α Library

Fedezze fel a Sony α termékek világát az α Library alkalmazás segítségével, amely ingyenesen elérhető iPhone és Android telefonokra, illetve iPad és Android táblagépekre egyaránt. 

Fedezze fel az α világát.

Keressen. Tanuljon. Örömmel.

Az α Library telepítését követően letöltheti a teljes Sony α objektívsorozat legújabb digitális objektívkatalógusát és hatékony keresőfunkciókat érhet el. Emellett hozzájut egy, az objektívekkel kapcsolatos műszaki útmutatóhoz, amelyből megismerheti a Sony α objektívekben alkalmazott technológiákat – az alapkiviteltől a speciálisig. Az α Library segítségével mindig naprakész lehet a Sony webhelyein megjelenő legfrissebb cikkekkel kapcsolatban és lenyűgöző felvételekben is gyönyörködhet, amelyek alkotói napjaink legelismertebb művészek közé tartoznak. 

Keresés
Keresés

Keresse meg az α objektívek használatával szükséges információkat – a digitális katalógus könnyen hozzáférhetővé teszi a tudnivalók széles tárházát. Válasszon objektívet a tartalomjegyzékből a kategória, a gyújtótávolság vagy jelenet alapján.

Tanulás
Tanulás

Fotózási tippek gyűjteménye és objektívekre vonatkozó útmutató egy helyen, amely számtalan hasznos információt tartalmaz a témának és a helyzetnek megfelelő objektív, illetve fotózási technika kiválasztásával kapcsolatban. 

Élje át
Élje át

Olvassa örömmel a világhírű művészeket bemutató interjúkat és cikkeket. Szerezzen hozzáférést a Sony webhelyein fellelhető legfrissebb információkhoz. 

* A képernyőn szimulált kép látható.

1. Digitális katalógus

Objektívet kereshet annak típusa vagy gyújtótávolsága, de akár jelenet alapján is.

2. Technológia

Tudjon meg többet az első osztályú cserélhető objektívekbe épített, fejlett kulcstechnológiákról.

3. α-válogatás

Tekintse meg válogatott képeinket, melyek mind Sony α objektívvel készültek

4. α Universe

Fedezzen fel és osszon meg lenyűgöző felvételeket hasonló ízlésű fotórajongókkal.

5. Leckék

Sajátítsa el az alapvető fényképezési technikákat ezzel a fotózásitipp-gyűjteménnyel!

6. Új objektívek

Maradjon naprakész az α objektívek legújabb termékinformációival kapcsolatban.

7. Alaptulajdonságok

Ismerje meg az egyes α objektívek alapvető jellemzőit.

8. α Magazine

Olvassa el a világhírű művészek írásait és nézze meg lélegzetelállító felvételeiket!

Egyszerű keresést biztosító objektívindex
Egyszerű keresést biztosító objektívindex

Válasszon objektívet a tartalomjegyzékből a kategória, a gyújtótávolság vagy akár jelenet alapján.

Világos, informatív útmutató

Rendkívül részletes objektívleírások

Minden α objektív bemutatása teljes részletességgel történik – kezdve a vele használható tartozékoktól a képességeit szemléltető fényképekig.

Világos, informatív útmutató
Tanulás

Ezt saját fotózási tippgyűjteményeként használhatja, amely rengeteg praktikus információt tartalmaz a megfelelő objektív és fényképezési technika kiválasztásához. 

Tudás és technológia
Tudás és technológia

Ismerje meg valamennyi α objektív alaptulajdonságait, illetve a bennük rejlő technológiákat, így pontosabb képet kaphat a termékekről, mielőtt kiválasztaná az igényeinek leginkább megfelelőt.

Alapvető fényképezési tippek

Az α Lessons a fényképezési tippek olyan gyűjteménye, amelynek minden egyes cikke tömérdek gyakorlati tudnivalót kínál a témának és a helyzetnek megfelelő objektív, illetve a fotózási technika kiválasztásával kapcsolatban.

Alapvető fényképezési tippek
Élje át

Szerezzen hozzáférést a legújabb információkhoz a Sony online közösségeiben, és lelje örömét újságcikkekben, illetve a világ leghíresebb művészeinek munkáiban.

Minden objektívnek van egy története

Az α-válogatás rendszeresen olyan fotókat mutat be, melyek különböző Sony α objektívekkel készültek. Fedezze fel az egyedülálló objektívek kínálatát, és lehetőségek egész világa tárul fel Ön előtt.

Hozzáférés az α objektívek minden webhelyéhez

Tartsa magát naprakészen, és használjon bátran különféle, a világ minden tájáról származó tartalmakat a Sony webhelyein fellelhető cikkeken keresztül.

Hozzáférés az α objektívek minden webhelyéhez
Fényképészeti műalkotások forrása
Fényképészeti műalkotások forrása

Az α Magazine minden egyes kiadása egy adott témára összpontosít – például portré vagy úti fotózásra. Mindezek bemutatása világhírű művészek lélegzetelállító fényképein keresztül történik, amit interjúk és bemutatkozások egészítenek ki.

Képernyőfotók

Kérjük, olvassa el az alkalmazás használata előtt.