TÚLMUTAT A VALÓSÁGON

A 4K valódi csodája minden egyes képen
Ez nem pusztán 4K. Ez a Sony 4K.

A Sony televíziókkal minden, amit néz élesebb és finomabb a legújabb részletjavítási és zajcsökkentési technológiával az elképesztően valóságos képek érdekében.

Hagyományos
HAGYOMÁNYOS
K Processor X1™/ 4K Processor X1™ Extreme
4K Processor X1™/ 4K Processor X1™ Extreme
Egy chip, amely mindent megváltoztat

4K Processor X1™

A 4K Processor X1™ egy innovatív technológia, amely továbbfejlesztett algoritmusokat használ a zaj csökkentésére és a részletgazdagság növelésére. A 4K X-Reality PRO™ technológia olyan képeket biztosít, amelyek tiszták és elképesztően élethűek.

Missing Video data!

Vigyen minden képet közelebb a 4K minőséghez

Az egyedülállóan a Sony-ra jellemző 4K X-Reality Pro képfeldolgozó technológia minden egyes pixel esetében figyelemreméltó tisztaságot eredményez. A rendszer elemzi a több képkockán át jelentkező pixeleket, a képeket pedig valós időben élesíti és finomítja.

X-Reality PRO
A realizmus újradefiniálása

A 4K X-Reality PRO technológia különböző zajcsökkentési technikái élesebbé és finomabbá teszik a képeket, tisztább, folyamatosabb és természetesebb jeleneteket eredményezve.

Minden pixel életre keltve

A 4K X-Reality PRO technológia a tökéletes színárnyalatok, átmenetek és fényerő érdekében minden egyes pixel esetében összeveti a képek mintázatait egy egyedülálló adatbázisban tárolt mintázatokkal. Kasszasiker filmjeink és tv-műsoraink forgatásából és megalkotásából származó tudásunkat felhasználva kiemelkedően részletgazdag vizuális tartalmakat vagyunk képesek Önnek biztosítani.