AKCIÓKAMERÁK

AS200V Action Cam Wi-Fi® és GPS funkcióval

HDR-AS200V / HDR-AS200VB / HDR-AS200VT / HDR-AS200VR

Kép a(z) AS200V Action Cam Wi-Fi® és GPS funkcióval termékről

Legalacsonyabb árak:

98 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

4 típus és ár megjelenítése

4 típus és ár elrejtése

Váz + élőképes távvezérlőkészlet

HDR-AS200VR

120 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Váz + vízálló tok

HDR-AS200V

98 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Váz + biciklis rögzítőkészlet

HDR-AS200VB

147 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Készülékház + utazókészlet

HDR-AS200VT

147 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) AS200V Action Cam Wi-Fi® és GPS funkcióval termékről
Képek a(z) AS200V Action Cam Wi-Fi® és GPS funkcióval termékről
Képek a(z) AS200V Action Cam Wi-Fi® és GPS funkcióval termékről
Képek a(z) AS200V Action Cam Wi-Fi® és GPS funkcióval termékről
Képek a(z) AS200V Action Cam Wi-Fi® és GPS funkcióval termékről
Képek a(z) AS200V Action Cam Wi-Fi® és GPS funkcióval termékről

Jellemzők

Fotózás kevés fénynél az Exmor R® CMOS-érzékelő segítségével

Hűen visszaadja a jelenet minden részletét, még kevés fény esetén is. Az Exmor R® CMOS érzékelő különleges kialakítása a vezetékeket a fényrögzítő fotóterületek mögé helyezi, így jelentősen nagyobb az érzékenység és kisebb a zaj. Nagyobb sebességű párhuzamos jelfeldolgozással és gyorsabb jelátalakítással kombinálva a képek szélesebb dinamikus tartománnyal és gazdag átmenetekkel rendelkeznek az intenzív részletgazdagság és képtisztaság érdekében.  

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

Minden digitális fényképezőgépnek át kell alakítania az érzékelője által rögzített fényt gyönyörű digitális fényképpé. Ezt az átalakítást lehetővé tevő motor legalább olyan fontos, mint az objektív és a nagy felbontású érzékelő, ezért a Sony kifejlesztette a figyelemre méltó BIONZ™ X processzort, amely több természetes részletet, valósághűbb képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet eredményez, fényképek és videók rögzítése során egyaránt.

Nemzetközileg elismert ZEISS optika

A precíziós optika terén több mint 150 éves tapasztalatot alkalmazó ZEISS objektív a feltételeinek intenzív kontrasztot és élességet biztosít, a továbbfejlesztett többrétegű bevonatnak köszönhetően tükröződéstől mentesen.

Pixel binning nélküli teljes pixelkiolvasás

Az érzékelő minden pixelből kiolvassa a képadatokat, ami mentesíti a videókat az egyenetlen élektől, a moirétől és a hamis színeltérésektől.

A fejlett SteadyShot kiküszöböli a rázkódást és az elmosódottságot

A legsziklásabb ösvénytől kezdve a legrázósabb szörfkalandig – olyan éles és tiszta videót szeretne készíteni, amelyet a nézőközönsége élvezettel néz majd. És még ennél is jobb, hogy az Advanced SteadyShot hatékonyabb a kis amplitúdójú vibrálással szemben, amilyet például a rádióvezérlésű helikopterek okoznak. Így mostantól rázkódásmentes tisztaságú panorámaképeket készíthet drónja segítségével.

Éles, ultraszéles 170°-os objektív

Rögzítsen lenyűgöző, részletes, nagy látószögű képet a 170˚-os ZEISS® Vario-Tessar® objektívvel. Vagy váltson SteadyShot-stabilizálású 120˚-os nézetre. Bármelyik lehetőséget választja is, minden esetben gyönyörű felvételeket készíthet a legnagyobb kihívást jelentő sípályákon, hegyi ösvényeken, örvénylő zuhatagokon vagy kátyús aszfalton.

A beépített sztereó mikrofon minőségi hangrögzítést tesz lehetővé

Tegye a nagyszerű filmeket még kiválóbbá a nagyszerű hangzás segítségével; a beépített sztereó mikrofonnak köszönhetően a kalandok hangjait térbeliként és természetes módon rögzítheti, míg a szélzajcsökkentési funkciónak köszönhetően akár aláfestő zenét is társíthat a felvételhez.

