A Sony Action Cam magazinja

Nincs ötlete, hogy milyen kiegészítőkre és beállításokra lehet szüksége Action Cam videói elkészítéséhez? Akkor töltse le az Action Cam magazin alkalmazást.

Folyamatosan megújuló és okoseszközökön elérhető

Könnyen naprakész maradhat a fényképészeti alkalmazások, tippek, termékek és kiegészítők terén. Az Action Cam magazin legújabb számai automatikusan megjelennek okoseszközén, és mindig elérhetők az alkalmazás könyvespolcáról.

ActionCam MAGAZIN

Kérjük, olvassa el az alkalmazás használata előtt.

Letöltés

A legújabb szám

Action Cam tevékenységek útmutatója

FDR-X3000 / HDR-AS300 / HDR-AS50

Az Action Cam tevékenységek útmutatója számos tevékenységhez kapcsolódóan a legfrissebb információkat tartalmazza a kamerákról és tartozékokról, interaktív tartalommal és videókkal.

Hegyi kerékpározás

A 100%-os felvételt az Action Cam POV videókon muszáj megnézni. A strapabíró és megbízható Action Cam biztosítja a lenyűgöző úti felvételek készítéséhez szükséges hátteret. Ebben a Mountain Bike kiadásban látható, hogy az Action Cam eszközt miként használhatja korábban elképzelhetetlen módokon is.

Síelés és snowboard

Az Action Cam Magazine mostani Ski and Snowboard kiadása nem csupán lesikló videókat és fényképeket mutat be – hanem számos választható tartozékot, funkciót és tippet az Action Cam videokészítésre vonatkozóan.