Skip navigation

Currently Being Moderated

Xperia S ekran sararma sorunu

Téma létrehozásának ideje: May 21, 2012 3:14 PM , utolsó válasz ideje: Jan 20, 2013 3:02 PM

ezen a helyen: Sony Haberleri & Genel Tartışmalar > Genel Tartışmalar & Çeşitli Konular
ersinkilbey 2 bejegyzés a következő időpont óta:
May 21, 2012

Merhabalar,

Bundan 1 ay önce almanyadan saturn magasından aldığım sony xperia s marka telefonumun ekranında sarı lekeler oluşmaya başladı başta kalıcı değil daha sonrada sürekli durmaya başladılar beyaz sayfalarda cok belirgin ve rahatsız edici bir seviyede bunla ilgili araştırma yapmak için internete girdiğimde birçok mağdurla karşılaştım mağdur diyorum çünkü biçok kişinin telefonları servisten umursamazca geri gönderilmiş ve saygısızca sorun görülmedi notu düşülmüş .Garanti konusunda tutumunuz bu şekildeyse sizi sosyal medyada kötülemeyi kendime iş edineceğim.

• stick1988 1 bejegyzés a következő időpont óta:
    Jun 4, 2012
    Létrehozás ideje Jun 4, 2012 12:36 AM

merhabalar;

bende sneınle aynı sorunu yasıyorum ve yardım istiyorum telefonumda cok belirgin kalıcı sarı lekeler var ve ekranımda sadece ufacık bir leke vardı suanda heryerını kaplamaya basladı.türkiyedeki servislere bilgilendirme yaparsanız sevinirim bizim servislerimiz pek ilgili deil.ben türkcell bayisiyle görüştüm ve olumlu yanıt vermediler.türkiyede bütün sosyal medyalarda paylaşacagım bunu yardım etmenizi istiyorum.

• Válasz
  • -Deniz01- 127 bejegyzés a következő időpont óta:
    Dec 15, 2011
    Létrehozás ideje Jun 6, 2012 10:39 PM

Sevgili uyelerimiz,

Bahsetmis oldugunuz konularla ilgili sonuc alamadiginiz icin uzgunuz.    Eger belirtmis oldugunuz konularla ilgili bilgi almak isterseniz http://talk.sonymobile.com/community/support sitesine ulasabilirsiniz.  Bu sitede cep telefonuyla ilgili konularda daha fazla bilgi bulacaginizi umuyoruz ancak websitesinin sadece Ingilizce olarak hazirlandigini hatirlatmak isteriz.

Umariz aradiginiz bilgiye en kisa surede ulasabilirsiniz.

Saygilarimizla,

Deniz01

• Válasz
  • andoyuran 2 bejegyzés a következő időpont óta:
    Jun 19, 2012
    Létrehozás ideje Jun 19, 2012 9:32 PM

TELEFONU SADECE 10 GÜN KULLANDIM. SERVİSTEN 33 GÜN SONRA HİÇ BİŞEY YOK DİYE GÖNDERDİLER. ÜSTELİK LEKELENME DAHADA ÇOĞALMIŞ VE TELEFON ŞEBEKE BULAMAZ HALE GELMİŞTİR. TEKRAR GÖNDERDİM 10 GÜN GEÇTİ SES SEDA YOK. ALLAHIN HUZURUNA NASIL ÇIKACAK O SERVİS ELEMANLARI, SATICI VE ARACILAR. ÖZELLİKLEDE SİZ SONY MOBİLE ÇALIŞANLARI. FORUMLARDA YÜZLERCE ŞİKAYET VAR SONY FACE AYNI DURUMDA VERİN PARILARIMIZI GERİ ALIN DANDİK ÜRÜNÜNÜZÜ.

Message was edited by: -Deniz01-

Sevgili Kullanicimiz,   mesajinizin bir bolumunde degisiklik yaptigimizi bildirmek isteriz.   Deniz01

Message was edited by: -Deniz01-

• Válasz
  • andoyuran 2 bejegyzés a következő időpont óta:
    Jun 19, 2012
    Létrehozás ideje Jun 19, 2012 5:17 PM

PARAYI GÖNDERİN.

Message was edited by: andoyuran

• Válasz
  • baris.gantep 2 bejegyzés a következő időpont óta:
    Jan 20, 2013
    Létrehozás ideje Jan 20, 2013 3:02 PM

ben Sony Xperia S almayı düşünüyorum ve bunu okuduktan sonra açıkçası hiç hevesim kalmadı.
    Bunun bir çözümü yok mu ? servis değişim sağlamıyor mu ? ve de çoğunda bu sorun söz konusu mu ?

• Válasz

Ossza meg