Ugrás a tartalomra
TELEVÍZIÓK

216-254 cm-es (85-100 hüvelyk) TV-k

Ha hihetetlen szórakozásra vágyik, ne keressen tovább nagy képernyős televízióinknál. A 4K felbontásnak, surround hangzásnak és interaktív funkcióknak köszönhetően mindig tudnak valami lenyűgözőt mutatni.

Tévézés a Sony 216 cm-es (85 hüvelyk) televízióján

Főszerepben a televízió

Ha 216 cm-es (85 hüvelykes) televízióink egyike található meg nappalijában, otthona meg fog telni a 4K felbontást biztosító széles képernyőt megtapasztalni vágyó barátokkal és családtagokkal. A meccsek napján a Live Football Mode üzemmódhoz hasonló funkciók közel hozzák az izgalmakat.

A nagyméretű képek még soha nem néztek ki ennyire jól

A 4K felbontás és a hátterét adó speciális feldolgozási technológia 8 millió pixelt biztosít, amely lenyűgöző részletességet nyújt a nagy képernyős televíziókon. Nagyobb részletesség, élethű textúrák és valósághű tisztaság.

A 4K technológia a Full HD TV minőségnél négyszer nagyobb részletgazdagságot biztosít
A Sony képernyő-megosztási funkciót biztosító nagy képernyős televíziója

A világ csupán egy kattintásnyira van

216 cm-es (85 hüvelykes) smart televízióink. Cserélgessen képeket a barátaival a Photo Share funkció használatával, és tekintse meg pillanatképeit a nagy képernyőn. Beszélgessen a Skype™-on családjával kedvenc filmje nézése közben a Közös tévézéssel, vagy kapcsoljon Live Football Mode üzemmódba.

Életre kelnek az élénk színek

TRILUMINOS™ kijelzővel rendelkező 216 cm-es (85 hüvelykes) tévéink. A szivárvány minden színét feljavító X-tended Dynamic Range™ páratlan sötét árnyalatokat nyújt, ugyanakkor gondoskodik a képernyő kellő fényerejéről is. 4K X-Reality™ PRO technológiával.

Élénk színek a Sony 216-254 cm-es (85-100 hüvelyk) televízióin
Távvezérlő 216 cm-es (85 hüvelyk) nagy képernyős Sony televíziókhoz

Vezérlés egyetlen érintéssel

Léptessen végig a filmeken, videókon és fényképeken nagy képernyős televízióinkon az egyérintéses szórakozást nyújtó távvezérlőjével, vagy ugorjon a dolgok sűrűjébe a Gyors bekapcsolással. Az ék alakú kialakítás élethű hangzással veszi körbe a nézőt.