Ugrás a tartalomra
TELEVÍZIÓK

BRAVIA® 152 cm-es (60 hüvelykes) TV-k

152 cm-es (60 hüvelykes) televízióinkban minden egy helyen van. Az innovatív kialakítás, a kiváló hangzás és a lenyűgöző képminőség az izgalmak új dimenzióját nyitja meg. 

Zene pontosan az Önnek tetsző módon

Legjobb 152 cm-es (60 hüvelykes) televízióinkkal számos izgalmas funkció között válogathat, így személyre szabott élményben lehet része. Csavarja fel a hangerőt az erőteljes hangzással, amely új életet lehel a zeneszámokba, sporteseményekbe és filmekbe. Full HD kijelző, Photo Share alkalmazás és Közös tévézés funkció.

A Sony 152 cm-es (60 hüvelyk) LED televíziójában gyönyörködő pár
Éles képek a Sony 152 cm-es (60 hüvelyk) televízióján

Vigye haza a moziélményt

A Full HD kijelzőhöz és a surround hangzáshoz hasonló funkciók a filmnézős estét bensőséges, barátokkal és családtagokkal töltött közös tévézéssé alakítják. 152 cm-es (60 hüvelykes) smart televízióink figyelemreméltó mérete moziélményt biztosít nappalijában.

Fényes és tiszta kép

152 cm-es (60 hüvelykes) LED televízióinkon minden fényesebbnek látszik, hiszen a képernyő elképesztő kontrasztot biztosít. Soha nem látott részletek bukkannak elő az árnyékos részekből, és minden jobbnak, élettelinek és valósághűnek látszik.

A Sony legjobb, 152 cm-es (60 hüvelyk) televízióinak kristálytiszta képe
A Sony 152 cm-es (60 hüvelyk) smart LED televízióinak 3D funkciói

Ugorjon bele a 3D világába

Lépjen át a szórakozás új dimenziójába 3D-s 152 cm-es (60 hüvelykes) smart televízióinkkal. Egyszerűen csak helyezze fel a hozzájuk járó szemüveget, és élvezze a 3D Blu-ray™ lemezek, webes videók és televíziós közvetítések izgalmát a valósághű mélységélességgel.

Minden eddiginél jobb HD

A 152 cm-es (60 hüvelykes) televízióinkban megtalálható X-Reality PRO funkcióval a lenyűgöző képminőség standard jellemzőnek számít. Ez a nagy teljesítményű processzor a képernyőn látható összes képet kielemzi, és csökkenti a zajt és finomítja a hibákat.

Kiváló videojáték-grafika legjobb 152 cm-es (60 hüvelyk) televízióinkon
A Sony 152 cm-es (60 hüvelyk) TV-inek futurisztikus kialakítása

A modern kivitel és a médiák világának találkozása

152 cm-es (60 hüvelykes) LED televízióinkban a forma és a funkció egységet alkot az egyedi, ék alakú kialakítással. A karcsú, ugyanakkor stabil forma gazdag hangzást biztosít. Az egyérintéses távvezérlést nyújtó távvezérlővel pedig tartalmak végtelen tárháza várja Önt.