille

Az akusztikailag optimalizált pille nagyobb teljesítményt és légáramot tesz lehetővé, profiljának kialakítása pedig a tölcsér gyorsabb és pontosabb csillapítását segíti.

Magassugárzó a magas hangokhoz

A High-Resolution Audio szabvánnyal kompatibilis, puha dóm magassugárzó membránja közvetlenül van csatlakoztatva a hangtekercshez, feladata a zene különlegesen magas hangjainak megszólaltatása a 40 kHz-ig terjedő frekvenciatartományban.

Szerkezeti metszetábra

Fedezd fel a Mobile ES hangsugárzó szerkezetét, benne az új mechanikai megoldásokat, például a külön rovátkolt külső perem, az ötmerevítős keretkialakítás és a dinamikus levegődiffúzor alkalmazását. 

XS-680ES

Mobile ES sorozat

Add át magad a minőségi autós szórakozásnak

A páratlan úti hangzásélmény jegyében kifejlesztett Mobile ES Series termékek ötvözik a zenéd és a kapcsolataid legjavát, így korábban elérhetetlen vezetési élményt nyújtanak.

Műszaki adatok és funkciók

A nagy felbontásra is képes XS-680ES koaxiális kétutas hangsugárzó könnyen beépíthető a koaxiális kialakításnak köszönhetően. Harmadik generációs, méhsejtmintás (MRC) mélysugárzója precíz, gyors basszust és tiszta középtartományt szólaltat meg, a puha dóm magassugárzó pedig a tiszta és lágy magas hangokért felel – a telt ének és részletgazdag hangszeres hangzás élményét adja az autóban.
  • MRC aramidszálas mátrix mélysugárzó a pontos és gyors basszusért

  • A puha dóm magassugárzó a 40 kHz-ig terjedő ultramagas tartományt is lefedi

  • Külön rovátkolt külső perem a kisebb torzítás és a tiszta hangzás érdekében.

  • Az ötmerevítős kialakítás elnyeli a rezonanciát

  • Dinamikus levegődiffúzor garantálja a hatékony levegőkeringést a sima tölcsérmozgáshoz és a hűtéshez

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről