Ugrás a tartalomra
TELEVÍZIÓK

165-178 cm-es (65-70 hüvelyk) TV-k

Fedezze fel 165-178 cm-es (65-70 hüvelykes) LED televízióinkat, és élvezze a kiváló kép- és hangminőség biztosítására szolgáló technológiák, valamint az interaktív funkciók lenyűgöző kombinációját.

A Sony 165-178 cm-es (65-70 hüvelyk) LED TV-inek futurisztikus formatervezése

Ideális házimozikhoz

Most kezdi el kialakítani házimozi-rendszerét? Legyen valamelyik 165 cm-es (65 hüvelykes) televíziónk az első lépése. Izgalmas funkciók, pl. 3D opció, a surround hangzás és Live Football Mode. Többórányi interaktív szórakozás mindenki számára.

A következő lépés a képminőség világában

4K 165 cm-es (65 hüvelykes) LED televízióinkkal csodálatos képminőséget láthat pixelek helyett. A fejlett feldolgozási technológia még a legapróbb részleteket is kiemeli, míg a textúrák eddig nem látott intenzitással jelennek meg. A képernyő mögötti meleg fények minden szögletbe élességet hoznak.

A 4K technológia a Full HD TV minőségnél négyszer nagyobb részletgazdagságot biztosít
Képernyőmegosztás a Sony 165 cm-es (65 hüvelyk) televízióján

Csatlakozás minden dimenzióban

A smart televíziók okos választást jelentenek. Élvezze ki a lehetőségeket a Twitter™-üzenetek átvitelétől a képek megosztásáig szerettei körében 165 cm-es (65 hüvelykes) televízióink használatával. Vegye fel 3D szemüvegét, és feledkezzen bele a szórakozás új dimenziójába.

Ragyogó színek

Kényeztesse szemét a 165 cm-es (65 hüvelykes) LED tévéink TRILUMINOS™ kijelzőjén megjelenített, lenyűgöző intenzitású színvilággal. A képek feljavításáról az X-tended Dynamic Range™ gondoskodik, míg az X-Reality™ PRO technológia a kontrasztot és a textúrát javítja.

A Sony 165 cm-es (65 hüvelyk) LED televíziójának kristálytiszta képe
A Sony 165-178 cm-es (65-70 hüvelyk) televízióinak nagyszerű hangzása

Innovatív kialakítás, erőteljes hangzással párosulva

Egyérintéses szórakozást nyújtó távvezérlő a filmek és műsorok kereséséhez és internetes böngészéshez. 165 cm-es (65 hüvelykes) televízióink ék alakú kialakítása stabilitást nyújt és növeli a hangsugárzók teljesítményét.