Váz + vízálló tok

HDR-AS20

65 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) AS20 Action Cam Wi-Fi® funkcióval termékről
Képek a(z) AS20 Action Cam Wi-Fi® funkcióval termékről
Képek a(z) AS20 Action Cam Wi-Fi® funkcióval termékről
A(z) AS20 Action Cam Wi-Fi® funkcióval működés közben

Jellemzők

Rossz fényviszonyok között is készíthet felvételeket Exmor R® CMOS™-érzékelő segítségével

Hűen visszaadja a jelenet minden részletét, még kevés fény esetén is. Az Exmor R(tm) CMOS érzékelő különleges kialakítása a vezetékeket a fényrögzítő fotóterületek mögé helyezi, így jelentősen nagyobb az érzékenység és kisebb a zaj. Nagyobb sebességű párhuzamos jelfeldolgozással és gyorsabb jelátalakítással kombinálva a képek szélesebb dinamikus tartománnyal és gazdag átmenetekkel rendelkeznek az intenzív részletgazdagság és képtisztaság érdekében.

Éles, nagy látószögű 170°-os ZEISS® Vario-Tessar® objektív

Rögzítsen lenyűgöző, részletes, nagylátószögű képet a 170˚-os ZEISS® Vario-Tessar® objektívvel. Tetszés szerint azonban a hagyományosabb 120˚-os látószögre is válthat. Bármit is választ a precíziós optika terén több mint 150 éves tapasztalatot alkalmazó ZEISS objektív a feltételeinek intenzív kontrasztot és élességet biztosít, a továbbfejlesztett többrétegű bevonatnak köszönhetően tükröződéstől mentesen.

Vezéreljen akár öt kamerát az élőnézetes távvezérlő segítségével

Az opcionális RM-LVR1 élőnézetes távvezérlővel a csuklójáról irányíthatja az öt kamerát Wi-Fi® kapcsolaton keresztül. Komponálja meg felvételeit, vezérelje a kamera rögzítési beállításait - egyszerre öt forrásból származó felvételeinek indítása/leállítása által lenyűgöző videókat állíthat össze.

Rázkódásmentes otthoni videók a SteadyShot révén

Menet közbeni felvételkészítés – rázkódások és ütődések nélkül. Az elektronikus SteadyShot képstabilizálás a készüléken belül működve harcol a kamera rázkódásai ellen, akár nagylátószögű felvételt, akár telefotót készít. A mozgásérzékelők érzékelik a kéz remegését és a kamera egyéb mozgásait, amelyeket az elektronikus SteadyShot ezt követően kompenzál az érzékelőn erre a célra kialakított puffertelülettel.

Full HD rögzítés 60p/50p és 28 Mb/s mellett

Ezek a lenyűgöző statisztikák biztosítják, hogy számos kreatív lehetősége van: akár Full HD felbontás és 28 Mb/s video-bitsebesség, és 50p keretletapogatási sebességtől egészen a 240p szuperlassú mozgásig.

4 videót is szerkeszthet a Video Merge funkcióval

A Video Merge funkcióval egyesíthet akár négy - különböző kamerákkal egyszerre rögzített - felvételi szegmenst (akár lassított felvételekkel együtt), majd osztott képernyős megjelenítéssel lejátszhatja azokat. Ez az egyedülálló funkció lenyűgöző filmek létrehozására ad lehetőséget, anélkül, hogy bonyolult szerkesztőszoftverekkel kellene bajlódnia. Elérhető a PlayMemories Home oldalon.

Részletek

Videoátfordítás funkció

A fejjel lefelé forgatás funkció különösen hasznos, ha az Action Cam kamerával fordított helyzetben történik a felvételkészítés. Kiválaszthat egy speciális beállítást a használat előtt, így a kamera normál helyzetben rögzíti a felvételt.

A beépített sztereó mikrofon minőségi hangrögzítést tesz lehetővé

Tegye a nagyszerű filmeket még kiválóbbá a nagyszerű hangzás segítségével A beépített sztereó mikrofonnak köszönhetően a kalandok minden természetes hangját rögzítheti.

