Ugrás a tartalomra
TELEVÍZIÓK

107-117 cm-es (42-46 hüvelyk) TV-k

Lépjen be az izgalmas funkciók világába 107 cm-es (42 hüvelykes) televízióinkkal. A jobb kép- és hangminőség minden megtekintett, meghallgatott és megosztott tartalomból a legjobbat hozza ki. 

Minden vágy egy helyen

Nagy képernyős televízió helytakarékos változatban? A 107 cm-es (42 hüvelykes) smart televízióink felülmúlhatatlan képélményt biztosítanak. A Full HD képminőségtől kezdve a surround hangzáson át a videoátvitelig minden megvan bennük, amire csak vágyhat.

Nagyszerű funkciókkal rendelkező Sony 107 cm-es (42 hüvelyk) smart TV
Full HD kép a Sony 107 cm-es (42 hüvelyk) LED televízióján

Fedezze fel a tökéletességet egy kisképernyőről

Vigyen izgalmas szórakozást a gyerekszobába, kollégiumi szobába vagy egyszobás lakásba 107 cm-es (42 hüvelykes) televízióinkkal. Normál méretben élvezheti az olyan funkciókat, mint például a Full HD képminőség, az erőteljes hangzás és a videoátvitel.

Legyen világosság

Lépjen a fénybe 107 cm-es (42 hüvelykes) LED televízióinkkal. A képernyő mögötti erős fények a képek minden szegletét megvilágítják, így növelik a kontrasztot. A filmek, műsorok és fényképek élénken és élethűen jelennek meg.

107 cm-es (42 hüvelyk) Sony smart TV-k tiszta képpel
3D film 107 cm-es (42 hüvelyk) Sony TV-n

A tévézés okos módja

Vegye fel 3D szemüvegét, és nézze meg, miként emelkednek ki a képek 107 cm-es (42 hüvelykes) televízióink képernyőjéről. Az izgalmakat csodálatos részletgazdagság fokozza, a természetes térmélység pedig mindent hihetetlenül valósághűvé tesz. Live Football Mode üzemmód és Photo Share alkalmazás.

Jobb kép, több választási lehetőség

A 107 cm-es (42 hüvelykes) Smart TV-k esetében az X-Reality PRO technológia a Blu-ray Disc™ lemezektől kezdve a videoátvitelekig minden esetben csökkentett zajt és jobb képminőséget biztosít. Egyszerű médiatartalmak feletti irányítás az egyérintéses szórakozást nyújtó távvezérlővel. 

Videojátékokhoz is kiváló képminőséget nyújtó 107 cm-es (42 hüvelyk) LED TV
Egy 107 cm-es (42 hüvelyk) LED smart TV hangzását élvező pár

A hangzás hatalma

Hallgassa a fejlett hangtechnológia erejét 107 cm-es (42 hüvelykes) LED TV-inkkel. A ClearAudio+ a robbanásoktól a gitárszólókig mindent kifinomult hangzással ad vissza, javítva a hangok elkülönítését és tisztaságát. Hangzoom a párbeszédekért, az S-Force Front Surround pedig az élethű hangzásért felel.