TÚLMUTAT A VALÓSÁGON

Ragadjon meg többet az élet színeiből

Jelenítse meg még intenzívebben az élet ragyogását. A Sony televíziók az élénk, természetes színek káprázatos sokaságát adják vissza, így minden tartalom sokkal valóságosabb és élettel telibb.

Páratlan színekkel gazdagított képi világ

Lássa meg Ön is a különbséget a TRILUMINOS™ kijelzővel  

A Sony egyedülálló TRILUMINOS kijelzője még gazdagabbá teszi a látványvilágot széles színpalettájával, természetesebb árnyalataival és árnyékaival. 

Triluminos technológiával
TRILUMINOS KIJELZŐVEL
Triluminos technológia nélkül
TRILUMINOS KIJELZŐ NÉLKÜL
Minden eddiginél közelebb a való világ színeihez

A TRILUMINOS™ kijelző remekül visszaadja a vörös, kék és zöld színeket – ezek azok, amelyeket különösen nehéz pontosan visszaadni a tévéképernyőkön. A széles színválasztéknak és a precíz gradációnak köszönhetően gyönyörűen jeleníti meg a bőrtónusok árnyalatait is.

Szélesebb színtartomány

Minél több színes ceruzával rajzol valaki, annál élénkebb és élethűbb lesz az alkotása. A TRILUMINOS™ kijelző hasonlóképpen működik: szélesebb színspektrumot alkalmaz, mint a hagyományos LED-kijelző.

TRILUMINOS kijelző
Optimális színek, tökéletes szabályozás

Precíziós színleképezés

A hagyományos színjavításon túlmutató, precíziós színleképezés valós időben, külön-külön végzi a színek optimalizálását. A képernyőből kihozza a maximális teljesítményt, és tökéletesen szabályozza minden egyes szín megjelenítését, így kellően színgazdag, természetes eredményt ér el.

Hagyományos
Precíziós színes leképezés
Precíziós színes leképezés
Hagyományos