Ugrás a tartalomra
TELEVÍZIÓK

190-203 cm-es (75-80 hüvelyk) TV-k

Fedezze fel a szórakozás jövőjét 190-203 cm-es (75-80 hüvelykes) LED televízióinkkal. A képminőség új magaslatokba tör, a könnyű csatlakoztathatósággal pedig csak egy kattintásnyira van a médiafájlok átvitele.

Egy televízió, végtelen lehetőségek 

A jobb képélmény már standard jellemzőnek számít 190 cm-es (75 hüvelykes) LED televízióink esetében. A lenyűgöző 4K grafika, az élethű hangzás és a modern megjelenés tökéletes egységet alkot, és új életet lehel minden megtekintett és meghallgatott tartalomba. Izgalmas interaktivitás.

Falra szerelhető 190 cm-es (75 hüvelyk) Sony LED TV

Semmi nem lesz már a régi

190 cm-es (75 hüvelykes) LED televízióink Full HD felbontáshoz képest négyszeres részletességet nyújtó 4K minőséget biztosít. A több mint 8 millió pixelnyi textúrával és részletességgel minden megtekintett tartalom a tisztaság új dimenziójába lép.

A 4K technológia a Full HD TV minőségnél négyszer nagyobb részletgazdagságot biztosít

Intenzív színek

190 cm-es (75 hüvelykes) LED tévéink TRILUMINOS™ kijelzői a legfinomabb színárnyalatokat is kihozzák. A 4K X-Reality™ PRO mindent feljavít 4K képminőségre, a sötét árnyalatok pedig az X-tended Dynamic Range™ még árnyaltabb mélységben jelennek meg.

A Sony 190 cm-es (75 hüvelyk) LED televíziójának tiszta képe
Távvezérlő 190-203 cm-es (75-80 hüvelyk) Sony TV-khez

A szórakozás csupán egy kattintásnyira van

Érje el kedvenc műsorait, filmjeit és webes tartalmait másodpercek alatt az egyérintéses szórakozást nyújtó távvezérlővel 190 cm-es (75 hüvelykes) televízióinkon, vagy egyszerűen csak böngésszen, amíg valami olyanra nem bukkan, amelyet már nagyon szeretne megnézni. Egyedülálló ék alakú kialakítás.