VÍZÁLLÓ WALKMAN®

A termék műszaki adatai

NWZ-W273S

31 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Tömeg
29 g
Akkum.kap. - Folyam. zenelejátszás
8 óra
Töltési idő (teljes feltöltés)
1,5 óra
Töltési idő (gyorstöltés)
3 perc (60 perc használat)
Memóriaméret
4 GB
USB-csatlakozás
IGEN
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Hi-Speed USB (USB 2.0)
Zenelejátszási mód
Ismétlés; keverés és ismétlés
„Megfog és áthúz” eljárás
IGEN
MP3
IGEN
WMA (nem DRM)
IGEN
WMA (DRM)
IGEN
AAC-LC (nem DRM)
IGEN
Lineáris PCM
IGEN
Számítógépes külső tárolóeszköz
IGEN
Hanghatások
ClearAudio+
Audiolejátszás
AAC (nem DRM), Lineáris PCM, MP3, WMA (nem DRM)
Rendszerkövetelmények
Mac OS® X (v10.6 vagy későbbi), Microsoft Windows® 8, Windows Vista® (SP2 vagy későbbi), Windows® 7 (SP1 vagy későbbi), Windows® XP5 (SP3 vagy későbbi)
orangewhiteblack
  • Gyors használatbavételi útmutató
  • USB-kábel
  • Standard típusú fülpárnák (S, M, L, LL méret)
  • Fülbetét úszáshoz (S, M, L, LL méret)
  • Állítható szalag

Jellemzők

Vezeték nélküli és vízálló

A W sorozatú sport Walkman® egyedi kivitelének köszönhetően könnyű, áramvonalas és ideális sporthoz és aktív életmódhoz. Vezetékek és zavaró tényezők nélkül edzhet, játszhat kültéren vagy akár úszhat. 2 méterig vízálló

Csak húzza át, engedje el, és már indulhat is

A Walkman® lejátszóval sokféle zenei szolgáltatást használhat. Húzza át kedvenc MP3-fájljait az iTunes®, a Windows® Media Player vagy az Internet Explorer® alkalmazásból, s adja át magát a zene élvezetének. A lejátszó számos formátumot, pl. a WMA, az AAC vagy az L-PCM fájltípust is képes kezelni. 8 GB zene a változatos edzésekért.

Listákat is tud kezelni

Az iTunes® vagy a Windows Media® Player alkalmazásban létrehozott lejátszási listákat húzással helyezheti át az NWZ-W273 lejátszóra. A véletlen sorrendű lejátszás a legunalmasabb edzést is feldobja.

Könnyű zenehallgatás

Az állítható pánt és a cserélhető fülpárnák szoros illeszkedést garantálnak. Az új NWZ-W274S különleges, fokozottan vízálló kialakítású, úszáshoz való fülpárnákat kapott, hogy a víz alatt is kényelmesen tudjon zenét hallgatni. Megjegyzés: az úszó fülpárnák megakadályozzák a víz beszivárgását a fejhallgatóba; speciális kialakításuk miatt a hangjuk lágyabb lehet – csak állítsa feljebb a hangerőt, ha szükséges.

Gyorstöltés, 8 órás készenlét

Lemerült az akkumulátor? A W sorozatú Sports Walkman® készülékeknél 3 perces töltéssel egy teljes órányi használatot nyerhet. Az impresszív, a teljes feltöltést követő akár 8 órás használatot nyújtó akkumulátor-kapacitás nagy szabadságot biztosít Önnek.

Lejátszási lista egy pillanat alatt

Váltson a dalok között anélkül, hogy megtörne a koncentrációja. A többfunkciós lejátszógombokkal egyszerűen kereshet a számok között. Az Összes lejátszása módban rövid érintéssel a dalok között, hosszabb érintéssel pedig a mappák között válthat. Lejátszási lista módban rövid érintéssel a dalok között, hosszabb érintéssel pedig a lejátszási listák között válthat.

Felveszi a ritmust

A ZAPPIN® keresőfunkcióval egyszerűen navigálhat a zenefájlok között, s egy pillanat alatt megtalálhatja a hangulatához illő zenét.

2 méterig vízálló

Az NWZ-W273 sorozat 2 méterig vízálló. Ez nem csupán cseppállóságot jelent, de akár úszhat is benne. Elsősorban uszodába ajánljuk. Sós vízben nem használható.

Nagy hangzás, apró méret

A 13,5 mm-es meghajtóegységek mély basszushangzás és dinamikus hangvisszaadás mellett könnyebbek, mint a hagyományos fejhallgatók.

4 GB-os tárolókapacitás

Az NWZ-W273 méretét tekintve kompakt, de 4 GB memóriájának köszönhetően több órányi zene tárolására képes2.

Nagy hangzás, apró méret

A 13,5 mm-es meghajtóegységek mély basszushangzás és dinamikus hangvisszaadás mellett könnyebbek, mint a hagyományos fejhallgatók.