AKCIÓKAMERÁK

X1000V / X1000VR 4K Action Cam Wi-Fi® és GPS-funkcióval

FDR-X1000V / FDR-X1000VR

Kép a(z) X1000V / X1000VR 4K Action Cam Wi-Fi® és GPS-funkcióval termékről

Váz + élőképes távvezérlőkészlet

FDR-X1000VR

160 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Váz + vízálló tok

FDR-X1000V

149 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) X1000V / X1000VR 4K Action Cam Wi-Fi® és GPS-funkcióval termékről
Képek a(z) X1000V / X1000VR 4K Action Cam Wi-Fi® és GPS-funkcióval termékről
Képek a(z) X1000V / X1000VR 4K Action Cam Wi-Fi® és GPS-funkcióval termékről
Képek a(z) X1000V / X1000VR 4K Action Cam Wi-Fi® és GPS-funkcióval termékről
Képek a(z) X1000V / X1000VR 4K Action Cam Wi-Fi® és GPS-funkcióval termékről
Képek a(z) X1000V / X1000VR 4K Action Cam Wi-Fi® és GPS-funkcióval termékről

Jellemzők

Fotózás kevés fénynél az Exmor R® CMOS-érzékelő segítségével

Hűen visszaadja a jelenet minden részletét, még kevés fény esetén is. Az Exmor R® CMOS érzékelő különleges kialakítása a vezetékeket a fényrögzítő fotóterületek mögé helyezi, így jelentősen nagyobb az érzékenység és kisebb a zaj. Nagyobb sebességű párhuzamos jelfeldolgozással és gyorsabb jelátalakítással kombinálva a képek szélesebb dinamikus tartománnyal és gazdag átmenetekkel rendelkeznek az intenzív részletgazdagság és képtisztaság érdekében.

BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében

Minden digitális fényképezőgépnek át kell alakítania az érzékelője által rögzített fényt gyönyörű digitális fényképpé. Ezt az átalakítást lehetővé tevő motor legalább olyan fontos, mint az objektív és a nagy felbontású érzékelő, ezért a Sony kifejlesztette a figyelemre méltó BIONZ™ X processzort, amely több természetes részletet, valósághűbb képeket, gazdagabb árnyalatkülönbségeket és alacsonyabb zajszintet eredményez, fényképek és videók rögzítése során egyaránt.

Nemzetközileg elismert ZEISS optika

A precíziós optika terén több mint 150 éves tapasztalatot alkalmazó ZEISS objektív a feltételeinek intenzív kontrasztot és élességet biztosít, a továbbfejlesztett többrétegű bevonatnak köszönhetően tükröződéstől mentesen.

Éles, ultraszéles 170°-os objektív

Rögzítsen lenyűgöző, részletes, nagy látószögű képet a 170˚-os ZEISS® Vario-Tessar® objektívvel. Vagy váltson SteadyShot-stabilizálású 120˚-os nézetre. Bármelyik lehetőséget választja is, minden esetben gyönyörű felvételeket készíthet a legnagyobb kihívást jelentő sípályákon, hegyi ösvényeken, örvénylő zuhatagokon vagy kátyús aszfalton.

Pixel binning nélküli teljes pixelkiolvasás

Az érzékelő minden pixelből kiolvassa a képadatokat, ami mentesíti a videókat az egyenetlen élektől, a moirétől és a hamis színeltérésektől.

A nagy bitsebességű felvétellel minden apró részlet megragadható

Felvételei egyenletes, kiváló minőségű képeket tartalmazhatnak a nagy bitsebességű 4K/100 Mb/s és Full HD/50 Mb/s felvételkészítésnek köszönhetően. 

A beépített sztereó mikrofon minőségi hangrögzítést tesz lehetővé

Tegye a nagyszerű filmeket még kiválóbbá a nagyszerű hangzás segítségével; a beépített sztereó mikrofonnak köszönhetően a kalandok hangjait térbeliként és természetes módon rögzítheti, míg a szélzajcsökkentési funkciónak köszönhetően akár aláfestő zenét is társíthat a felvételhez. 

XAVC S a professzionális szintű felvételkészítéshez

A Sony professzionális minőségű kodekje már az általános használatra ajánlott fényképezőgépekben is megtalálható, így otthon is lenyűgöző felvételeket készíthet magas átviteli sebességgel. 

