Ugrás a tartalomra
AUDIORENDSZEREK

Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer Bluetooth® technológiával

MHC-GT5D

Kép a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer Bluetooth® technológiával termékről

293 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer Bluetooth® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer Bluetooth® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer Bluetooth® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer Bluetooth® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer Bluetooth® technológiával termékről

Indulhat az erőteljes hangzás

Élvezze a Sound Pressure Horn technológia nyújtotta, lenyűgözően tiszta mély hangokat és a masszív 2400 W-os teljesítményt. Testes és masszív hangzás minden filmjelenet és basszusütem esetén. A beállítási lehetőségek széles választéka által egyszerűen csaphat egy filmnézős estéből egy nagy partit.

  • Sound Pressure Horn
  • Háromutas hangsugárzó-rendszer
Intelligens, nagy teljesítmény

Intelligens, nagy teljesítmény

Energiahatékony Sound Pressure Horn technológiánk kisebb kimenő teljesítmény mellett generál nagyobb akusztikus nyomást – így nemcsak a hangzás remek, hanem a környezetet sem károsítja.

Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer DSEE funkcióval

Halljon többet minden zeneszámban

Digitális hangzásjavító eszköz (DSEE)

A DSEE javítja a tömörített digitális zenefájlok (MP3, ACC, ATRAC és WMA) minőségét. Helyreállítja a tömörítéskor elveszett magas és mély hangokat, a CD-minőséget jobban megközelítő gazdagabb hangzást eredményezve.

MEGA BASS funkció

Egyszerűen csak izzítsa be a MEGA BASS funkciót, hogy a basszushangzást és kedvenc akciójeleneteit a következő szintre emelje.

Erősítse fel a basszust otthoni sztereó rendszerén a MEGA BASS funkcióval

Kapja fel és helyezze el a bulinak megfelelően

Egyszerű fogantyúk és hangterjesztő felépítés

Az MHC-GT5D mélynyomója kényelmes kerekekkel és húzáshoz megfelelő markolattal rendelkezik az egyszerű mozgatásért – ezért tökéletes bulikészülék. A különálló hangsugárzópaneles részek a nagy területen is egyenletes hangeloszlás érdekében könnyen csatlakoztathatóak a fogantyúhoz 10 fokos szögben, vagy állványra helyezhetők, ami még változatosabb elhelyezést tesz lehetővé.

Lüktető zene, élénk színek

Eredeti bulihangulatot teremthet a táncparketten az élénk színű, világos kijelzővel, mely a LED-es mélynyomóhoz tartozik. A hangsugárzó színes fényeket vetít a padlóra, a plafonra vagy a falra. Pöttyös vagy vonalas minták között lehet választani, melyek a zene ütemének megfelelően jelennek meg, így a klubokat idéző vibrálást kölcsönözhet a tánctérnek.

Kapcsolódjon

Az MHC-GT5D rendszerrel bizonyos okostelefonokról is lejátszhatja kedvenc dalait és lejátszási listáit. Egyszerűen csak használja az NFC egyérintéses rendszert a Bluetooth®-kapcsolat létrehozásához, és máris megkezdheti tartalmai átvitelét.

Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer NFC és Bluetooth®-kapcsolattal
Vezérelje otthoni sztereó rendszerét a Fiestable alkalmazással

Tartsa kézben a bulit

Töltse le a Fiestable alkalmazást, és vezérelje a hangsugárzók fényeit, a DJ effekteket, élvezze a hanglejátszást vagy egyszerűen csak ugorjon a következő számra vagy tegye be a sorba – mindezt egyszerűen az okostelefonjáról.

Tekerje fel a hangerőt

A parti funkcióknak köszönhetően pillanatok alatt bulihangulatot teremthet a tánctéren. A DJ effektek széles választékával – a hangok a hangsugárzók között történő különböző pásztázási opció, az ének különválasztása, a flanger és WAH hanghatások, illetve mintavételezési és szkreccselési effektek – kiélheti kreativitását. A Party Chain technológiának köszönhetően néhány hangkábellel több hangrendszert is összeköthet és szinkronizálhat a még ütősebb hangzás érdekében.

