Ugrás a tartalomra
TELEVÍZIÓK

BRAVIA® 102 cm-es (40 hüvelykes) TV-k

Ne becsülje alá 102 cm-es (40 hüvelykes) televízióink teljesítményét. Praktikus méretükhöz kiváló képminőség, élethű hangzás és még ennél is több társul, így lélegzetelállító élményt biztosítanak.

Kisméretű képernyő, nagyfokú izgalom

Legjobb 102 cm-es (40 hüvelykes) TV-inkben minden megvan, ami egy televíziótól elvárható. A LED képernyő fényes és éles, a hangzás lágy és mély, a karcsú forma pedig mindenhova remekül illik. Akár okostelefonjával is szinkronizálhatja tartalmait.

Éles képek a Sony legjobb 102 cm-es (40 hüvelyk) smart televízióin
Sony 102 cm (40 hüvelyk) smart TV

Minden, amire csak vágyhat egy televízióban

102 cm-es (40 hüvelykes) smart televízióink biztosan megfelelnek az igényeinek. Vibráló képminőséget, okostelefonokhoz való könnyű kapcsolódást és minden otthonhoz jól illeszkedő, időtálló megjelenést biztosítanak.

Megvilágított szórakozás

102 cm-es (40 hüvelykes) LED tévéink szemet gyönyörködtető képeket biztosítanak. A lenyűgöző megtekintési élmény érdekében a képernyő mögötti fények minden egyes pixelt megvilágítanak az intenzív kontraszthoz, kiemelve a legapróbb részleteket is a sötét háttérből. Motionflow XR™ technológia.

102 cm-es (40 hüvelyk) Sony LED televíziók tiszta képpel
Okostelefonos adatátvitel a Sony legjobb 102 cm-es (40 hüvelyk) televíziójával

Csatlakozzon, osszon meg és tükrözzön

Könnyen kapcsolatba léphet barátaival, családtagjaival és az egész világgal a 102 cm-es (40 hüvelykes) smart tévéink jóvoltából. Közvetlenül megtekintheti az okostelefonján tárolt tartalmakat, vagy a többiekkel összeülve megoszthatják egymással a fotókat a Photo Share segítségével, új részletekben gyönyörködve.

Kristálytiszta kép

Hozza fókuszba a tárgyakat a Clear Resolution Enhancer technológiával 102 cm-es (40 hüvelykes) televízióinkon. A zaj csökkentésével megszünteti a szemcsézettséget, így tiszta és jobb mélység-visszaadású képet biztosít. A részletek és textúrák kifinomult módon jelennek meg.

Élethű képek a Sony 102 cm-es (40 hüvelyk) smart televízióin
102 cm-es (40 hüvelyk) Sony smart televízión a ClearAudio hangzást élvező pár

Életre kel a hangzás

102 cm-es (40 hüvelykes) tévéinknek nincs miért szégyenkezniük. A Bass Reflex hangsugárzó kiváló basszust és magas hangtartományt biztosít, melyek finomhangolásáról és az optimális egyensúlyról a ClearPhase gondoskodik. A hangminőséget az S-Master digitális erősítő biztosítja.