Ugrás a tartalomra
Televíziók

4K tévék

Javítsa a tévénézés minőségét a 4K tévéinkkel és élvezze a Full HD minőségnél négyszer nagyobb részletgazdagságot. Olvasson tovább, hogy megismerje a 4K technológia részleteit.

Lássa Ön is a különbségeket a 4K tévével!

Tekintse meg új köntösben a kedvenc filmjeit és műsorait a 4K tévék teljesítményét segítségül hívva. A több mint 8 millió pixelt és fejlett képfeldolgozást kínáló Sony 4K tévék intenzív részletgazdagságot és fantasztikus képminőséget kínálnak.

4K tévék négyszer annyi részlettel, mint a Full HD tévén.
4K tévét néző pár

4K technológia: A Full HD technológián is túl!

A Sony 4K tévéken minden jobban néz ki. Filmek, műsorok, fotók, az okostelefonos tartalmak – mindet feljavítja a készülék 4K minőségre, a csúcstechnológiájú 4K X-Reality PRO, X-tended Dynamic Range PRO/TRILUMINOS™ technológiáknak köszönhetően.

Ahogy Önnek tetszik

Az egyérintéses szórakozás révén a keze ügyében van az összes tartalom. Böngésszen a zenefájljai és fotói között, szörföljön a neten vagy tekintsen meg filmeket fantasztikus minőségben a legjobb 4K tévék által kínált karcsú interfész segítségével.

Távvezérlő 4K televíziókhoz
Ultra HD tévét és a Sony ClearAudio-t élvező pár

Magával ragadó mozihangzás

A párbeszéd minden sora, minden hanghatás és minden zenei hang fantasztikusan élethűen hangzik a 4K tévéken. A beépített technológiai megoldások – köztük a ClearAudio+, a Voice Zoom és a Clear Phase – javítja a hangok elkülönítését és tisztaságát.

Átvitel, megosztás és tartalom a 4K tévékel

Csatlakozzon az izgalmas tartalmak világához a Sony 4K televíziók segítségével. Az internetet elérve filmeket, zeneszámokat, műsorokat tekinthet meg, a 4K technológia teljesítményével, amely még a Full HD tévék minőségét is túlszárnyalja.

A Sony 4K tévé megosztás funkciója
Ultra HD TV a Full HD tévéknél négyszer részletgazdagabb képekkel

Élénk színek, lágyabb képek

Fedezze fel a 4K tévék új látványvilágát. A TRILUMINOS™ Colour technológia minden árnyalatot természetessé és élénkké tesz, míg a Motionflow funkció biztosítja a lágy mozgást a képernyőt, bármilyen sebesség mellett.