A böngészője nem támogatja az Adobe Flash Player alkalmazást, illetve Ön az Adobe Flash Player elavult verzióját használja.
A flash tartalom megtekintéséhez kattintson ide, és töltse le az Adobe Flash Player 9.0.124 vagy újabb verzióját.
 

Sony Prémium szolgáltatások

 

Kiemelt figyelem, problémamentes vásárlás

A Sony Centerekben igénybe vehető prémium szolgáltatásoknak köszönhetően véget vethet a vásárlással járó kellemetlenségeknek. Felejtse el a cipekedést, a használati utasítások böngészését, és az órákig tartó sorban állást a megfelelő tévé előfizetésért.

Tekintse meg folyamatosan bővülő prémium szolgáltatásainkat, vegye igénybe szakembereink segítségét, és élvezze Sony eszközét az első pillanattól fogva.

A szolgáltatások köre üzletenként eltérő lehet. Kérjük érdeklődjön a Sony Centerekben.

ÉlményTermék bemutatók
Próbálja ki készülékeinket a Sony Center üzleteiben, ahol a szakképzett eladóink minden kérdésére válaszolnak.

Fotónyomtatás
Vegye igénybe fotónyomtatás szolgáltatásunkat, amelynek keretében a Sony Centereinkben CEWE fotókönyvet készítünk Önnek.

Sony filmek és zenei tartalmak értékesítése
Már a Sony Centereinkben is megvásárolhatja a legújabb Sony zenéket és filmeket, amelyekkel készülékeinket használva a szórakozás egy új dimenzióját tapasztalhatja meg.

TanulásWorkshop
Vegyen részt workshopjainkon, hogy trainereink és eladóink bevezetik a legújabb technológia világába.

Oktató videók
Nézze meg trainereink oktató anyagait, hogy még többet tudhasson meg készülékeinkről.

TámogatásTeljes biztonság
Vállalásaink a törvényi rendelkezéseken lényegesen hosszabb időre szólnak. Önnek a nagyobb, tovább tartó biztonság előnye nem is kérdés. Tudjon meg többet!

Kibővített garancia
Vásároljon termékei mellé Kibővített garanciát, melynek köszönhetően a hagyományos gyártói garancia évekkel meghosszabbítható. Tudjon meg többet!

Házhoz szállítás
Futárunk kiszállítja otthonába a Sony Centerekben vásárolt termékeket, így nálunk Ön a lehető legkényelmesebben intézheti ügyeit.

Készülék beüzemelése
Ha nem szeretne időt és energiát fektetni a vásárolt készülék beüzemelésére, bízza a feladatot szakembereinkre. A Sony Centerekben igénybe vehető készülékbeüzemelés szolgáltatás lehetővé teszi, hogy Ön otthonába érve azonnal élvezhesse a termék által nyújtott szolgáltatást.

Szolgáltatói előfizetés
A Sony Centerekben vásárolt készülékekre már a helyszínen szolgáltatói előfizetést köthet (T-Home, UPC, Mindig TV, Hello HD, T-Com, Telenor, Vodafone), így Ön már rögtön teljes körűen élvezheti a vásárolt Sony készülékét.
Az elérhető szolgáltatókról érdeklődjön Sony Center üzeletekben.

„Eco” Szolgáltatások
A Sony kiemelten támogatja a fenntartható fejlődést, környezettudatossága a teljes gyártási folyamatra és hulladákkezelésre kiterjed. Ennek szellemében a Sony Centereinkben használtkészülék- és elemvisszagyűjtő pontokat alakítottunk ki, ahol a környezettudatosság jegyében szelektíven gyűjtjük azokat.

Szervizszolgáltatások
A Sony Centerek átvevőpontként is funkcionálnak, így egy váratlan baleset vagy meghibásodás után a készüléket elég az Önhöz legközelebb lévő Sony Centerben leadnia, ahol szakembereink átveszik és továbbítják a szakszervizbe.

VAIO Starter szolgáltatás
Sony VAIO laptop vásárlása esetén a Sony Centerben kívánsága szerint üzemképes állapotba helyezzük, így a vásárlást követően már rögtön teljes körűen használhatja készülékét.

T-Home részletfizetési lehetőség
Vásároljon részletre Sony termékeket. Már a Sony Centerekben is lehetősége van T-Home előfizetése mellé részletre vásárolni televízió készüléket. A részletekről érdeklődjön a Sony Centerekben.

Teljes biztonság

Ha fel szeretne készülni minden kellemetlen eseményre, ami a készülékét érheti,beleértve a váratlan baleseteket is, akkor Önnek ajánljuk Teljes biztonság szolgáltatásunkat, amelyeket BRAVIA készülékeinkhez vásárolhat meg.

Nyugalom akár fél évtizeden át

Kibővített garancia

Kibővített garanciáinknak köszönhetően, akár 5 évvel is meghosszabithatja a készülékéhez járó gyári garanciát. Prémium szolgáltatásaink megvásárlásával felkészülhet a váratlan meghibásodásokra.

Nyugalom akár fél évtizeden át

Megosztom |