Ugrás a tartalomra
Televíziók

4K tévék

Javítsa a tévénézés minőségét a 4K tévéinkkel és élvezze a Full HD minőségnél négyszer nagyobb részletgazdagságot. Olvasson tovább, hogy megismerje a 4K technológia részleteit.

4K tévét néző pár

4K technológia: A Full HD technológián is túl!

A Sony 4K tévéken minden jobban néz ki. Filmek, műsorok, fotók, az okostelefonos tartalmak – mindet feljavítja a készülék 4K minőségre, a csúcstechnológiájú 4K X-Reality PRO, X-tended Dynamic Range PRO/TRILUMINOS™ technológiáknak köszönhetően. A jövőbeli 4K formázási módosítások szintén nem jelentenek problémát, mivel ultra HD tévékészülékeink támogatják a HEVC kodeket.

Ahogy Önnek tetszik

Az egyérintéses szórakozás révén a keze ügyében van az összes tartalom. Böngésszen a zenefájljai és fotói között, szörföljön a neten vagy tekintsen meg filmeket fantasztikus minőségben a legjobb 4K tévék által kínált karcsú interfész segítségével. Siet éppen? Használja a gyors indítási lehetőséget 4K televízióinkon, és vágjon az események közepébe.

Távvezérlő 4K televíziókhoz
Ultra HD tévét és a Sony ClearAudio-t élvező pár

Magával ragadó mozihangzás

A párbeszéd minden sora, minden hanghatás és minden zenei hang fantasztikusan élethűen hangzik a 4K tévéken. A beépített technológiai megoldások – köztük a ClearAudio+, a Voice Zoom és a Clear Phase – javítja a hangok elkülönítését és tisztaságát. Legjobb 4K televízióink ún. Long Duct hangsugárzói még erőteljesebb basszusélményt nyújtanak.

Átvitel, megosztás és tartalom a 4K tévékel

Csatlakozzon az izgalmas tartalmak világához a Sony 4K televíziók segítségével. Az internetet elérve filmeket, zeneszámokat, műsorokat tekinthet meg, a 4K technológia teljesítményével, amely még a Full HD tévék minőségét is túlszárnyalja. Hívja fel családtagjait vagy barátait Skype™-on és nézzék a mérkőzést együtt, vagy értesítsék egymást kedvenc műsoraikkal kapcsolatban.

A Sony 4K tévé megosztás funkciója
Ultra HD TV a Full HD tévéknél négyszer részletgazdagabb képekkel

Élénk színek, lágyabb képek

Fedezze fel a 4K tévék új látványvilágát. A TRILUMINOS™ Colour technológia minden árnyalatot természetessé és élénkké tesz, míg a Motionflow funkció biztosítja a lágy mozgást a képernyőt, bármilyen sebesség mellett. A 4K X-Reality PRO technológia által finomított képek által olyan képminőséget élvezhet, amely még a Full HD TV-ket is felülmúlja.