Live Streaming a Ustream-en keresztül (jelenleg IBM Cloud Video)

Ossza meg élményeit a sípályákról és gyilkos hullámok közül, valós időben. Adatátvitellel ossza meg a jeleneteket a történésük pillanatában, kiváló képminőségben és hanggal. 

XAVC S a professzionális szintű felvételkészítéshez

A Sony professzionális minőségű kodekje már az általános használatra ajánlott fényképezőgépekben is megtalálható, így otthon is lenyűgöző felvételeket készíthet magas átviteli sebességgel.

Motion Shot LE

Örökítsen meg egy teljes akciójelenetet egyetlen képkockán. Ez a funkció egyesített képet készít a mozgásban lévő tárgyról, amihez különböző beállítások alkalmazhatók a különböző sorozatsebességekhez, azaz: 10 képkocka/mp/1 mp, 5 képkocka/mp/2 mp és 2 képkocka/mp/5 mp.

A szakaszos felvételű képsorozatokkal kreatív videókat készíthet

A finom mozdulatok részletgazdag és pontos rögzítése. A szakaszos felvétel funkció minden 5, 10, 30 vagy 60 másodpercenként készít egy-egy fotót, amelyek összefűzhetők egyetlen képsorozattá. Ez különösen fontos hosszabb időtartamon keresztül végzett folyamatos felvételkészítés esetén.

Sorozatfelvétel-készítés

Gyors akciók rögzítése a sorozatfelvétel funkcióval. Ez lehetővé teszi akár 10 kiváló minőségű felvétel elkészítését egy trükkről vagy átmenetről, így tökéletes funkció azok számára, akik szeretnek visszatekerni, és kielemezni a saját stílusukat. Lehetséges beállítások: 10 képkocka/mp/1 mp, 5 képkocka/mp/2 mp és 2 képkocka/mp/5 mp.

Praktikus folyamatos felvétel

A folyamatos felvételnek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy lemarad a tökéletes pillanatról. A folyamatos felülírásos felvétel időtartama 5, 20, 60 és 120 perc között változtatható, vagy „korlátozott” is lehet. Használja a sorsdöntő pillanatok rögzítésére, hogy ne kelljen a tárhely kifogyása miatt aggódnia.

Többkamerás vezérlés

Használjon akár öt készüléket izgalmas talajról készített vagy fejjel lefelé rögzített felvételekhez. Emellett vezérelje őket könnyedén a külön megvásárolható Live-view csuklóra rögzíthető távvezérlővel és okostelefonnal az Imaging Edge Mobile alkalmazással.

Manuális vezérlés a professzionális stílusú videókhoz

Fedezze fel a kifinomult felvételi funkciókat a professzionális stílusú videókhoz. Használja a speciális manuális beállításokat, pl. a fehéregyensúlyt és az AE-beállítást, és optimalizálja a fényerőt és az árnyalatokat, hogy a könnyebb videószerkesztés érdekében illeszkedjen más videokamerák képeihez.

Highlight Movie Maker a gyors munkafolyamatokért

A legfontosabb pontok gyors megtalálásával időt takaríthat meg, és azonnal megkezdheti a szerkesztést. A Highlight Movie Maker emellett automatikusan kiemeli a legjobb jeleneteket, és videót készít belőlük — ráadásul háttérzenével egészíti ki. Emellett azonnal megoszthatja a létrehozott végeredményt okostelefonja segítségével.

Adjon zenét a szerkesztett videóhoz

Adja hozzá kedvenc dallamait — akár saját zenéjét is — a szerkesztett videóhoz aláfestő zene gyanánt, és alakítsa ki saját mozgóképes stílusát.

Teljes vezérlés a Live-View (élőnézetes) távvezérlővel

Az RM-LVR2 készülékkel hasznát veheti a helyben történő lejátszásnak és a felvétel-ellenőrzésnek, és a felvételi kapacitás optimalizálása érdekében törölheti a felesleges felvételeket.

