4K HDR-tévék

Javítsa a tévénézés minőségét a 4K HDR tévéinkkel és élvezze a Full HD minőségnél négyszer nagyobb részletgazdagságot. Olvasson tovább, hogy megismerje a 4K HDR technológia részleteit.

Részletgazdagság a 4K HDR minőség segítségével

4K nagy dinamikatartományú kép

A legjobb képminőség érdekében ebben a tévében a briliáns 4K képélesség a nagy dinamikatartományú (HDR) kép fényerejével, színeivel és részletgazdagságával párosul. Az eddig a napfényben vagy a sötét árnyékok között megbúvó részletek most már teljes tisztasággal és részletességgel láthatók.

4K HDR
A Full HD-n is túl
4K technológia: A Full HD technológián is túl!

A Sony 4K TV minden jobban néz ki. Filmek, fotók, az okostelefonos tartalmak – mindet feljavítja a készülék 4K minőségre, a csúcstechnológiájú 4K X-Reality™ PRO, X-tended Dynamic Range™ PRO/TRILUMINOS™ technológiáknak köszönhetően. A jövőbeli 4K formázási módosítások nem jelentenek problémát, ultra HD TV támogatja a HEVC kodeket.

4K HDR kompatibilis modellek

Mondd meg, hogy mit szeretnél nézni

Minden eddiginél gyorsabban megtalálhatja kedvenc tartalmait a hangja segítségével. A hangalapú keresés véget vet a bonyolult navigálásnak és a fárasztó gépelésnek – csak kérnie kell.

Hangalapú keresés (Voice Search)
Tartalomsáv
Minden tartalom egy karnyújtásnyira

Élje át az új generációs szórakoztatást, ahol a hagyományosan sugárzott csatornák műsorai és az internetes tartalmak tökéletes összhangot alkotnak egyetlen felhasználói felületen. Egyetlen gombnyomással minden azonnal elérhetővé válik.

Tökéletes hangzás

ClearAudio+

Legyen a hang is olyan élethű,mint a kép. A ClearAudio+ gondoskodik róla, hogy tévéjének hangja magával ragadó, érzelemdús élményt nyújtson. Bármit is néz, a zenét és a párbeszédet még tisztábban, szétválasztva hallhatja.

ClearAudio+