Autós audioélményünk csúcsa

Legújabb termékeink tervezésénél arra törekedtek szakembereink, hogy azok a lehető legtöbbet hozzák ki a zenéből, valamint új lendületet és érzelmi töltetet adjanak minden zeneszámnak.

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

Fedezze fel az Ön számára tökéletes összeállítást

Kombinálja prémium komponenseinket a páratlan akusztika érdekében

Az új, 2015-ös GS audio-termékskálánk fejlesztése során az autóhifikkel kapcsolatos akusztikai kihívások leküzdését tartottuk szem előtt, és a lehető legkiválóbb audioélmény biztosítására törekedtünk. Az alábbiakban felfedezheti az ajánlott összeállításokat.

  • Szabványos
  • Továbbfejlesztett kialakítás
Győződjön meg a nagy felbontású hang jellemzőiről

Tekintse meg a nagy felbontású hang visszaadására képes termékeinkbe integrált technikai újításokat és elsőrangú összetevőket bemutató videónkat.

Kiváló akusztikai élményre tervezve

A prémium minőségű hangzás mögött álló prémium minőségű komponensek

A világ első veszteségmentes DSD-lejátszást biztosító médiavevőjétől a forradalmi, széles szórást biztosító szuper magassugárzóinkig a legújabb autóhifi-termékeink minden jellemzőjét a pontos hanglejátszást szem előtt tartva fejlesztettük ki. Tudjon meg többet az egyes termékekről alább.

RSX-GS9 médiavevő

Az új RSX-GS9 egyesíti a kiváló hangzást és a gyönyörű megjelenést, így valóban lélegzetelállító autóhifis audioélményt biztosít.

Tapasztalja meg a legjobb minőségű lejátszást

Hozza ki a legtöbbet kedvenc zeneszámaiból az RSX-GS9 vevőegységgel

Az RSX-GS9 a prémium minőségű komponenseket kiváló audiotechnológiákkal – többek között a világ első, eredeti DSD-minőséget visszaadó lejátszási funkciójával – párosítja, hogy Önnek a legkiválóbb autóhifis audioélményben lehessen része.

XM-GS4 4 csatornás erősítő

Adjon plusz lendületet kedvenc dalainak a vadonatúj XM-GS4 4 csatornás sztereó erősítővel.

A zeneszámok mögött rejlő erő

Hozza ki a legtöbbet kedvenc dalaiból az XM-GS4 erősítő segítségével

Fokozza az autóhifije nyújtotta élményt az XM-GS4 erősítővel. Ultraszéles frekvenciatartománya 100 kHz-ig terjed, így bármilyen zenei forráshoz tökéletes választás – a nagy felbontású hangfájlokat is beleértve.

  • Nagy teherbírású borítás
  • Bemeneti tárcsák
XS-GS1 szuper magassugárzók

Forradalmi műszerfali rögzítésükkel a kiváló új XS-GS1 szuper magassugárzók lehetővé teszik, hogy az egész autót kiemelkedő minőségű hangzással töltse meg.

  • Széles szórású szuper magassugárzók
  • Prémium kialakítás
Páratlan élmény, bárhol is legyen

Töltse meg mindennapjait nagy felbontású hangzással

Most először ugyanolyan kiváló minőségben élvezheti a hangzást az élet minden területén. Mindegy, hogy éppen az autójában ül, úton van valahova, vagy otthon lazít, mindig a művészek eredeti szándékának megfelelő minőségben hallgathatja a zenét.