Videoátfordítás funkció

A fejjel lefelé forgatás funkció különösen hasznos, ha az Action Cam kamerával fordított helyzetben történik a felvételkészítés. Kiválaszthat egy speciális beállítást a használat előtt, így a kamera normál helyzetben rögzíti a felvételt.

GPS Data Overlay on Video

A „GPS Data Overlay on Video” a beépített GPS segítségével rögzített, sebességre vonatkozó adatokat olvas, továbbá egy másik videofájlt generál, amely a sebességét és egyéb információkat tüntet fel. Lehetősége van a videofájlt a sebességadatokkal együtt feltölteni, és megosztani élményét számtalan nézővel.

Sebességbeállítás

Az Action Cam Movie Creator alkalmazással könnyedén készíthet lenyűgöző lassított felvételeket és előretekert hatású felvételeket. A felvétel kiválasztott részének lejátszási sebességét lassabbra (x1/2, x1/4, x1/8) vagy gyorsabbra (x2, x4, x8, x16) állíthatja be.

A fröccsenésálló burkolat lepergeti a vizet

Kirándulást tervez a hegyekbe? Hagyja otthon az időjárásbiztos tokot – a fröccsenésálló kialakítás ellenáll az elemeknek, az IPX4 osztályú besorolásnak köszönhetően. 

4 videót is szerkeszthet a Video Merge funkcióval

A Video Merge funkcióval egyesíthet akár négy - különböző kamerákkal egyszerre rögzített - felvételi szegmenst (akár lassított felvételekkel együtt), majd osztott képernyős megjelenítéssel lejátszhatja azokat. Ez az egyedülálló funkció lenyűgöző filmek létrehozására ad lehetőséget, anélkül, hogy bonyolult szerkesztőszoftverekkel kellene bajlódnia. Elérhető a PlayMemories Home oldalon.

Részletek

Strapabíró, vízálló készülékház állványillesztővel

A szigetelt kameraháznak köszönhetően a készülék akár 10 m-es mélységig vízálló, emellett pedig ütésálló. A szennyeződés- és porálló szigetelésnek köszönhetően szinte tökéletesen ellenáll a sárnak, hónak, esőnek és homoknak. Ez az Action Cam emellett állványra is rögzíthető a mellékelt adapter segítségével.

MemoryStick™ Micro és Micro SD / SDHC / SDXC kártyákkal kompatibilis

A memóriakártya-nyílásba a Memory Stick Micro™ (M2) and Micro SD / SDHC / SDXC memóriakártyák (legalább Class 4 besorolású) helyezhető be. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő és a számítógépével kompatibilis kártyát. (A memóriakártyák külön megvásárolhatók.)

Műszaki adatok
Víz. Levegő. Föld. Mutassa meg, mire képes az új HD Action Cam videokamerával. Mindegy, hogy a hullámokat hódítja meg, vagy hegyeken kalandozik, vagy éppen az országút szabadságát élvezi, a HDR-AS200V Action Cam videokamera biztosan mindvégig Önnel lesz, hogy minden másodpercét rögzíthesse. A kiváló Full HD képminőségnek köszönhetően pedig Ön és barátai minden kalandot újra és újra átélhetnek, mintha csak ott lennének a történések kellős közepén.
  • A fejlett Full HD kristálytiszta képeket rögzít gazdag színekkel

  • 170°-os ultraszéles látószögű ZEISS Tessar® objektív panorámafelvételekhez 

  • A SteadyShot a jelenlegi típusokhoz képest 3-szor hatékonyabb

  • Szélzajcsökkentés

  • Exmor R® CMOS érzékelő a fényszegény helyszíneken is kiváló minőségű felvételekért

Objektívtípus
ZEISS® Tessar® objektív
Érzékelő típusa
1/2,3"-típusú, hátulról megvilágított Exmor R® CMOS-érzékelő
Vízálló
Akár 5 m mélységig az SPK-AS2 tokkal
Porvédett
Tartozék SPK-AS2 tokkal
Ütésálló
Tartozék SPK-AS2 tokkal
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Kompozit videokimenet (külön kapható), Memóriakártya-nyílás, Micro HDMI-kimenet, Sztereó minidugasz, Többfunkciós/mikro USB-csatlakozó
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye