TELEVÍZIÓK

81-94 cm-es (32-37 hüvelykes) TV-k

A jó dolgok kis csomagokban érkeznek a Sony 81-94 cm-es (32-37 hüvelykes) televíziói esetében. Kiválóak kis terekhez, és lenyűgöző hangzást, gazdag színeket és egy Full HD készülék teljesítményét biztosítják.

Sony 81 cm-es (32 hüvelykes) televíziója
Kis méret, nagyszerű jellemzők 

81 cm-es (32 hüvelykes) LED televízióink: Full HD vagy HD-képes kijelző, lenyűgöző hangzás és izgalmas funkciók, pl. a Közös tévézés és a Live Football Mode üzemmód, megfizethető áron. Még a játékok is az intenzitás új szintjére lépnek, így eddig nem látott élményt nyújtva.

Fényes és tiszta kép

A 81 cm-es (32 hüvelykes) televízióink kijelzője mögött található fehér LED lámpák a képernyő minden szegletébe fényt hoznak lélegzetelállító kontraszttal. A képek valósághűbbnek látszódnak, és még a visszafogott részletek is kiemelkednek az árnyékokból. A Clear Resolution Enhancer tiszta és mély képet biztosít.

Ragyogó és tiszta kép a Sony 81 cm-es (32 hüvelykes) Smart televízióin
Készüljön fel a valóságra 

Legyen szó akár az esti híradóról, akár a legújabb kasszasiker Blu-ray™ változatáról, minden jobban néz ki az X-Reality Pro™ technológiával. Ez a 81 cm-es (32 hüvelykes) LED televízióinkban megtalálható, utánozhatatlan képminőséget nyújtó, nagy teljesítményű processzor csökkenti a zajt, és a legutolsó pixelig finomítást végez a képeken.

Élethű képek a 81 cm-es (32 hüvelykes) Sony televíziókon
Távvezérlő 81 cm-es (32 hüvelykes) Sony smart televíziókhoz
Csak egy érintés

Az egyérintéses szórakozást nyújtó távvezérlővel könnyű átvenni az irányítást 81 cm-es (32 hüvelykes) TV-ink felett. Ez a BRAVIA® intuitív kezelőfelülettel működő, hatékony távvezérlő megkönnyíti a csatornák, fotók, videók és webes tartalmak áttekintését. A Gyors bekapcsolás funkció egy pillanat alatt behozza kedvenc műsorait.