Ugrás a tartalomra
Televíziók

3D tévékészülékek

Lendüljön akcióba 3D televízióinkkal. Fedezze fel termékválasztékunkat alább, és keresse meg a tökéletes típust a filmek, bemutatók és webes tartalmak lenyűgöző, három dimenzióban való megtekintésére.

Lépjen be a szórakoztatás új dimenziójába

Varázsolja otthonába a moziélményt legjobb 3D tévékészülékeinkkel – vegye fel a 3D szemüveget, majd helyezze be magát minden akciójelenet középpontjába. Kiváló minőségű képtechnológia és jobb precíziós hangzás.

3D mozi 3D televízión
Tiszta képek a Sony legjobb 3D tévékészülékén

A 3D élmény újraértelmezése

Élvezze a páratlan 3D élményt. 3D televízióinknak köszönhetően a kettőzött képek már a múlté, és a fényforrások villogása is megszűnt. A helyiség megvilágítottságától függetlenül a kép mindig ragyogó a legjobb 3D tévékészülékeinken.

Lélegzetelállító képminőség

Legjobb 3D tévékészülékeinket a legújabb technológia tökéletesíti. Az X-Reality PRO tisztítja és finomítja a képeket a képzaj csökkentésére, a Motionflow XR által pedig a leggyorsabb akciójelenetek is zökkenőmentesen figyelemmel kísérhetők.

Smart 3D televízió kiváló képminőséggel
Tiszta hangzás a Sony LED 3D tévékészülékén

Keltsen életre minden hangot

A legjobb 3D tévékészülékeink által nyújtott páratlan vizuális élmény és a lenyűgöző hangzás kéz a kézben járnak. A Clear Phase finomhangolja a frekvenciaátvitelt, míg az S-Force PRO Front Surround az élethű tisztaságról gondoskodik.

A világ néhány mozdulattal elérhető

Intelligens 3D tévékészülékeinkkel elmerülhet az izgalmas szórakozás világában. Internetes filmek/műsorok sugárzása vagy okostelefonos tartalmak böngészése. Játéknapon pedig a Közös tévézés által valós idejű Twitter-üzeneteket tehet közzé.

Közösségi megosztás a Sony intelligens 3D tévékészülékein
Távvezérlő 3D televízióhoz

Csak egyetlen érintésre van szükség

A 3D tévékészülékek könnyen felfedezhetők az Egyérintéses szórakoztatás révén. A BRAVIA® design egyszerű távvezérlésével és hatékony felhasználói felületével böngészhet a tévécsatornák, a fényképek és az internetes tartalmak között.