Ugrás a tartalomra
TELEVÍZIÓK

BRAVIA® 127 cm-es (50 hüvelykes) TV-k

Fokozza az izgalmakat legjobb 127 cm-es (50 hüvelykes) televízióinkkal. A kristálytiszta képminőségtől az egyszerű csatlakoztatásig minden megvan bennük, ami a jobb élményhez szükséges.

Merüljön el a részletekben

127 cm-es (50 hüvelykes) televízióink minden megtekintett tartalom részleteit kiemelik. A Full HD kijelzővel tűélesek, tiszták és lenyűgözőek a képek, legyen szó akár egy tudományos-fantasztikus klasszikus Blu-ray™ változatáról vagy egy okostelefonon rögzített videóról. Nézze meg kedvenc fényképeit a nagy képernyőn.

Részletgazdag képek a Sony legjobb 127 cm-es (50 hüvelyk) televízióin

Arasson sikert a Football Mode üzemmóddal

A 127 cm-es (50 hüvelykes) smart televízióink Live Football Mode üzemmódjával a hangbeállítások automatikusan változnak, így elhozzák a nappaliba a stadion közönségének lelkesedését, a praktikus felhasználói felület pedig híreket és érdekességeket jelenít meg az internet legjobb forrásaiból.

Nagyszerű funkciók a Sony 127 cm-es (50 hüvelyk) smart televízióján
Egy 127 cm-es (50 hüvelyk) Sony televízió ClearAudio hangzását élvező pár

Ihletet adó hangzás

Csavarja fel a hangerőt, és adja át magát a lenyűgöző hangminőségnek legjobb 127 cm-es (50 hüvelykes) televízióinkkal. A ClearAudio+ a hangos és halk hangokat egyaránt finomítja, míg a Hangzoom kiemeli a párbeszédeket, így biztosan nem marad le egyetlen szóról sem. S-Force Front Surround hangzással.

Távvezérlő a Sony 127 cm-es (50 hüvelyk) smart televízióihoz

Csak egy érintés

A 127 cm-es (50 hüvelykes) smart televízióinkkal együtt biztosított, egyérintéses vezérlést nyújtó távvezérlővel átveheti az irányítást. Filmek, zeneszámok, műsorok vagy internetes böngészés egyetlen gombnyomással. Az intuitív BRAVIA® felhasználói felület mindvégig útmutatást biztosít.