Otthoni sztereó rendszer DVD-lejátszóval és karaoke funkciókkal

Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt

Tartson fantasztikus karaoke versenyeket, ebben segítségére lesz a két mikrofon kimenet és egy sor funkció is, mint például a Karaoke-PON mód, ami lehalkítja a CD énekhangját, így Ön dalra fakadhat.

Állítsa be a mozihangzásért

Csatlakoztassa a rendszert a televíziójához az optikai bemeneten keresztül, és adja vissza a filmek és tévéműsorok hangjának erejét. A hangprojektor falra szerelhető, vagy a televízió alatt is könnyedén elhelyezhető, míg a kompakt mélynyomó tökéletesen illik a kisebb helyiségekbe.

Virtuális surround hangzás

Helyezze el a hangsugárzókat külön, vagy hozzon létre egyetlen hosszú hangsugárzópanelt, mely megfelel otthoni házimozi beállításának. A virtuális surround üzemmóddal lenyűgöző, 360 fokos térhangzásban lesz része.

Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer virtuális surround hangzással
Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer Football üzemmóddal

Helyezze magát a pálya szélére

Felerősítheti a sportesemények természetes környezeti zaját a Football mód segítségével. Még a kommentátort is kikapcsolhatja, hogy úgy érezze, része a tömegnek.

Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer ClearAudio+ funkcióval

Minden szó hallható

Aktiválja a Clear Dialogue üzemmódot az egyes jelenetek hangtisztaságának javításához – ideális filmek és tévéműsorok alacsony hangerőn történő nézéséhez vagy házi videofelvételek lejátszásához.

Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer beépített DVD-lejátszóval

Vegye elő filmgyűjteményét

A beépített DVD-lejátszóval könnyen megnézheti összes kedvenc filmjét. Csatlakoztassa a rendszert a televízióhoz, és töltse meg élettel összes kedvenc jelenetét.

Vezérelje otthoni sztereó rendszerét a SongPal alkalmazással

Intelligens távvezérlés a SongPal 3.0 alkalmazással

A zene világa a tenyerében

A SongPal 3.0 alkalmazás egyszerű és intuitív vezérlésű zenehallgatást tesz lehetővé. Csak telepítse mobiltelefonjára, és egyetlen alkalmazással vezérelheti a zenelejátszást, kezelheti a készülékbeállításokat, és további funkciókat is használhat.

Csatlakoztatás, lejátszás, átvitel

Kettős USB-port és egy porvédett CD-meghajtó

Számítógép nélkül is könnyedén másolhat zeneszámokat CD-ről USB-re, vagy egyik USB-ről egy másikra. Lejátszhatja kedvenc MP3-fájljait, újra felfedezheti régi CD-it, vagy lejátszási listákat hozhat létre bulikhoz.

Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer kettős USB-porttal és CD-meghajtóval
Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer két audiobemenettel

Két audiobemenet

Mindegy, hogy filmet néz vagy játszik, ha az MHC-GT5D-t összeköti a televízióval, játékkonzollal vagy egyéb eszközzel, a rendszer az összes hangtartalmat felturbózza.

Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer FM rádióval

FM rádió

Hangolódjon rá kedvenc műsoraira vagy élő DJ szettekre az FM rádió segítségével.

Műszaki adatok
Élvezze a Sound Pressure Horn technológia nyújtotta, lenyűgözően tiszta mély hangokat és a masszív 2400 W-os teljesítményt. Testes és masszív hangzás minden filmjelenet és basszusütem esetén. A beállítási lehetőségek széles választéka által egyszerűen csaphat egy filmnézős estéből egy nagy partit.
  • Intenzívebb basszust biztosító, új Sound Pressure Horn technológia 

  • A DSEE felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

  • SongPal: Töltse le adatfolyamként és vezérelje a lejátszást közvetlenül okostelefonjáról

  • A LED-es megvilágítású kijelző és a DJ-effektek buli hangulatot teremtenek

Hangsugárzó mérete
Középsugárzó egység mérete (9 cm x 4 kúpos típus), Magassugárzó egység mérete (5 cm x 2 kúpos típus), Mélynyomó egység mérete (35 cm x 1 kúpos típus)
Kimenő teljesítmény
2400 W
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Analóg audiokimenet (1), Analóg hangbemenet (1), Digitális audiobemenet (1), Első hangsugárzó kimenet (1), Kompozit videokimenet (1), Mikrofonbemenet (2), USB-port (2)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről