Nullától végtelenig

Páratlan képességek minimalista formába tömörítésével, illetve a korlátok feszegetésével igyekszik a zsenialitás forrása felé.
A határtalan képzelet kibontásának és képi megvalósításának örök kihívása a nullánál kezdődik.
Tekintsen a világra újszerűen. Ehhez csupán a kezére van szükség.
Semmi sem gátolhatja saját víziójának megvalósításában.

A fényképezés végtelen lehetőségei 

A határtalan kreativitás elemeinek minimalista formába sűrítésével ez az eszköz már a jövő fényképezőgépeinek alakját képviseli. Fényképezzen szabadon. Tekintse meg az eredményt tetszése szerint.
Az RX0 sokoldalú rendszerekben is megállja a helyét, és ezzel korlátlan távlatokat nyit a fényképezésben.

Lépjen be a világba, ahol szabadon, a saját egyéni nézőpontjának megfelelően választhat hangulatot, időzítést és minden egyebet. A fotózás új lehetőségei várnak felfedezésre a fényképezés körülményeitől függetlenül.

Kulcstechnológia a határtalan fényképezésért

Az RX0 hibátlanul ötvözi a legmodernebb objektívet, képérzékelőt és képfeldolgozó processzort kivételesen kompakt vázban.
Lenyűgöző minőséget garantál bármilyen környezeti viszonyok között. Maximális teljesítmény és rugalmasság, körülményeskedés nélkül.
Mindent tud, amitől különleges lehet az összes felvétel.

Precíz megmunkálás 0,1 mm-es részletekig

Engedje szabadon képzeletét és bátran próbáljon ki új nézőpontokat.
Az 0,1 mm-es pontossággal illeszkedő belső mechanika révén a hihetetlenül kompakt RX0 hatékonyan sűrít magába olyan fejlett funkciókat, amelyekkel tökéletes társ lehet a rugalmas fotózáshoz bármilyen környezetben – akár egymagában, akár többgépes rendszer részeként.

Merev váz a rugalmas fotózáshoz

A csúcsminőségű dúralumínium váz kimagasló merevsége tovább fokozza az RX0 megbízhatóságát, főként kíméletlen körülmények között. A fényképezőgép következetesen szigorú tesztelése bizonyította, hogy kimagasló teljesítményére mindig számíthat, különösen a szárazföldi, vízi és légi tájképeknél, amelyek a valódi szabadság élményét örökítik meg.

Sokfunkciós rendszerek egyszerűbben

A váz minimalista kialakításának köszönhetően az RX0 egymagában, illetve összeállított rendszer részeként – különféle tartozékokkal vagy akár más fényképezőgépekkel együtt – is könnyen használható. Akárhogy is fényképez vele, ez a gép képes biztosítani a tökéletes fényképekhez szükséges rugalmasságot.