Mozgásban lévő képzelet

Csatlakozz hozzánk a különleges online 2 napos közleménysorozatunkért 

Július 28. 15:00 (BST) / 16:00 (CET) 

Hivatalos globális közleményt és részleteket fedünk fel erről a régóta várt modellről. 

Július 29. 17:00 (BST) / 18:00 (CET) 

Exkluzív 90 perces webinárium élőben, amely részletesen bemutatja a fényképezőgépet. Vendégekkel készült, különleges interjúkat is bemutatunk, amelyben felfedik a valódi körülmények között szerzett, első benyomásaikat, és meghallgatjuk a Sony technikai szakértőit. 

Ha naprakész szeretnél lenni mindkét eseménnyel kapcsolatban, és értesítést szeretnél kapni a webinárium kezdése előtt, regisztrálj az Alpha Universe hírlevelünkre alább.