Szoftver és alkalmazások

Könnyedén készíthet az akciódús kalandokból emlékezetes filmeket. A számítógépes szoftverrel és a felvétel utáni támogatással a legtöbbet hozhatja ki Action Cam kamerájából.

Action Cam Movie Creator

Használja ezt az ingyenes videoszerkesztő szoftvert, egy lenyűgöző végső vágás létrehozásához. Lassított/gyorsított szerkesztés, lefedés funkció (GPS-adatok), videók egyesítése egyetlen képernyőn és további lehetőségek.

Akciófilmek könnyedén

Ha segítségre van szüksége az Action Cam Movie Creator használatával kapcsolatban, csak látogasson el erre az oldalra, és tekintse meg a hasznos videókat. Könnyedén készíthet elképesztő felvételeket.

Action Cam alkalmazás

Az intuitív mobilalkalmazás segítségével bárhol és bármikor bizonyíthat – az egyszerű, idősűrítéses videoszerkesztés, a lassítás/gyorsítás és a vezeték nélküli filmfájlátvitel által.

Egyszerű. Ossza meg azonnal.

Gondoskodjon filmes élményei átviteléről. Fokozza az izgalmakat a különböző effektekkel. Szuperlassítás a drámai pillanatokhoz, gyorsítás a vicces jelenetekhez. Adjon hozzá háttérzenét. Ossza meg másokkal!

PlayMemories Mobile™ alkalmazás

Élvezze a távoli felvételkészítést, miközben az okostelefon vagy tablet képernyőjét nézi. Használja a PlayMemories Mobile alkalmazást*, hogy teljes távvezérlést gyakoroljon az Action Cam funkciói fölött.

Action Cam magazin

Tudjon meg többet az Action Cam életmódról, termékekről, tartozékokról, tippekről és filmekről. Szerezze meg az Action Cam magazint a Google Play™ (androidos okostelefon) és az iPhone App Store áruházból.