Fénykép üzemmód

Bővítse kreatív eszköztárát, anélkül, hogy a berendezései számát bővítenie kellene. Ezzel a videokamerával lenyűgözően kiváló minőségű különálló fényképeket készíthet – ugyanolyan egyszerűen, ahogyan egy fényképezőgéppel. Továbbá, a sorozatkép és timlapse üzemmód segítségével könnyedén rögzítheti képek sorozatát is; felhasználhatja őket egy videóban, nagyszerű effekteket kialakítva, vagy kiválaszthatja a kedvenc állóképét.

Wi-Fi® a távvezérlőhöz és a kamera egyszerűbb célratartásához

Nehéz olyan selfie-ket, saját magáról készült videókat felvenni, amelyeken Ön éppen a dolgok sűrűjében van. A kereső/képernyő nélkül nem igazán lehet tudni, mit rögzítünk éppen. A megoldás, ha élőben láthatja mindezt az okostelefonján; a Wi-Fi® funkcióval okostelefonját vagy tabletjét távoli képkeresővé vagy távvezérlővé alakíthatja.

150 perces akkumulátorkapacitás

Függetlenül attól, hogy éppen kedvenc utcáin gördeszkázik vagy moutain bike kerékpárral túrázik egy ösvényt követve, ne felejtse rögzíteni az eseményeket – a nagy akkumulátorkapacitás akár 150 perc üzemelést is biztosít.

Karcsú, könnyű kivitelű, könnyen elérhető vezérlőelemekkel

A karcsú kialakítás, amely kisebb lég- és vízellenállást jelent, minden szabadtéri tevékenységhez ideális. Továbbá a vékony kialakítás jobban rálapul a sisakra (vagy a kerékpárra vagy egyéb felszerelésre), így kevésbé valószínű, hogy a rázkódástól elállítódik, ahogyan más márkák nagyobb kialakítású készülékeivel előfordulhat. Az egyszerű gombok könnyűvé teszik az üzemeltetést, még kesztyű viselése közben is.

Strapabíró, vízálló készülékház állványillesztővel

A szigetelt kameraház 5 méter mélységig vízálló és 2,5 méter magasságig ütésálló. A szennyeződés- és porálló szigetelésnek köszönhetően szinte tökéletesen ellenáll a sárnak, hónak, esőnek és homoknak. Az Action Cam készülék sokoldalú beépített univerzális állványillesztővel is rendelkezik.

Víz alatti üzemmód a természetes színek érdekében

Az Action Cam csodálatos, természetes színvilágú képeket biztosít még víz alatt is. Egyszerűen állítsa be a víz alatti fehéregyensúlyt felvételkészítés előtt, hogy megakadályozza a torzított zöldes színt, és a víz pontosan olyan „valódi kék” legyen, mint amilyen a valóságban.

Az Ön által megtett utat két memóriaformátumban rögzítheti

Bővíthető memória Memory Stick Micro™ és Micro SD/SDHC kártyahellyel; kényelmesen használhatja az éppen kéznél lévő formátumot.

A HDMI kimenet egyszerű nagyképernyős lejátszást tesz lehetővé

Gond nélkül megoszthatja új fényképeit vagy videóit a barátaival és családtagjaival a nagyképernyős HDTV-készüléken (külön megvásárolt HDMI-kábel szükséges).

Műszaki adatok
  • 11,9 megapixeles Exmor R® CMOS-érzékelő

  • ZEISS ultraszéles (170°) Tessar objektív

  • Vízálló kialakítás, amely bárhol megállja a helyét (a tartozék tokkal)

  • Egyszerű megosztás és vezérlés a Wi-Fi® funkció révén

  • A SteadyShot képstabilizálás csökkenti az elmosódást

Objektívtípus
ZEISS® Tessar® objektív
Érzékelő típusa
1/2,3"-típusú, hátulról megvilágított Exmor R® CMOS-érzékelő
Vízálló
Akár 5 m mélységig az SPK-AS2 tokkal
Porvédett
Tartozék SPK-AS2 tokkal
Ütésálló
Tartozék SPK-AS2 tokkal
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Memóriakártya-nyílás, Micro HDMI-kimenet, Mikrofonbemenet (sztereó), Többfunkciós/mikro USB-csatlakozó

A doboz tartalma

Ragasztós rögzítő (VCT-AM1), Micro USB-kábel, Kezelési útmutató, Akkumulátorkészlet (NP-BX1), Vízálló tok (SPK-AS2)

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye