AKCIÓKAMERÁK

AZ1VR Action Cam Mini Wi-Fi® funkcióval

HDR-AZ1 BODY / KIT

Kép a(z) AZ1VR Action Cam Mini Wi-Fi® funkcióval termékről

Legalacsonyabb árak:

82 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

4 típus és ár megjelenítése

4 típus és ár elrejtése

Váz + élőképes távvezérlőkészlet

HDR-AZ1VR

115 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Váz + vízálló tok

HDR-AZ1

82 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Váz + biciklis rögzítőkészlet

HDR-AZ1VB

131 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Váz + viselhető rögzítőkészlet

HDR-AZ1VW

131 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) AZ1VR Action Cam Mini Wi-Fi® funkcióval termékről
Képek a(z) AZ1VR Action Cam Mini Wi-Fi® funkcióval termékről
Képek a(z) AZ1VR Action Cam Mini Wi-Fi® funkcióval termékről
Képek a(z) AZ1VR Action Cam Mini Wi-Fi® funkcióval termékről
Képek a(z) AZ1VR Action Cam Mini Wi-Fi® funkcióval termékről
Képek a(z) AZ1VR Action Cam Mini Wi-Fi® funkcióval termékről
Képek a(z) AZ1VR Action Cam Mini Wi-Fi® funkcióval termékről
Képek a(z) AZ1VR Action Cam Mini Wi-Fi® funkcióval termékről
Képek a(z) AZ1VR Action Cam Mini Wi-Fi® funkcióval termékről
Képek a(z) AZ1VR Action Cam Mini Wi-Fi® funkcióval termékről

Jellemzők

Kisebb, könnyebb kialakítás a még tökéletesebb hordozhatóság érdekében

Az Action Cam Mini súlya nem fogja Önt zavarni. A karcsú, cseppálló kialakítás a korábbi Action Cam készülékeink méretének körülbelül kétharmadát teszi ki – így kisebb a szél- és vízellenállás a filmkészítés közben. A felvételkészítés is egyszerű: az Action Cam Mini a készülékház oldalán található gombokkal egyszerűen működtethető, akár kesztyűben is könnyedén kezelhető.

Live-View (élőképes) távvezérlő az egyszerű, kreatív vezérlés érdekében

Az akció kellős közepén készítheti el pont a kívánt felvételt. Vegye fel csuklójára a tartozék élőképes távvezérlőt és csatlakozzon Wi-Fi® segítségével, hogy távolról indíthassa/leállíthassa a felvételt és hozzáférhessen a kamera üzemmód-beállításaihoz – egyszerre akár öt Action Cam készüléket is vezérelhet. Akkor sem kell aggódnia, ha rákerül egy kis víz: az élőképes távvezérlő 3 méteres vízmélységig üzemel, és a GPS funkció segítségével azt is nyomon követi, hogy éppen hol tartózkodik Ön.

A SteadyShot a rázkódást és elmosódottságot küszöböli ki

A legsziklásabb ösvénytől kezdve a legrázósabb szörfkalandig – olyan éles és tiszta videót szeretne készíteni, amelyet a nézőközönsége élvezettel néz majd. A SteadyShot funkció normalizálja az érzékelő által a képre kifejtett oszcillációt – ez azt jelenti, hogy a bemozdulási elmosódás és a zajszint kisebb mértékű, még gyenge megvilágítás mellett is.

XAVC-S formátumú a nagy bitsebességű felvételhez

Hivatásos videósok számára készített, nagy bitsebességű XAVC S formátum. Élvezze a kitűnő minőségű kifejezést és minimális zaj mellett történő felvételkészítést biztosító Full HD képrögzítést és 50 Mb/s sebességet. A „Long GOP” (képcsoport) adattömörítési módszerrel hatékony videofelvételi műveleteket hajthat végre.

Továbbfejlesztett érzékenységű Exmor R® CMOS-érzékelő

Mountain bike-kal suhan lefelé a hegyről, nyaktörő sebességgel alkonyatkor? Hajnali kajaktúrán vesz részt? A felvétel még így is nagyszerűen sikerül a Sony Exmor R® CMOS-érzékelő alacsony fényerőnél is kiváló érzékenységének, javított képélességének és drasztikusan csökkentett szemcsésségének köszönhetően.

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

A Sony képfeldolgozó processzora az extra nagy sebességű feldolgozásnak köszönhetően úgy adja vissza a részleteket, ahogyan azt szabad szemmel is látjuk. Az előfeldolgozó LSI (Large Scale Integration) technológiával együtt a BIONZ X™ természetes részleteket, valósághű képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet eredményez, akár fotókat, akár videókat készít.

Éles, nagy látószögű 170°-os ZEISS® Vario-Tessar® objektív

Rögzítsen lenyűgöző, részletes, nagylátószögű képet a 170˚-os ZEISS® Vario-Tessar® objektívvel. Vagy váltson a hagyományosabb 120˚-os nézetre, a SteadyShot bekapcsolása mellett, és élvezze a nagyobb stabilitású felvételeket, még gyors események esetén is. Bármelyik lehetőséget választja is, minden esetben gyönyörű felvételeket készíthet a legnagyobb kihívást jelentő sípályákon, hegyi ösvényeken, örvénylő zuhatagokon vagy kátyús aszfalton.