A fejlett SteadyShot kiküszöböli a rázkódást és az elmosódottságot

A legsziklásabb ösvénytől kezdve az izgalmas kerékpáros kalandokig – olyan éles és tiszta videót szeretne készíteni, amelyet a nézőközönsége élvezettel néz majd. És még ennél is jobb, hogy az Advanced SteadyShot hatékonyabb a kis amplitúdójú vibrálással szemben, amilyet például a rádióvezérlésű helikopterek okoznak. Így mostantól rázkódásmentes tisztaságú panorámaképeket készíthet drónja segítségével.

Motion Shot LE

Örökítsen meg egy teljes akciójelenetet egyetlen képkockán. Ez a funkció egyesített képet készít a mozgásban lévő tárgyról, amihez különböző beállítások alkalmazhatók a különböző sorozatsebességekhez, azaz: 10 képkocka/mp/1 mp, 5 képkocka/mp/2 mp és 2 képkocka/mp/5 mp.

Sorozatfelvétel-készítés

Gyors akciók rögzítése a sorozatfelvétel funkcióval. Ez lehetővé teszi akár 10 kiváló minőségű felvétel elkészítését egy trükkről vagy átmenetről, így tökéletes funkció azok számára, akik szeretnek visszatekerni, és kielemezni a saját stílusukat. Lehetséges beállítások: 10 képkocka/mp/1 mp, 5 képkocka/mp/2 mp és 2 képkocka/mp/5 mp.

Live Streaming a Ustream-en keresztül (jelenleg IBM Cloud Video)

Ossza meg élményeit a sípályákról és gyilkos hullámok közül, valós időben. Adatátvitellel ossza meg a jeleneteket a történésük pillanatában, kiváló képminőségben és hanggal.

Praktikus folyamatos felvétel

A folyamatos felvételnek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy lemarad a tökéletes pillanatról. A folyamatos felülírásos felvétel időtartama 5, 20, 60 és 120 perc között változtatható, vagy „korlátozott” is lehet. Használja a sorsdöntő pillanatok rögzítésére, hogy ne kelljen a tárhely kifogyása miatt aggódnia.

Manuális vezérlés a professzionális stílusú videókhoz

Fedezze fel a kifinomult felvételi funkciókat a professzionális stílusú videókhoz. Használja a speciális manuális beállításokat, pl. a fehéregyensúlyt és az AE-beállítást, és optimalizálja a fényerőt és az árnyalatokat, hogy a könnyebb videószerkesztés érdekében illeszkedjen más videokamerák képeihez.

A szakaszos felvételű képsorozatokkal kreatív videókat készíthet

A finom mozdulatok részletgazdag és pontos rögzítése. A szakaszos felvétel funkció minden 5, 10, 30 vagy 60 másodpercenként készít egy-egy fotót, amelyek összefűzhetők egyetlen képsorozattá. Ez különösen fontos hosszabb időtartamon keresztül végzett folyamatos felvételkészítés esetén.

Highlight Movie Maker a gyors munkafolyamatokért

A legfontosabb pontok gyors megtalálásával időt takaríthat meg, és azonnal megkezdheti a szerkesztést. A Highlight Movie Maker emellett automatikusan kiemeli a legjobb jeleneteket, és videót készít belőlük — ráadásul háttérzenével egészíti ki. Emellett azonnal megoszthatja a létrehozott végeredményt okostelefonja segítségével.

Teljes vezérlés a Live-View (élőnézetes) távvezérlővel

Az RM-LVR2 készülékkel hasznát veheti a helyben történő lejátszásnak és a felvétel-ellenőrzésnek, és a felvételi kapacitás optimalizálása érdekében törölheti a felesleges felvételeket. 

Többkamerás vezérlés

Használjon akár öt készüléket izgalmas, talajról vagy felülről készített felvételekhez. Emellett vezérelje őket könnyedén a külön megvásárolható Live-view csuklóra rögzíthető távvezérlővel és okostelefonnal az Imaging Edge Mobile alkalmazással.

GPS Data Overlay on Video

A „GPS Data Overlay on Video” a beépített GPS segítségével rögzített, sebességre vonatkozó adatokat olvas, továbbá egy másik videofájlt generál, amely a sebességét és egyéb információkat tüntet fel. Lehetősége van a videofájlt a sebességadatokkal együtt feltölteni, és megosztani élményét számtalan nézővel.

