Autós audioélményünk csúcsa

Legújabb termékeink tervezésénél arra törekedtek szakembereink, hogy azok a lehető legtöbbet hozzák ki a zenéből, valamint új lendületet és érzelmi töltetet adjanak minden zeneszámnak.

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

Fedezze fel az Ön számára tökéletes összeállítást

Kombinálja prémium komponenseinket a páratlan akusztika érdekében

Az új, 2015-ös GS audio-termékskálánk fejlesztése során az autóhifikkel kapcsolatos akusztikai kihívások leküzdését tartottuk szem előtt, és a lehető legkiválóbb audioélmény biztosítására törekedtünk. Az alábbiakban felfedezheti az ajánlott összeállításokat.

Győződjön meg a nagy felbontású hang jellemzőiről

Tekintse meg a nagy felbontású hang visszaadására képes termékeinkbe integrált technikai újításokat és elsőrangú összetevőket bemutató videónkat.

Kiváló akusztikai élményre tervezve

A prémium minőségű hangzás mögött álló prémium minőségű komponensek

A világ első veszteségmentes DSD-lejátszást biztosító médiavevőjétől a forradalmi, széles szórást biztosító szuper magassugárzóinkig a legújabb autóhifi-termékeink minden jellemzőjét a pontos hanglejátszást szem előtt tartva fejlesztettük ki. Tudjon meg többet az egyes termékekről alább.

RSX-GS9 médiavevő

Az új RSX-GS9 egyesíti a kiváló hangzást és a gyönyörű megjelenést, így valóban lélegzetelállító autóhifis audioélményt biztosít.

Tapasztalja meg a legjobb minőségű lejátszást

Hozza ki a legtöbbet kedvenc zeneszámaiból az RSX-GS9 vevőegységgel

Az RSX-GS9 a prémium minőségű komponenseket kiváló audiotechnológiákkal – többek között a világ első, eredeti DSD-minőséget visszaadó lejátszási funkciójával – párosítja, hogy Önnek a legkiválóbb autóhifis audioélményben lehessen része.

XM-GS4 4 csatornás erősítő

Adjon plusz lendületet kedvenc dalainak a vadonatúj XM-GS4 4 csatornás sztereó erősítővel.

A zeneszámok mögött rejlő erő

Hozza ki a legtöbbet kedvenc dalaiból az XM-GS4 erősítő segítségével

Fokozza az autóhifije nyújtotta élményt az XM-GS4 erősítővel. Ultraszéles frekvenciatartománya 100 kHz-ig terjed, így bármilyen zenei forráshoz tökéletes választás – a nagy felbontású hangfájlokat is beleértve.

XS-GS1 szuper magassugárzók

Forradalmi műszerfali rögzítésükkel a kiváló új XS-GS1 szuper magassugárzók lehetővé teszik, hogy az egész autót kiemelkedő minőségű hangzással töltse meg.

Páratlan élmény, bárhol is legyen

Töltse meg mindennapjait nagy felbontású hangzással

Most először ugyanolyan kiváló minőségben élvezheti a hangzást az élet minden területén. Mindegy, hogy éppen az autójában ül, úton van valahova, vagy otthon lazít, mindig a művészek eredeti szándékának megfelelő minőségben hallgathatja a zenét.