A beépített sztereó mikrofon minőségi hangrögzítést tesz lehetővé

Tegye a nagyszerű filmeket még kiválóbbá a nagyszerű hangzás segítségével. Az Action Cam Mini beépített sztereó mikrofonja lehetővé teszi minden a kaland minden természetes hangjának rögzítését – legyen szó akár a hullámok hangjáról szörfözés közben, akár a füle mellett süvítő szélről, miközben a lejtőn halad lefelé a kerékpárjával. Akár élethű hangot is rögzíthet a mellékelt időjárásbiztos tokon keresztül.

120 képkocka/mp HD felbontás mellett a szuper lassított videóhoz

Szélesítse ki kreatív önkifejezési lehetőségei körét! Az APS-C (Super 35 mm-nek megfelelő) „levágott módban” történő filmezéskor ez a kamera támogatja a magas, 120 képkocka/mp képkockasebességű felvételkészítést HD felbontásban (1280 x 720 pixel). Az ezzel a képkockasebességgel felvett filmeket 30 p – valódi mozifilm-sebesség – mellett lehet lejátszani, lenyűgöző 4x lassítási effekteket létrehozva, amelyek minden mozdulatot pontos részletességgel adnak vissza.

A cseppálló burkolat lepergeti a vizet

Kirándulást tervez a hegyekbe? Hagyja otthon az időjárásbiztos tokot – a cseppálló kialakítás ellenáll az elemeknek, az IPX4 osztályú besorolásnak köszönhetően. Ez az Action Cam készülék közvetlenül állványhoz is rögzíthető, tok használata nélkül.

A vízálló tokkal fejest ugorhat az akcióba!

A mellékelt vízálló tok 5 méteres mélységig védelmet nyújt az Action Cam videokamera számára, így kiváló választás vízi sportokhoz pl. szörfözéshez (Nem alkalmas a víz alatti fókuszálásra)

Action Cam Movie Creator a professzionális funkciókhoz és az egyszerű szerkesztéshez

Készítsen még fantasztikusabb filmeket az Action Cam Movie Creator segítségével. Gyorsan és egyszerűen hozhatja létre és szerkesztheti a videókat az olyan funkciók széles választékával, mint például a GPS Data Overlay és a szuper lassított videó. A Movie Rotation funkcióval a videofelvételek 90˚-kal el is forgathatók az óramutató járásával megegyező vagy éppen ellentétes irányba, a Multi View funkció segítségével pedig akár négy – különböző kamerák által egyszerre rögzített – filmfelvétel-részletet is egyesíthet, osztott képernyős összetett felvételt létrehozva.

A GPS Data Overlay funkció nyomon követi az Ön útját

Kövesse nyomon a tartózkodási helyét és elemezze teljesítményét még pontosabban! A GPS Data Overlay funkció kiszámítja, hogy Ön milyen gyorsan halad, valamint egy másik videofájlt is generál, amely az Ön útvonalát, sebességét és egyéb információkat tüntet fel – így tudni fogja a legújabb kalandjára vonatkozó fontos részleteket.

Rögzítés fejjel lefelé forgatással

Fejjel lefelé kell felszerelnie az Action Cam Mini kamerát? Nem gond! Az Action Cam Mini külön erre a célra kifejlesztett beállítással rendelkezik, amely a fejjel lefelé történő beállításra vonatkozik, és a képet a megfelelő irányba forgatja el. Ez azt jelenti, hogy bárhová, bármilyen szögben fel tudja szerelni, akkor is ugyanolyan nagyszerű, megfelelően tájolt felvétel lesz az eredmény.

MotionShot LE segítségével minden trükköt és átmenetet megtekinthet

Mutassa meg a világnak a legnagyobb ugrásait és legügyesebb trükkjeit ezzel a nagyszerű kreatív funkcióval. A MotionShot LE funkció segítségével a felvétel tárgyának rögzített mozgása ugyanazon a háttéren egymásra rávetített képek sorozataként jelenik meg, így minden átmenetet tisztán és kivételesen részletgazdagon tekinthet meg.

Ismerje meg külön megvásárolható tartozékaink széles választékát

Tegye még érdekesebbé a felvételkészítést a kreativitást elősegítő, külön megvásárolható tartozékok széles választékával. Rögzítse az Action Cam készüléket a teleszkópos kameraállványhoz vagy fejhez rögzíthető konzolhoz; a videokamerát még akár a kutyahámra is rászerelheti.

A Wi-Fi® a vezeték nélküliség szabadságát nyújtja

Egyszerűen átvihet filmeket és más objektumokat az Action Cam készülékről Android vagy iOS okostelefonra vagy tabletre Wi-Fi® csatlakozás segítségével. Ezt követően gyorsan feltöltheti a videóit a kedvenc weboldalaira vagy közösségi oldalaira, hogy a barátai és családtagjai is láthassák a legfrissebb történéseket.