Sebességbeállítás

Az Action Cam Movie Creator alkalmazással könnyedén készíthet lenyűgöző lassított felvételeket és előretekert hatású felvételeket. A felvétel kiválasztott részének lejátszási sebességét lassabbra (x1/2, x1/4, x1/8) vagy gyorsabbra (x2, x4, x8, x16) állíthatja be.

Adjon zenét a szerkesztett videóhoz

Adja hozzá kedvenc dallamait — akár saját zenéjét is — a szerkesztett videóhoz aláfestő zene gyanánt, és alakítsa ki saját mozgóképes stílusát.

4 videót is szerkeszthet a Video Merge funkcióval

A Video Merge funkcióval egyesíthet akár négy - különböző kamerákkal egyszerre rögzített - felvételi szegmenst (akár lassított felvételekkel együtt), majd osztott képernyős megjelenítéssel lejátszhatja azokat. Ez az egyedülálló funkció lenyűgöző filmek létrehozására ad lehetőséget, anélkül, hogy bonyolult szerkesztőszoftverekkel kellene bajlódnia. Elérhető a PlayMemories Home oldalon.

Részletek

Videoátfordítás funkció

A fejjel lefelé forgatás funkció különösen hasznos, ha az Action Cam kamerával fordított helyzetben történik a felvételkészítés. Kiválaszthat egy speciális beállítást a használat előtt, így a kamera normál helyzetben rögzíti a felvételt.

Strapabíró, vízálló készülékház állványillesztővel

A szigetelt kameraháznak köszönhetően a készülék akár 10 m-es mélységig vízálló, emellett pedig ütésálló. A szennyeződés- és porálló szigetelésnek köszönhetően szinte tökéletesen ellenáll a sárnak, hónak, esőnek és homoknak.

Beépített állványfoglalat

A beépített állványfoglalattal gyorsan állványra rögzítheti Action Cam kameráját, hogy felvételei sziklaszilárdak lehessenek.

A fröccsenésálló burkolat lepergeti a vizet

Kirándulást tervez a hegyekbe? Hagyja otthon az időjárásbiztos tokot – a fröccsenésálló kialakítás ellenáll az elemeknek, az IPX4 osztályú besorolásnak köszönhetően. Ez az Action Cam készülék közvetlenül állványhoz is rögzíthető, tok használata nélkül.

MemoryStick™ Micro és Micro SD / SDHC / SDXC kártyákkal kompatibilis

A memóriakártya-nyílás képes a Memory Stick Micro™ (M2) and Micro SD / SDHC / SDXC memóriakártyák (legalább Class 4 besorolású) kezelésére. Válassza ki a fotózási igényeinek leginkább megfelelő és a számítógépével kompatibilis kártyát. (A memóriakártyák külön megvásárolhatók.)

Műszaki adatok
A Sony FDR-X1000V Action Cam kamerája minden olyan funkciót magában foglal, amelyre a tapasztalt felhasználók már oly régóta vágytak. A 4K-képminőség azonos a jelenlegi hollywoodi kasszasikerekéivel, a fejlett SteadyShot képstabilizálással könnyebb kiváló felvételeket készíteni, a Highlight Movie Maker funkcióhoz hasonló, praktikus funkciókkal pedig felvételeit elbűvölő mesterművé alakíthatja.
  • 4K Ultra HD a Full HD minőséghez képest négyszer jobb részletességért

  • 170°-os ultraszéles látószögű ZEISS Tessar® objektív panorámafelvételekhez 

  • A SteadyShot 3-szor hatékonyabb (4K üzemmódban nem támogatott)

  • A fejlett Full HD kristálytiszta képeket rögzít gazdag színekkel

  • Rögzítsen nagy sebességű akciókat Full HD 120p minőségben a gyönyörű lassított felvételekért 

Objektívtípus
ZEISS® Tessar® objektív
Érzékelő típusa
1/2,3"-típusú, hátulról megvilágított Exmor R® CMOS-érzékelő
Vízálló
Akár 10 m mélységig a tartozék SPK-X1 tokkal
Porvédett
Tartozék SPK-X1 tokkal
Ütésálló
Tartozék SPK-X1 tokkal
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
4K micro HDMI kimenet, HD micro HDMI kimenet, Memóriakártya-nyílás, Sztereó minidugasz, Többfunkciós/mikro USB-csatlakozó
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye