TELEVÍZIÓK

BRAVIA® 140 cm-es (55 hüvelykes) TV-k

Lépjen be a szórakozás új korába legjobb 140 cm-es (55 hüvelykes) televízióinkkal, amelyek egyesítik a formát és a funkciót, így új jelentést adnak a házimoziélménynek.

A Sony legjobb, lenyűgöző képminőséget nyújtó 140 cm-es (55 hüvelyk) televíziója
A televízió még sosem tündökölt ennyire szépen

A filmek, műsorok, meccsek és egyéb programok jobb képminőséggel és hangzással jelennek meg 140 cm-es (55 hüvelykes) smart televízióinkon. A 4K és a Full HD lenyűgöző képet, míg a Magnetic Fluid hangsugárzók üzemmód a stadion hangjait varázsolja otthonába. Híreket és érdekességeket is megjeleníthet.

Növelje a legapróbb részletek megvilágítottságát is

A több mint 8 millió pixelnek köszönhetően a legjobb 140 cm-es (55 hüvelykes) televízióinkban megtalálható 4K technológia minden megjelenített dolgot kiemel. A képek tiszták, élesek és valósághűek, úgyhogy üljön bátran közelebb. A képernyő mögötti LED-ek fényessé teszik a képet, és új szintre emelik a részletességet. 

Éles képek a 140 cm-es (55 hüvelyk) Sony televíziókon
Éles és színes kép

140 cm-es (55 hüvelykes) LED tévéink örökre átformálják a megtekintés élményét. A TRILUMINOS™ kijelző növeli a színek intenzitását, kihozva a vörös és zöld árnyalatokat is, melyre az X-Extended Dynamic Range™ technológia fényerőt maximalizáló hatása teszi fel a koronát. X-Reality™ PRO technológia.

Vibráló színek a Sony 140 cm-es (55 hüvelyk) smart televíziójával