Sorozatfelvétel-készítés

Gyors akciók rögzítése a sorozatfelvétel funkcióval. Csak aktiválnia kell ezt a külön erre a célra kialakított beállítást, és akár 10 kiváló minőségű felvételt is készíthet 1, 2 vagy 5 másodperces időközökkel. Ez lehetővé teszi egy adott trükk vagy átmenet minden egyes szakaszának rögzítését, tökéletes lehetőséget kínálva azok számára, akik szeretik visszanézni és elemezni a mozdulatokat.

Egy felvételjelző fény jelzi, ha éppen felvétel zajlik.

Ez az Action Cam a készüléken található jelzőfények túl rendelkezik egy második felvételjelző fénnyel is a kamera tetején. Így különböző szögekből is egyszerűen ellenőrizheti a felvételkészítési állapotot.

Képsorozatokkal kreatív videókat készíthet

A finom mozdulatok részletgazdag és pontos rögzítése. A szakaszos felvétel funkció minden 5, 10, 30 vagy 60 másodpercenként készít egy-egy fotót, amelyek összefűzhetők egyetlen képsorozattá. Ez különösen fontos hosszabb időtartamon keresztül végzett folyamatos felvételkészítés esetén.

Az Ön által megtett utat két memóriaformátumban rögzítheti

Tárolja az emlékeit tetszés szerinti módon! A felvételt tetszés szerint rögzítheti Memory Stick Micro™ (Mark 2) vagy Micro SD/SDHC (4-es osztály vagy magasabb) memóriakártyára. Azok, akik a felvételt a nagy bitsebességű XAVC S formátumban szeretnék rögzíteni, közvetlenül az SDXC-kártyára is felvehetik azt. Ez a rugalmasság azt jelenti, hogy Ön mindig képes lesz az Önnek és az adott kaland jellegének megfelelő felvételi módot választani.

Fénykép üzemmód a lenyűgöző fotókhoz

Rögzítse a villámgyors akciót éles, részletgazdag képekben. A fotó üzemmódban kiváló minőségű 11,9 megapixeles képek készíthetők, a 170˚-os nagylátószögű objektív pedig úgy mutat meg mindent, ahogyan azt Ön is látja.

Az USB töltés/USB tápellátás révén biztosított a folyamatos áramellátás

Álljon mindig készen egy fantasztikus utazásra – csak töltse fel az Action Cam kameráját laptopja vagy számítógépe USB-portján keresztül, és máris indulhat. Az Action Cam kamerát akkor is működtetheti és készíthet vele felvételt, miközben a külön megvásárolható praktikus AC-UD10 hálózati adapterrel tölti azt.

Műszaki adatok
Tegye a felvételkészítést még élvezetesebbé egy kisebb, könnyebb és cseppálló házzal rendelkező Action Cam kamerával. Az Action Cam Mini a korábbi modellek méretének kétharmadát teszi ki, de ugyanúgy kiváló minőségű képeket és hangot rögzít az Exmor R® CMOS-érzékelőnek, BIONZ X™ és XAVC S felvételkészítésnek köszönhetően. Kapja elő a felszerelését és legyen a filmkészítés még izgalmasabb!
  • 11,9 megapixeles Exmor R® CMOS-érzékelő

  • 170°-os nagylátószögű ZEISS Tessar objektív

  • XAVC-S formátumú, nagy bitsebességű rögzítés

  • A cseppálló kialakítás bárhol megállja a helyét

  • A SteadyShot képstabilizálás csökkenti az elmosódást

Objektívtípus
ZEISS® Tessar® objektív
Érzékelő típusa
1/2,3"-típusú, hátulról megvilágított Exmor R® CMOS-érzékelő
Vízálló
Akár 5 m a tartozék SPK-AZ1 tokkal
Porvédett
A tartozék SPK-AZ1 tokkal
Ütésálló
A tartozék SPK-AZ1 tokkal
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Memóriakártya-nyílás, Többfunkciós/mikro USB-csatlakozó

A doboz tartalma

Vízálló tok (SPK-AZ1), Ragasztós rögzítő (VCT-AM1), Akkumulátorkészlet (NP-BY1), Mikro USB-kábel, Állványillesztő keret, Készletopciók: LIVE-VIEW TÁVVEZÉRLŐ KÉSZLET (Élőképes távvezérlő (RM-LVR2V)) vagy BICIKLIS RÖGZÍTŐKÉSZLET (Élőképes távvezérlő (RM-LVR2V), Általános fejpántkészlet (BLT-UHM1), Tartókonzol (VCT-RBM1), Páramentesítő lap (AKA-AF1)) vagy VISELHETŐ RÖGZÍTŐKÉSZLET (Élőképes távvezérlő (RM-LVR2V), Általános fejpántkészlet (BLT-UHM1), Csuklóra rögzíthető pánt (AKA-WM1), Páramentesítő lap (AKA-AF1))

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye