HANGSZÓRÓK ÉS MÉLYNYOMÓK

XS-AW8 | 8" (20 cm) méretű kompakt, erősítős mélynyomó

XS-AW8
XS-AW8

131 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
XS-AW8 fő kép
XS-AW8, csak egység
XS-AW8, csak távvezérlő

Jellemzők

Ultravékony

Ultra-karcsú, keskeny mélynyomó

Nincs hely egy nagy mélynyomónak? 3 1/8" (7,8 cm) mélységével az XS-AW8 erősítős mélynyomó kis helyen is elfér, és az egész autót betölti erőteljes basszussal.

Optimális kialakítású hangszóró

Optimális kialakítású hangszóróegység és alacsony rezonanciájú alumíniumöntvény ház

Az erőteljes basszust úgy reprodukálja a kompakt, vékony ház, hogy kivételesen merev mélynyomó membránnal van párosítva. A beépített erősítő egy robusztus hűtőbordát is tartalmaz, amely nem kívánt rezgések és harmonikus torzítások nélkül védi meg a hangszóróegységet és az erősítőt.

Tartozék vezetékes távvezérlő

Tartozék vezetékes távvezérlő

A tartozék vezetékes távvezérlővel a vezetőülésből lehet szabályozni a mélynyomó hangerejét.

160 W maximum (75 W RMS)

160 W maximális (75 W RMS) kimenő teljesítmény

Töltsd meg az autódat 160 W (75 W RMS) tiszta, dinamikus basszussal. Az A/B-osztályú erősítő nagy teljesítményű, természetes és torzításmentes hangot biztosít, nagy kimeneti szint mellett is.

Erős jelszintű bemenet

Magas szintű bemenet/Audio vonalbemenet

Mi a teendő, ha olyan rádiót használsz, amelyiken nincs előerősítő kimenet? Egyszerűen csatlakoztasd a vevő hangszóró-kimeneteit a magas szintű bemenetekhez. Ha a vevő képes előerősített audiojeleket továbbítani, akkor csatlakoztasd a CH1(R) és CH2(L) csatlakozóhoz. Az akár 5 V-os előerősített kimenetekkel való kompatibilitás azt jelenti, hogy magasabb feszültségű audiobemenetet használhatsz a tisztább audiojel és a kevesebb külső zaj érdekében.

Vezérlők egy oldalon

Egy oldalra helyezett csatlakozók és kezelőszervek

A csatlakozók és az erősítő kezelőszervei együtt vannak, ugyanazon az oldalon, az egyszerű beüzemelés és hangolás érdekében. Az erősítő egy változó aluláteresztő szűrőt tartalmaz, hogy egyszerű legyen csatlakoztatni teljes tartományú forrásokhoz, beleértve a hangszórószintű bemeneteket is. Ezenkívül egy kapcsoló lehetővé teszi a mélynyomó fáziskimenetének szabályozását, hogy megakadályozza a rendszerben található más hangszórók által kiváltott fáziskioltás miatti basszusgyengülést.

Műszaki adatok

Dobd fel az autós zenehallgatást az XS-AW8 kompakt, erősítős mélynyomóval. Vékony kialakításának köszönhetően kis helyre is beszerelhető, és 160 W-os csúcsteljesítményű (75 W RMS) tiszta, dinamikus basszussal tölti meg az autódat. A tartozék vezetékes távvezérlővel kényelmesen lehet szabályozni a szinteket a vezetőülésből.
  • 8" (20 cm) nagy mozgástartományú, sekély mélynyomó

  • 3 1/8" (7,8 cm) mély, alacsony rezonanciájú, zárt alumínium ház

  • Beépített nagy teljesítményű (160 W max. /75 W RMS) erősítő aluláteresztő szűrővel

  • Vonalszintű és magas szintű (hangszóró-) bemenetek

  • Vezetékes távvezérlő biztosítja a szintszabályozást

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye